Şimdi Ara

Windows Bu diske yüklenemez hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar sorunum şu şekilde oldu 1 yıl 2 ay önceydi w8 kurmak istedim w7 x64 varken aptal kafam mal bi arkadaşımın aklına uyup usb den yüklemeyi denedim sen bildiğin yolu yapsana kurdun ensesi neden kalın dimi neyse usb görmedi benim pc sonra w7 kurmam gerekti tekrar hata verdi çünkü ancak w7 yüklemeye çalıştığım 500 gb hard diskte böyle bir sorunla karşılaştım ve shock oldum ne windowsu kurabildim bu diske ne de windows kurulu iken kullanabildim lütfen yardımlarınızı bekliyorum canım disk yatıyor boşta
     Windows Bu diske yüklenemez hatası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white_tiger -- 21 Ocak 2014; 22:55:17 >







  • Resimler
     Windows Bu diske yüklenemez hatası Windows Bu diske yüklenemez hatası Windows Bu diske yüklenemez hatası




  • anakartım gigabyte
    intel core 2 duo işlemci
    w8 kurmadan önce hd herhangi bir problem yaşamadım sadece kurmaya çalıştığım hard diskim bu hale geldi diğerlerinde bi şey yok
  • başlığı değiştirmeden kimseden cvp alamazsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: casual

    başlığı değiştirmeden kimseden cvp alamazsın

    eksik yazmışım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white_tiger -- 21 Ocak 2014; 21:19:48 >
  • white_tiger W kullanıcısına yanıt
    bir kere mutlaka bu diski tek başına takıp windows kurmaya çalışın, win8 ,win7 vs ile ilgili bir fark olmaz. usb den kurulum cd den kuruluma göre çok daha kolay ve hızlı yalnız microsoft sitesinden win7 usb dvd toll indirip o programla kurulum yapın.. windows iso dosyasını programa gösterirseniz kendisi zaten hallediyor.

    kurulum yapmadan önce kabloları kontrol edin .. ayrıca bios default yapın (fabrika ayarları) win7 win8 olayını kafaya takmayın iso sağlam olsun yeterli.

    not: usb yi görmesi için biostan usbdisk yada usb yi açılışta ilk seçenek olarak ayarlamanız gerekli yoksa usb başlangıçta çalışmaz. aslında hangi sürücüden başlatacağınızı soran kısayol tuşu vardır f12 gibi ama bu her bilgisayarda farklı olabileceği için hangi tuş olduğunu söyleyemiyiorum. açılışta sürekli bu tuşa basarsanız size hangi sürücüden başlatmak istediğinizi sorar sizde usb yi seçersiniz, yada ikinci seçenek usb yi biostan ilk seçeneğe getirmek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 21 Ocak 2014; 21:54:27 >




  • yazdıklarının bir çözüm sağlamayacağını biliyorum çünkü daha önce denedim hatta hdd başka bir pc taktım gene olmadı ayrıca usb den windows kuramadım çünkü usb tanımıyordu açılırken usb hdd ffd zip falan vardı hepsini seçmiştim gene görmemişti
  • white_tiger W kullanıcısına yanıt
    usb görmemesi anakart yada usb bellek ile ilgili olur. fakat senin ne demek istediğini anlamaya çalışırsan şöyle bir durum olabilir; .iso yu doğru kuramadığın için windows kurulumu usb bellekten başlamıyor.

    yani buradan anlaşılması gereken pc nin usb yi görmediği değildir. pc nin usb yi görmemesi başka birşey , .iso nun usb belleğe doğru kurulamaması farklı şeyler.

    onun dışında sağlam bir usb belleği pc nin görmemesi durumunda ya usb portu yada portları bozuktur yada anakart arızalıdır. onun dışında hdd yi ikincil bir disk olarak başka bir pc ye takmayı deneyin. eğer görürse temiz bir format atın, firmware güncelleme imkanı olursa firmware atın.

    hiçbirşey olmuyorsa hdd bozuktur, hı hdd bozuk değilse ve benim elimde olsa onu mutlaka çalıştırırım.
  • böyle bir sorunla karşılaşan yok mu acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.