Şimdi Ara

Wİn 8.1 Güncelleme sonrası Recovery Çalışmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • single language isosu bulup eski düzen format atıp yükledim
    şu an sorun kalmadı.recovery falan hepsi gitti ama benim için sıkıntı değil
  • Bende de boş görünüyor ama başlangıçta açılıyor kurtarma. Denemedim hiç orası ayrı. Hem niye dert ediyorsunuz ki, Windows 8'de sıfırlama ve yenileme var. Kurtarmaya ihtiyaç kalacağını sanmıyorum.
  • Dostum Single Language iso'sunu nereden buldun? Ben sadece Fransızca'sını bulabildim. İngilizce'sinin linkini verebilir misin? Bios'a gömülüymüş değil mi anahtar? Kurarken otomatik algıladı mı? Recovery önemli değil, zaten içinden işe yaramaz onlarca program çıkıyordu. Hem Samsung 840 EVO aldım 250 GB, 20 GB'ını recovery ile harcamamış olurum :D Sürücüleri zaten güncellendi artık eskileri gereksiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 26 Nisan 2014; 8:03:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sensaura

    Dostum Single Language iso'sunu nereden buldun? Ben sadece Fransızca'sını bulabildim. İngilizce'sinin linkini verebilir misin? Bios'a gömülüymüş değil mi anahtar? Kurarken otomatik algıladı mı? Recovery önemli değil, zaten içinden işe yaramaz onlarca program çıkıyordu. Hem Samsung 840 EVO aldım 250 GB, 20 GB'ını recovery ile harcamamış olurum :D Sürücüleri zaten güncellendi artık eskileri gereksiz.

    Benimki ingilizce değil Türkçe.lazımsa pm den gönderirim
  • PM den gönderirsen çok işime yarar dostum. Zaten bildiğim kadarıyla Tek başına Türkçe olamıyor, içinde İnglizce'si de var, kurarken seçiyorsun diye biliyorum, sana da sormuştur zaten ortalardan sonra dil seçimini:) İngilizce olması işim için şart çünkü Yurtdışında çalışıyorum ve sürekli İngilizler kurcalıyor laptopu:)
  • arkadaşlar pc ile birlikte gelen windows 8 cd sini bir başka pc yede kursam sorun olurmu lisansla alakalı sıkıntı yaşarmıyım yaşarsamda çözümü nedir acil lazım bu bilgi teşekkürler ...
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    single language adı üstünde tek dil demek . çoklu dil desteği olmaz. ing. şartsa İngilizce SL isosu bulman gerek. Türkçe iso işine yaramaz.
  • arkadaşlar recovery dosyalarım duruyor mu ? sağlam mı nasıl alayabilirim ? taşınabilir hard diske kurtarma sürücüsü oluşturdum ama işlem yine yürümüyor.Teknosa ile kavga ettim bu arada format atarız ama korsan olur diyo adamlar bana asus a da mail attım cd rica ettim :)
     Wİn 8.1 Güncelleme sonrası Recovery Çalışmıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asıw

    arkadaşlar recovery dosyalarım duruyor mu ? sağlam mı nasıl alayabilirim ? taşınabilir hard diske kurtarma sürücüsü oluşturdum ama işlem yine yürümüyor.Teknosa ile kavga ettim bu arada format atarız ama korsan olur diyo adamlar bana asus a da mail attım cd rica ettim :)
     Wİn 8.1 Güncelleme sonrası Recovery Çalışmıyor

    aynı sorun bende de vardı.8 den 8.1 e güncellerken olan bir hata bu.asus telefonda öyle söyledi.servise gönderilmesi lazım normalde fakat ben kendim formatlayıp hallettim.varsın recovery olmaz olsun




  • İngilizce olmadı ama yine de çok güzel oldu benimki, iso dan kurdum, harika çalışıyor. Windows 8 Single Language x64 ürün anahtarını kurulum sonunda aktivasyon penceresinde girdim ve kabul etti :)
  • Kendi ürün anahtarınızı mı kullandınız ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sensaura

    İngilizce olmadı ama yine de çok güzel oldu benimki, iso dan kurdum, harika çalışıyor. Windows 8 Single Language x64 ürün anahtarını kurulum sonunda aktivasyon penceresinde girdim ve kabul etti :)


    söylediğim yerden indirdiniz değil mi
  • Dostum söylediğin yerden indirdim çok teşekkürler. Aynı zamanda laptopun ürün anahtarına Aida 64 ile baktım ve onu yazdım kabul etti. Laptop win 8 SL olarak gelmişti. Kabul ediyor yani win 8.1 update 1 :)
  • Benzer sorun bende de vardı, sonra teknik servise gönderdim. Sanırım 8.1 yüklenince böyle sorun oluyor.
  • Aynı sorun ile bende karşılaştım ve uzun uğraşlarım sonucunda nerdeyse laptopu servise gönderecektim ki çözümü buldum. Recovery işlemini başarı ile tamamladım ve laptopu mu windows 8.1 den windows 8'e geri çevirdim.

    Özellikle bu soruna windows 8.1 güncellemesinden sonra çok fazla karşılaşılıyor olması gerek ki detaylı çözümü bulduğum yerde çok güzel anlatılmış ve oradaki işlemleri uygulayarak bu sıkıntıdan kurtuldum.

    http://www.kamualani.com/windows-8-1-bilgisayar-windows-8e-nasil-geri-yuklenir/




  • Maalesef bu yontem recovery bolumu silinmis ise hicbir ise yaramiyor. Bu cozum sadece recovery bolumu silinmemis olup da erisilemeyen laptoplarda ise yariyor. Bununla beraber 8.1 Update 2 kullaniyorum suanda ve hicbir problem yok, gercekten windows 8'e de geri donmeyi cok kullanici da istemiyordur suanda, bluetooth, usb3.0, directx 11, voltaj sorunlari hepsini duzelttiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 8 Eylül 2014; 14:52:54 >
  • Merhaba arkadaslar ben bıraz bılgısayar cahılıyım kusura bakmayın
    sımdı asus notebook aldım bır arkadasımdan
    f9 ıle bastan temız olarak wındows 8 kurdum eger gereklı ıse 8.1 kurmak ıstıyorum
    ama kurmadan once 8 recovery yedegını almak gerkıyor okuduklarımdan anladıgım kadarı ile
    nasıl yapıyoruz sadece bır anlatım ıle anlatırsanız sevınırım

    ayrıca ben güncellemeleri denetle dedım windows update hata kodu 80240038 bu hatayı verdı
    bu ne demek oluyor?

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

    Not: Eğer 8 ile 8.1 arasında fark yok o zaman güncelleştirme yapmayacağım :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.