Şimdi Ara

Windows 8 HDD Power Supply üçlü sorun!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Win8 pro yükledikten sonra mav iekran sorunlarıyla uğraştım.Bunu driver sorunu olarak düşündüğümden bütün driver ları bios dahil güncelledim.Hatta Nvidia HD ses sürücüsünü Realtek ile çakışıyor olabilir diye kaldırdım.
    Lakin çözülmedi.Yaklaşık 2 saat önce 1 TB lık dahili samsung 103hj HDD im (System 160GB Samsung , ) film izlerken bir anda kayboldu.(Arşiv olan bu hdd de torrent indirmeleri ve büyük arşiv dosyaları mevcut).
    Tık tık sesleri geldi ve HDD sustu.Yeniden başlatınca pc yi hdd göründü ama tekrar kayboldu bir daha da hiç çalışmadı.Diğer system hdd nin sata ve güç kablosunu bağlayınca 1tb lık hdd çalıştı içinden yalpalama sesi geliyordu ama çalıştı.Kapadım system hdd yi bağladım ama 1 tb lık hdd sistem hdd nin kabloları ile çalışıyor ama sistem hdd (160gb lık) 1tb lık hdd nin kablolarında çalışmıyordu!
    4 yıllık 350w lık çin malı power supply ın bu soruna hatta mavi ekran sorunlarınada neden olduğunu düşündüm ve hemen buraya yazdım.?
    Yardımlarınızı bekliyorum.







  • İyi geceler. Duyduğunuz tık tık sesler hdd kafa atmasıdır, genellikle hdd ye eksik amper akım geldiğinde ortaya çıkar. Mavi ekran alabilirsiniz, mavi olmaya siyah beyaz bir ekranda verebilir. Başka bir pc den güç kaynağını söküp sizin pc de denemenizi öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baranel

    İyi geceler. Duyduğunuz tık tık sesler hdd kafa atmasıdır, genellikle hdd ye eksik amper akım geldiğinde ortaya çıkar. Mavi ekran alabilirsiniz, mavi olmaya siyah beyaz bir ekranda verebilir. Başka bir pc den güç kaynağını söküp sizin pc de denemenizi öneririm.

    Düşük amperde güç kaynağını gösteriyor.cevap için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun cozuldu.ama pc deki problemden degil pc nin bagli oldugu uzatma kablolu uclu priz yuzunden oldugunu anladim.onuda tesadufen elektrikli supurgeyide bozmasi ile ogrendim.uclu prizi attim ve pc de hicbir sorun yok gayet duzgun calisiyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.