Şimdi Ara

Win 7 Starter Sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bir arkadaşım laptop almıştı Windows 7 Ultimate işletim sistemli. Hiç kasmıyordu bilgisayarı. Sonra virüs girdi format atıldı, baktık Windows 7 Starter yapmışlar. Bilgisayar öyle kasmaya başladı ki internete bile zar zor girilmeye başladı. Sizce Windows 7 Ultimate'e geri döndürsek eski haline döner mi PC? Starter'ın optimizasyonu (adı her neyse) Ultimate'ten kötü olduğu için böyle olmuştur diyorum, bilgisayarda sticker var (aldığımızda gelen) Windows 7 Ultimate yazıyor onda da. Sistem özellikleri önemli olmaz bir de, aldığı gibi duruyor özellikler, o zaman hiç kasmıyordu artık internete bile girilmiyor.



  • Sticker in ustunde zaten serial no olmasi lazim ultimate kur no ile aktivasyon yap zaten anlamadim hangi servis ultimeti oln pc ye starter atar bilmiyorum
    Sorunun duzelmese Konu ya yaz test yapip bakalim ama orjinal ultimate e dondur
  • serviste driverların kurulmamış olma ihtimali nedir? bütün driverları tek tek kontrol etmenizde yarar var. tabi sorunun nedeni buysa ve driverlar kurulduktan sonra düzelse bile elinizde ultimate lisansı varken starter ile yetinmeyin derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.