Şimdi Ara

Win 10 ile oyunlar açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows 10 yükledikten sonra (rezervasyon ile) oyunlar açılmamaya başladı. Pes Cod ve BF1942 oynayabiliyorum fakat GTA4 ve M&BWda özellikle açılmıyor. Oyun ''....exe çalışmayı durdurdu'' hatasıyla daha açılmadan kapanıyor.
    1) Uyumluluk ve yönetici olarak çalıştırmayı denedim ama olmadı.
    2) Yeni crackler denedim hatta GTAyı silip baştan kurdum yine çalışmayı durdurdu hatası veriyor oyun açılırken.
    Acaba directx netframework vb bir eksikmi var? Win 10 hepsini otomatik güncelleyecek diye biliyorum ama aklıma başka bişey gelmiyor. Bu arada GTA kurulum klasöründeki gerekli sürücüleride kurdum birşey değişmedi. Win 7 ve 8de çalışıyordu neden Win10da özellikle bu 2 oyun çalışmıyor? Yardımınızı bekliyorum.



  • DoubleEfecT kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal Directx veya Netframework eksikliğinden kaynaklanıyor. Bunlar genellikle oyunun setup dosyalarının içinde olur varsa kurmayı deneyebilirsin belki düzelir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaza göre değişiyor sanırım.zira benim pcde sorun olmadı eski oyunlar,call of duty 1-2 denedim.ancak arkadaşıma kurduğumda call of duty 5 bi türlü çalışmadı.
  • Öncelikle cevabınız için ikinizede teşekkür ederim. Bir gelişme kaydettim bundan haberdar olmanızı isterim. Mount and Blade Warbandı silmemiştim silip yeniden yükleyince çalıştı. GTA ise aynı,defalarca sildim yeni ilaç (crack) yükledim farklı exelerden denedim ama sonuç aynı. M&BWyi silmeden directx yükledim fakat bişey değişmemişti. Yeniden kurunca nasıl olduysa düzeldi. GTA ise açılmıyor. Hem kurulum klasöründeki dosyaları hemde farklı ilaçları (crack) denedim olmuyor. Bu arada bilgisayarımın hafızası çok -çok derken 110 gb boş yer var- dolu bununla ilgisi olabilirmi? Yada ramle alakası? Windows 7/8/8.1de sıkıntısızdı GTA 4 hatta GTA 5ide oynuyordum ama ne zaman win 10 yükledim olmuyor açılmıyor oyun. Aklıma başka bişey gelmiyor




  • DoubleEfecT kullanıcısına yanıt
    gta5 i yönetici olarka çalıştırmayı denedin mi
  • DoubleEfecT kullanıcısına yanıt
    Kardeş win10 proda şu an için çalıştıramadığım oyun yok. Ama gta 5 elimde olmadığı için çalışıp çalışmayacağını bilmiyorum. Gta 4 ise sorunsuz çalışıyor. Belki gta 4'ün sürümünden kaynaklanıyor olabilir. Benim tecrübeme göre en sorunzuz sürümlerden biri gta 4 complete edition blackbox sürümü.(11,9 gb olmalı) Link:http://****.se/torrent/6629996/Grand_Theft_Auto_IV_Complete_Edition_BLACK_BOX_[.Dude.] zenmate ile girersen sorun olmaz.
  • Gta 4 Windows 10 diye google'da aratırsanız, sorunun nasıl çözüleceğini bazı sitelerde anlatıyor.Youtube'ada bakabilirsiniz.Dediğiniz diğer oyunlarında çözümü muhakkak vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.