Şimdi Ara

Windows 11, yaygın olmayan Bluetooth cihazları eşleştirmeyi kolaylaştıracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows 11, yaygın olmayan Bluetooth cihazları eşleştirmeyi kolaylaştıracak
    Windows 11’de çok yaygın kullanılmayan Bluetooth bağlantılı cihazları eşleştirmek biraz zor. Bilindik bir Bluetooth aygıtı eşleştirmeye çalışmıyorsanız, mevcut çevre birimleri listesinde görünmüyor ve Ayarlar uygulamasına girip bakmanız gerekiyor. Microsoft, bunu değiştirmek ve eşleştirme adımını basitleştirmek istiyor.



    Ayrıca Bkz.Windows 11 24H2 artık resmi! Büyük özellik güncellemesi yıl sonu çıkacak



    Henüz geliştiricilere açık olan Windows 11 yapı 26052, Bluetooth bulunabilirliğinin çalışma biçimini değiştiriyor. İşletim sistemi artık yakındaki tüm cihazları düzgün bir şekilde algılıyor ve yaygın olmayan cihaz türü eşleştiriliyorsa ayrı bir listede filtreliyor. Artık ayarların değiştirilmesi gerekmiyor. Yakındaki Bluetooth cihazları listesinin altında “Tüm aygıtları göster” seçeneğine tıklayarak diğer çevre birimlerine erişilebiliyor.



    Windows 11 sürüm 24H2 yapı 26052 yüklüyse, Hızlı Erişim menüsünden “Tüm aygıtları göster” seçeneğine erişmek mümkün. Kararlı sürümü kullanıyorsanız ve bilgisayarınızın yakındaki tüm cihazları gördüğünden emin olmak istiyorsanız, Ayarlar - Bluetooth ve Aygıtlar - Aygıtlar’a gidip açılır menüden Gelişmiş’i seçmeniz gerekiyor.



    Windows 11 build 26052, mikrofonunuzu test etmeniz bir araç, renk profillerini yönetmenizi sağlayan bir araç, Windows’un sesinizi kullanarak metinleri seslendirmesini sağlayan yeni erişilebilirlik özelliği, yerleşik süper çözünürlük gibi yenilikler de içeriyor.




    Kaynak:https://www.neowin.net/news/windows-11-to-get-improved-bluetooth-device-discoverability/







  • Teknoloji geliştikçe işleri yokuşa sürmek moda oldu.

    Tak çalıştır arkadaş işte, bu neyin nazı yok az kullanılan yok çok kullanılan. Menzildeyse gösterirsin ve izin varsa bağlanırsın bu kadar basit



    İşletim sistemi mi karen huylu sevgili mi belli değil

    Hepsi böyle bir de



    Elimde yedek bir telefon var

    Wifi ve mobil erişim arası her geçişimde veya her Bluetooth bağlantısında "geçem mi, bak emin misin, buna geçmek için öbürünü kapatayım mı, bak emin misin"

    Kapanmıyor da. Hangi beyinsizin fikriyse :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 14 Şubat 2024; 19:31:6 >
  • Aynısı google tvler için de geçerli, bi bluetooth bağlayacağız 50 tane menüye girip bağlıyoruz! Yap işte menü barına bi kısayol da bağlayalım...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.