Şimdi Ara

Windows 11 ilk görselleri karşınızda (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
1
Favori
17.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • E bu baya baya MacOS olmuş?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizjaws

    https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/windows-11-hakk%C4%B1nda-resmi-a%C3%A7%C4%B1klama/f5aaf57f-6a02-4518-b9dd-93474598d7ca

    Peki bu ne? :) Windows 11 diye bir şey olmayacağını söylüyorlar

    "Oluşturulma tarihi: Kasım 27, 2020"

  • Lautreamont kullanıcısına yanıt

    Çaktırma..







    Görmedim Windows 11 ilk görselleri karşınızda 

  • ben epey merak ettim fakat kullandıktan sonra ortaya çıkacak sorunlar hangileri onları daha çok merak ediyorum

  • İkinci Windows 8 vakası geliyor hazır olun...

  • Windows 10 bitmeyecek diyenlere/kendilerini avutanlara bu kötü bir haber olsa gerek,artık inanırlar diye düşünüyorum.Rüyadan uyanma zamanı.
    Mikrosoft anladığım kadarıyla, dünyaca benimsenen,gelişmesi,geliştirilmesi gerek olmayan, açığı- yaması pek olmayan/istemeyen vs bir işletim sistemi yani kafalarında canlandırdıkları ideal olanı bulasıya kadar durmayacaklar gibi. Şunu da söyleyeyim 11 görsellerini beğendim.

  • windows 7 görsel olarak iyiydi.
    hadi metroyu çıkar windows 8 pencereleri de okeydi.
    ama windows 10 ve windows 11 görsellik olarak kötü görünüyor.
    paintte yapılmış çarpı butonu çok çirkin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine saçma sapan yorumlar. Adam tek başlat menüsünün değiştiğini sanıyor. 100 kişi de beğeniyor. İçerikte ne var ilgilenmiyor bile. Windows'u başlat menüsünden ibaret sanan bu cahiller Win 8'de başlat kaybolunca sudan çıkmış balığa dönmüşlerdi.

    Şu olay çok kullanışlı olmuş. Beğendim.

  • Güzel bir linux distrosu gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu görüntüdeki menü yapısı çok uzun yıllardır Linux KDE tarafında standart olarak kullanılıyordu. Windows 11 için daha özgün bir çalışma beklerdim.


    Windows 11 ilk görselleri karşınızda
  • Windows 11 ilk görselleri karşınızda
  • Benim 2011 model laptop kaldirmayacak nasil olsa win11'i

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan indirmesek daha iyi sistemin açığı falan olur bugu olur ilk baş onları düzeltirler bunlar hallolana kadar win 10 ile takılırız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khrmndgn

    dün technopat canlı yayında testini yaptı zaten. görünce windows 10 ile arasında bir fark göremedim. ufak tefek farklılıklar haricinde bildiğimiz windows 10 olmuş. hala iki ayrı denetim masası ve ayarları var. hala çok eski işletim sistemlerinden izler var. üstüne bir şey koyamamışlar ki sadece olanı daha da batırmışlar.
    Eski denetim masası çok iyiydi, sadece onu gelistirselerdi çok iyi olurdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marsk35

    Ya Allahınızı severseniz içi boş yorumlar bilgisiz şeyler yazıp da kendinizi bari rezil etmeyin devrimsel olarak nasıl Bir özellik bekliyordunuz Windows 8.1’den 10 a geçince devrim mi yaptılar ama şu an aralarında ne kadar fark olduğunu zamanla görüyorsunuz ayrıca yediden sekize geçerken de özellik olarak devrim yapmadılar hatta batırdılar işletim sistemi 1 2 yıl içinde kendini toparlayıp aradaki farkı açacaktır bugün Apple ve android işletim sistemleri yenisi çıktığında aralarda Dağlar kadar fark mı oluyor zamanla fark açılıyor yeni özellikler ekleniyor yeni güncellemeler geldikçe eskisi ile arasındaki fark belirgin hale geliyor o yüzden şu aynı bu aynı diyip de kendinizce bir şeyler beklemeyin hayır madem devrim bekliyorsunuz neyi kullanıyorsunuz da yeni bir şey istiyorsunuz anlamıyorum çoğunuz tarayıcıya girip YouTube videosu izliyorsunuz veya worde yazı yazıyorsunuzdur.

    O kadar çok cahil var ki, hepsine yanıt vermeye kalksam MS'den kaç para alıyon derler. Ayrıca üşeniyorum.. Bunlar hep fakirlikten oluyor yalnız. Cahil adam yani son kullanıcı, fonksiyonellik değil görselliğe bakıyor. Taskbar'a bir seye yaramayan uzun çubuk diyebiliyor.. Böyle tiplerin parası Apple almaya yetmeyince, mecburen PC alıp, o PC'yi söve söve kullanıyorlar.. Gelip Windows şöyle böyle yazıyorlar doğal olarak çünkü adamlar Mac istiyor ama fakirlikten alamıyorlar..


    Bir de ilginç olan, madem bu kadar Mac meraklısısın, paran da yetmiyor, alacak durumun yok, en azından bilgisayarı toplarken, Hackintosh uyumlu toplasaydın, bir süre idare edecek Mac bilgisayarın olurdu.. MacOS diye salya saçmazdın.. o avatardaki AMD ne mesela? Ya da yine MacOS uyumlu laptop araştırsaydın.. Bunlara diyecek bir söz yok gerçekten..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 17 Haziran 2021; 8:32:30 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2E30AF723

    Bu görüntüdeki menü yapısı çok uzun yıllardır Linux KDE tarafında standart olarak kullanılıyordu. Windows 11 için daha özgün bir çalışma beklerdim.


    Sanırım KDE değil DDE diyecektiniz hocam, görsel de DDE'ye ait.

  • Merhaba, Windows işletim sistemlerinde, peş peşe çıkanlara hep ilk çıkan tutmuyor.

    Xp çıktı tuttu, vista tutmadı, win7 çıktı tuttu, win8 tutmadı. Win10 çıktı devir değiştirdi, sıradaki gelsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trebuchet55 -- 17 Haziran 2021; 8:23:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaşlar bi sakin olun.Daha sızdırılmış bir iso bu.Bakalım ne geliştirmeler olacak.Beta bile değil daha.

  • MaximillianFoe kullanıcısına yanıt

    zaten ya mac'ten yada linux'ten bir şeyler alıyorlar... eskiden işletim sistemleri windows'u taklit ederdi şimdilerde windows diğerlerini taklit ediyor..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Proprietor

    Sorun işletim sisteminde değil sizin cihazda bence şimdi denemek için 8 gb ramle excel word powerpoint tarayıcı outlook xbox aynı anda açtım hiç umrunda olmadı

    Alakası yok, işyerinde 15-20 notebook var, herkeste şikayetler aynı... artık notebook'ta SSD yoksa, işletim sistemi devamlı takılıyor, isterse işlemci i7 ve fazlaca ram olsun. Bana XP'ye göre ne veriyor ki fazladan, artık SSD ve yüksek gereksinimlere ihtiyaç var!?!? Maksat artık internet çağında herkesin her hareketini kaydetmek, takip etmek, tavsiye vermek vs.vs. arka planda gereksiz yere tonla uygulama çalışıyor artık.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.