Şimdi Ara

Win7 'den Wİn10'a ücretsiz yükseltme, fırsat mı, tuzak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar,

    Lisanslı Windows 7 home premium kullanıcısıyım ve işletim sistemimden memnunum. Şimdi aşağıda uyarı çıkıyor, ücretsiz yükseltebilirsiniz diyor. Sizce ne yapmalıyım? Her iki işletim sistemini de kullanan arkadaşların önerilerini bekliyorum. Teşekkürler..



  • bir sene içinde bir kez windows 10 a yükselt "temiz kurulum değil" aktive et/olsun beğenmessen windows 7 ye geri dönersin hiç değilse microsoft serverı seni windows 10 sahibi olarak görür..key eskide kaldı serverlar artık pc hash id ye bakarak genuine kontrolü yapıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x3m

    bir sene içinde bir kez windows 10 a yükselt "temiz kurulum değil" aktive et/olsun beğenmessen windows 7 ye geri dönersin hiç değilse microsoft serverı seni windows 10 sahibi olarak görür..key eskide kaldı serverlar artık pc hash id ye bakarak genuine kontrolü yapıyor.

    Yanıt için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yaparsam Win7 şifrem iptal olmaz değil mi, kolaylıkla geri dönebilirim?
  • tabiki..gerçi bu forumda win 7-8 den windows 10 a geçiş için konular açan arkadaşlar var bak istersen daha detaylı anlatımlar bulabilirsin.
  • beğenme konusunda da şunları diyebilirim ki:

    Her ne kadar 10'un beni uyuz eden donanım sorunları olsa da ( Logitech kablosuz gamepadimin çalışmaz olması sebebiyle arasıra yeniden takıp çıkarmak zorunda kalmam, her zaman kullandığım yazıcımı, yazıcı olarak kullanabildiği halde, tarayıcı özelliğini kullanamaması. bilgisayarı tvye taktıığımda, televizyondan ses alamamak) kesinlikle geçmenizi tavsiye ederim Windows 10'a... Bence gelmiş geçmiş en başarılı 3 numaralı işletim sistemi Windows 10 olacaktır... En iyi işletim sistemi, en çok insan tarafından kullanılmış olan ve insanlar tarafından en uzun süreli kullanılan işletim sistemidir.

    bu en iyilik kriterine göre, Şuan bile hala kullanılmakta olan, windows XP en iyidir dersek, sanırım yanlış olmaz.. Dile kolay 14 senedir, bir şekilde hayatımızdadır XP. Ondan sonraki Windows 7 idi, nerdeyse 5 + senelik piyasa ömrü var.. Sanırım windows 7'den sonra da, Windows 10, en az 5 + senelik işletim sistemlerinden biri olacaktır..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderak -- 17 Ağustos 2015; 15:50:06 >




  • Bundan sonra Microsoft win 11 yada win 12 gibi yeni bir sürüm çıkarmayacağını söyledi.Yani bundan sonra herşey win 10 tabanı üzerinden güncellemelerle olacakmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.