Şimdi Ara

Whispers of the Old Gods [NA/26, EU/27 Nisan] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Whispers of the Old Gods [NA/26, EU/27 Nisan]


(En Son Oy Tarihi: 30.4.2016)
Giriş
Mesaj
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Video sahte melesef. Videonun YouTube yorumlarında da belirtilmiş. Zaten packlerin açıklama kısmına whispers yerine wispers yazılmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUSTMAX -- 10 Mart 2016; 20:22:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Whispers of the Old Gods [NA/26, EU/27 Nisan]


    https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/49rkv9/found_a_advertisement_for_the_new_expansion_in/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 10 Mart 2016; 21:54:45 >
  • Standart modu haftaya aktif oluyormuş. Yeni expansion ise en geç nisan sonu veya mayıs başı gelecekmiş ve 134 yeni kart içeriyor. 4 tane old god geliyor. C'Thun bunlardan biri. Benim diğerleri için tahminim Yogg Saron, N'Zoth ve Yshaarj.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bu konuya bende yorum yazmak isterdim ama ilk bu modlar çıktığında ana konudaki 2 sayfa yorum sadece benimdi,o yüzden bişey yazmamayı tercih ediyorum

    2 mod hakkında kısa geçersem ;

    Wild mode : Zamanla çöpe dönüşecek bir mod,hiçbir hükmü yok.

    Standard mode : Oyunun ana modu,oyunu zevkli hale getirecek en azından modun yeniliği,eski kartlar gitti,yeni deckler oluştu derken 2-3 ay sanki oyun yeni başlamış gibi bir zevk alacağımızı düşünüyorum.

    Ben iyi kötü gold biriktirdim,benim oyum standart mode oynarım,hali hazırda çöp olan fazla oynanmayan naxx ve gvg kartlarımın dustını alırım şeklinde. Maexxna,rivandare,shade of naxxramas,hobgoblin vb. kartların dustlarının bence yeterli olacağını düşünüyorum.

    Old gods konusuna da değinecek olursam bu old godslar nefarianını yserasını falan kendi evcil hayvanıymış gibi gezdiren yaratıklar değil mi ? Nasıl bu temada bir patch gelicek ne kadar güçlü kartlar yapacaklar bilemiyorum.Ben WoW oyuncusu değilim ama WoW oynayan ve seven arkadaşların gods konusunda hayal kırıklığına uğrayacağını düşünüyorum çünkü bir ysera yada bir nefarian kadar bile güçlü yapacaklarını zannetmiyorum. Çünkü o old godsların hakkını vericez loreyi sevenleri mahçup etmicez olayına girerlerse Opler opsi kartlar yapmaları lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 11 Mart 2016; 7:06:32 >




  • Nisan sonu, mayıs başı gibi gelecekmiş. Daha 50 gün var, ne güzel gold biriktirmiştim 35-40 paket açarım diyordum daha çok var yahu. 2700 civarı goldum var şu anda. Sadece görevleri yapsam ve çok az oynasam 5K gold olur yeni expansion gelene kadar.,


    Whispers of the Old Gods geliyor!

    Nisan sonu/Mayıs başı gibi oyuna eklenecek olan genişleme paketinde 134 yeni kart olacak. Tanrı formatlı bu genişleme paketinde 4 eski tanrı olacak. Bu tanrılar C'Thun, Yogg-Saron, N'Zoth' ve Y'Shaarj.

    Whispers of the Old Gods genişleme paketinde tanrı kartlarını bufflayan 16 minyon da olacak. Yoksa yeni meta geliyor mu?

    Not: Blizzard, Standart ve Wild modun bir genişleme paketiyle çıkacağından bahsetmişti fakat Standart ve Wild mod bu genişleme paketiyle birlikte oyuna gelmeyecek.


    https://www.facebook.com/hsturkiyepage/photos/a.542969635830538.1073741828.541223752671793/825519607575538/?type=3&theater



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 11 Mart 2016; 16:22:29 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: baLbesh

    Old gods konusuna da değinecek olursam bu old godslar nefarianını yserasını falan kendi evcil hayvanıymış gibi gezdiren yaratıklar değil mi ? Nasıl bu temada bir patch gelicek ne kadar güçlü kartlar yapacaklar bilemiyorum.Ben WoW oyuncusu değilim ama WoW oynayan ve seven arkadaşların gods konusunda hayal kırıklığına uğrayacağını düşünüyorum çünkü bir ysera yada bir nefarian kadar bile güçlü yapacaklarını zannetmiyorum. Çünkü o old godsların hakkını vericez loreyi sevenleri mahçup etmicez olayına girerlerse Opler opsi kartlar yapmaları lazım.

    Lore'da her ne kadar aralarında jenerasyon ve statü farkı olsa da Hearthstone'da da yer bulan Malygos, Ysera, Alexstrasza, Nozdormu ve Neltharion (Deathwing) konumları ve güçleri itibariyle kimsenin "Evcil hayvanı" statüsüne düşecek kadar da zayıf değiller. Bu bağlamda gelecek yeni kartların etkilerinin bu kartlara göre zayıf olmasında dahi problem yok zira Aman'Thul'un güçlerinin bir kısmına sahip Nozdormu gibi bir karakterin de HS'de etkisi ortada.

    Evvela HS'de mevcut etkileri ile Lore karşılaştırılırsa mesele Old Gods'a, Ysera'ya gelene kadar olan oldu zaten; Bolvar Fordragon (Kendisi Arthas'ın ölümüyle Lich King olmuştur) ve HS'de bulabildiği yer aşikar




  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    wow hikayesine göre kartların gücü arasında bağlantı kurmak yanlış. tema olarak bağlantılı sadece ki bunu yapıyor blizz.
  • Güzel bir expansion geliyor arkadaşlar. Beğendiğim yanı negatif efektli kartların çokluğu. Bunlar oyunu daha karmaşık hale getiriyor.
    Bu kartlara örnek olarak Fel Reaver, Darnassus Aspirant, Zombie Chow, Deathlord, Flame Imp gibi kazandığı statlara göre rakibe avantaj sunmaları.
    Bu expansionda ise old godların etkisiyle değişen kartlar bir nevi "overwhelming" olup negatif efekt kartlara dönüşmüş.
    Mesela: Validated Doomsayer. 0/7 olarak boş boarda oynarsanız BGH atılmaz ve diğer tur 5mana 7/7 minion. Güzel senaryo elbet ama rekabetçi destelerde bu tur stat ekstaraları şu metada çok önemli değil.
    Çok fazla removal var çünkü. Güzel arena kartı ama iu metada değeri priest kartı olan Lightspawn'a benziyor. Gene de güzel mekanik, hoş tasarım.

    Diğer bir tanıtılan kart : Corrupted Healbot. Arenaların vazgeçilmezi olacak.

    Polluted Hoarder'ı beğenmedim. 4mana 4/2'ye gene aynı deathrattle tercih edilmez gibi. Arenada kötü draft olarak seçilebilir.

    Kalan kartlar ise C'tun ve cultist kartlar. C'tun bana daha çok fun deck gibi geldi. Cultistlerin statları güzel ve oynanılabilir ama C'tun 10. turdan sonra sahada fazla durmaz ne kadar büyük olursa olsun. "Can't be targetted spells or hero power" efekti olsa daha oynanabilir halde olurdu, dehşet saçardı gibi.

    Daha tanıtacakları 128 kart var ve umarım farklı mekanikleri olan hoş tasarımlar görürüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKochaKK -- 11 Mart 2016; 22:22:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aschil kullanıcısına yanıt
    Hocam ben izledim streami,tema olarak bağlantı kuran bir ekip için pazarlama stratejileri çok yanlış o zaman yada oyuncu kitlesini salak zannediyorlar. Old Gods'ı anlatırken ragnarosu kölesi yapan,nerubianları yaratan,deathwingi deathwing yapan falan diye anlattılar yani heyecanı yaratmaya çalışırken lorenin bütün balını kaymağını yiyorlar asla gücünden ödün vermiyorlar da oyun içine aktarmaya gelince mi sadece "tema içinde" oluyor ki bence bu şekilde lorenin resmen en üstünde olan kartların oyun içinde zayıf olması wow sevenlere saygısızlık en nihayetinde bu oyun çıktığı zamanlarda loreyi kullandılar yine o kişileri bu oyuna çekebilmek için.Ragnarosu kölesi yapan kartın da bi ragnaros kadar etkisi olsun bari,yoksa adını Cthun koymaları sadece resimden ibaret oluyor.

    Dünyayı bu old gods yaratmış gibi konuşup da el kadar etkisi olmayan kartlar getirirlerse bence boşa konuşmuş olurlar.Demek istediğim niye ragnarosu kölesi yapan deathwingi yaratan gibisinden anlatıyorlar öyle bir güce sahip olmayacaksa,çocuk muyuz biz hayal mi kurdurmaya çalışıyorlar ? Bir tema varsa oynayanlar için de bir tema var,adam senelerce oynadığı wowda gördüğü en güçlü karakterlerden biri olan cthun'u güçsüz köşede bir kart olarak görünce hayal kırıklığına uğramayacak mı,onun teması onun wow dünyasında sevdiği şeyler zarar görmeyecek mi ? görecek tabiki. Sapık gibi bağımlısı olanları var bu lorelerin

    sen istersen 4 Cthun'luk buff yarat o 2-3lük 4-3lük kartlarla falan turn 10'u görmeden ölüp gideceksin facehuntera,shamana.Bari şöyle kenarı atılamayacak kadar güçlü bir kart getir de bir anlamı olsun.Herkes bu kartı kenarı atıp yeni gelen chargerlardan,spellerden katıp yine deli gibi shaman oynayacak.Milletin kafasındaki wow imajını zedelemenin ne anlamı var,old god tanrılar tanrısı,leeper gnomela başa çıkamadı Bilmiyorum bence yanlış ama tabi herkesin oyuna bakışı,beklentileri farklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 12 Mart 2016; 7:39:11 >




  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    Wow hikayesinde ''tanrılar'' kısmı biraz buğulu durumda. Yakın tarihte piyasada olacak olan kitap da bu buğulu durumu biraz olsun silecek. Hikayeyi takip edenler zaten bunu biliyor ve kitabı alıp okuyacak. Hikaye de çok güçlü karakterler var aslına bakarsan bana göre güçsüz karakter yok, harcanmış karakterler var. Mesela Gul'dan harcanmış karakterdi blizzard bu durumu tersine çevirip Gul'dan'ı hak ettiği rolü oynamasına müsade etti. Wow hikayesine çok hakim değilim ama bir wow oyuncusu olarak temel şeyleri biliyorum ve bu oyunda gördüğüm bazı şeyler karşısında ''bu wow dünyasında var mıydı ki? '' diyorum araştırıyorum bakıyorum var mış gerçekten sonra karta bakıyorum, wow evreninde çok bilinen veya adını sıkça andığımız bir şey değil ama blizzard tema olarak yani yapısal olarak güzel bir şekilde aktarmış. Örneğin murlock familyası ? Güçlü mü ? Wow da güçlü mü ? HS da güçlü mü ? Tema olarak seslendirme veya kart tasarımları ve kart gücü olarak nasıl ? Bence gayet yerinde...
    -----
    Mesela ben illidan'ı sylvanas'ı severim ama bu oyunda kıytırık bir kart gibi duruyor, bir hero olarak görmek istiyorum. Yani oyun wow dünyasındaki belirli kalıpları koymuş, yoksa bu güçlü 15/15 canı olsun hayvan gibide spesikif özelliği olsun, olsunda blizzard'ın denge kurma politikasını bilmeyen birisi için olsun. Bana olmasın.




  • aschil kullanıcısına yanıt
    o konularda haklısınız ben stat açısından 20-20 olsun demedim gerçi uğraşırsan 20-20'de olur bu kart 10 manada attığınızda ama benim demek istediğim bu tarz kartları çıkartıyorlar bi kere zaten oyunu sömüren oyunu zevksizleştiren bir kart var BGH adında direk ona hedef veriyorlar 3 mana 4-2 kötü bir kart da değil stat olarak. Birazcık daha üstüne çalışılınabilir bence işte eski tanrılar size ragnarosu köle edenleri sunuyoooruz diye bir kart çıkartıyosun 10 manada bi atıyorum 3 mana bgh yiyor,sadece cthun için de geçerli değil bu. Bazı kartlar daha iyi kartların olmasını engelliyor,15/15 kart yapsan nolacak harika bir dizayna sahip bir kart yapsan nolacak 7 atağın üstünde olduğu zaman ya alex gibi 15 can düşürmesi lazım ya op boom botları olması lazım. Yani bu kartı yapıyosan hakkaten tanrı gibi yapacaksın ki oynansın yoksa zebil olup gidiyor,zaten aggro decklere karşı deckte 10 drop bulundurmak bile ayrı bir mesela.

    Benim demek istediğim paladinin murloclara,dragonlara falan hükmetme özelliği var mesela bu kart oyununda,WOW'un kart oyunu diyorlar ama birkaç yerden öğrendiğim kadarıyla paladin ne kadar güçlü olsa da dragon/murloc bunlarla bir alakası yokmuş. E sen gidip paladine murloclara hüketme gücü veriyorsan wow olmuyor o wowda gördüğün bir resmi alıyorsun sadece bu oyuna,benim demek istediğim hem wow dünyası üzerine bir kart oyunu yaptık diyorlar hem de wow dünyasından istedikleri karakteri istedikleri şekilde uyarlıyorlar.Ordaki gücünü burda vermedikten sonra kartın sadece adını almaktan öteye gidemiyosun ha balbesh yapmışsın kartın adını ha aschil ha cthun. Andrei'n dediği gibi bolvar diye bir kart var adam wow dünyasında kralmış burda hiçbirşey maalesef. O kartın adı aschil olsa nolur andrei olsa nolur,resminden posterinden öte hiçbirşeyi yok "WoW" adı altında sunacak.

    Ha sen bu oyun " Hearthstone" diyorsan istediğin gibi kartları çıkartabilirsin ama sonuna "WoW" u ekliyorsan oranın gücüne,hiyerarşisine bağlı kalmalısın bence. Yoksa sadece wow resimlerine sahip bir albüm gibi oluyor,içindeki WoW kısmı " .jpeg " den öteye gidemiyor benim görüşümce. Ha ben 15/15 olsun koskoca tanrı da demiyorum ama eğer bu bir dünyaysa bu da streamde havasını attıkları kadar bir tanrıysa öbürlerinin arasında gücünün farkedilmesi gerekir,yoksa boş laftan streamde millete hayali hikayeler anlatmaktan öteye gidemezsin.Oyun hem hikayeye bağlı kalıp hem de dengeli gidebilir bu tamamen Blizzard'ın kendi keyfine göre çalışması bence.

    Bolvaar ulu kral,savaşlar fatihi,yüceler yücesi falan destan gibi anlatıyorsun streamlerde milleti hayran bıraktırıyorsun ondan sonra oyuna bir getiriyorsun tamamen çöp,her açıdan değersiz.E ne anlamı kaldı bunun bolvar olmasının,lich king olmasının,wow loresinden gelmesinin ? ordaki gücü olmadıktan sonra adı aschil de olabilirdi balbesh de olabilirdi,ordaki gücü olmadıktan sonra sadece "bolvar.jpeg" den ibaret.

    Neyse konuyu da kirletmenin anlamı yok,anlaşamadık deyip kapatalım madem bu mevzuyu her zaman ortak payda da buluşmak zor herkesin kendine ait bir görüşü var.




  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    Anlatmak istediğimi anlamışsınız, ben de sizinkini anladım. Konu dışı olacak ama bu oyundan en büyük beklentim yeni hero ve 2s, wow daki arena ladder. Bu olmayınca bana göre olmuyor onun için de sabahlara kadar bu oyunu oynayamıyorum. Dilerim bir gün olur. Sağlıcakla.
  • ranked stabdart mı olcak wild mi yoksa ikisi de mi
    i
  • Wild Mode ve Standard Mode üst başlık olarak seçilecek, seçilen modun alt ekranında kendine ait ayrı ayrı Casual ve Ranked modları bulunacak.

     Whispers of the Old Gods [NA/26, EU/27 Nisan]
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • aschil kullanıcısına yanıt
    arena ladder dediğiniz 3v3 2v2 gibi oyunlar mı hocam? onu şahsen bende bekliyorum en azından oyun içinde takım olarak yapılabilecek birşeyler gelmesi hem "arkadaş listesi" kısmına bir değer kazandırır hem de ekip olarak yapılan işin zevki ayrı olur diye düşünüyorum. Ne biliyim skypedan birbirine bağlanmak,oyunu okumak 2 kişi yapılabilecek daha büyük playlerin heyecanı falan,team ranked ve solo ranked olması oynayacak daha çok şey veriyor hem Benim de beklentim sizinki gibi,klasik ladderı wild/standart diye bölmeleri güzel ama farklı bir ladder/oyun modu gelsin istiyorum. Brawl bile zamanla kalıcı bir oyun moduna dönüşebilir bence mesela 10 tane brawl modu var diyelim,tavern brawl'a tıklıyosunuz istediğiniz modu seçiyosunuz ona özel decki yapıp oynuyosunuz. İsteyen randominium oynuyor isteyen OTK brawlını oynuyor.

    Yeni hero konusuna da gelirsek bence yeni skin getirecekler yine ama yeni hero durumu zor gözüküyor çünkü daha oyunu toplayamadılar,standart falan bir düzene soktuktan sonra yeni hero da getirirler diye umuyorum ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 13 Mart 2016; 7:25:06 >




  • Şimdiye kadar tanıtılan kartlar beni tatmin etmedi umarım TGTdeki boş kartlar gibi olmaz veya gvg-naxx kartlarının benzerini getirmeye çalışmazlar o zaman onları kaldırmanın ne anlamı kalıyor.
  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    bgh'e bu kadar takmanizi anlayamadim. bgh'e nerf gelirse yine 3 manalik hex, mulch 4 manalik polymorph, sabotage falan atilir o zamanda murlocu yok eden spell tanriyi mi yok etti diceksiniz. bgh olmasin boardda buyuk minyonlar birbiriyle kapissin falan istiyorsaniz oyle birsey olmayacak malesef en basitinden 14-14 indigin tanri yuze birkere vurursa oyun biter. fel reaver bile 2 kere yuze vurabilirse oyunu kaybetmiyorsun. kartlarin boarda direk etkisi varsa yeterli bence. Oyunu wow'la bu kadar fazla ilisilendirmeninde bir anlami yok hocam bence. Sonucta wowda olmayan bir suru kart var. en son gelen guncellemedeki loe de cogu kart wowda olmayan karakterler. e oyunun adi wow diye oyun icinde olmayan karakterleri oyuna koyabiliyorlar sonuncta. aaa illidian var wowda da vardi ne guzel demek yeterli bence. Sizi uzmek icin daha kotusunu soyliyim o zaman garrosh horde'un basindaydi. altinda olan kart varian da stormwind'in lideri hatta anduinin babasi. bunlar dusman ama ayni yerdeler. Variani prieste karsi atarsaniz baska birsey soyluyor hatta. Ama garrosh ve varianin klasi warrior o yuzden ayni yerdeler. Anduin alliance ayni sekilde ama voljinn horde'un basina gectiydi bir ara ama ikiside ayni cati altinda hearthstone. yani bugune kadar zaten pararel gidildigi dikkat edildigi soylenemez. burda da dikkat edilmesini beklemek sacma olur zaten. Bu acidan yaklasin. dediginiz gibi olsa fena mi olurdu olmazdi ama sikayet ettiginiz durum var ya kart yaraticilarin ozgurlugun kisitlandigi bgh gibi karlatla. eger wowla bu kadar cok fazla baglantili olsaydi emin olun daha cok kisitlanirlardi.
    not: wow konusunda yanlisim olabilir duzelebilirsiniz ama bu sekildeydi diye hatirliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    hocam bgh'e bi tek ben takmadım zaten hearthpwn forumlarında da heryerde bgh için açılmış konular var,blizzard designerlarından birisi bgh'in listelerinde yukarıda olduğunu söyledi nerf/değiştirme konusunda.Neutral bir kart üstüne üstlük iyi statları sayesinde rakipte hedef olmasa bile 4-2 bir minion,söylediğiniz kartların çoğu ya rakibe geride birşey bırakıyor yada eline bir minion veriyor.Oyunda geriye düşmemek için büyük minion oynamamaya çalışanlar bile var şuan önde olduğunuzu düşündüğünüz oyunda nefarian yada alex başka birşey attığınızda bir bgh + extra minion düştüğü zaman rakip oyunu kaybedebiliyorsunuz. Ortada giden oyunlarda dr.boom oynadıktan sonra bgh yediğinizde oyundan aşırı düştüğünüz çok olmuştur. Neden imp losion op de shadow bolt değil ? çünkü imp losion size bir board veriyor belli sayıda minion veriyor bir tempo sağlıyor.Kendiniz de görüyorsunuz druid decklerinde mulch değil de bgh oynandığını,rogue decklerinde sabotage değil de bgh oynandığını, savunmak için savunmanın bir anlamı yok kartın gücü bariz ortada. Bi ara her deckte dr.boom oynanıyor diye aggro decklere bile bgh sıkıştıran vardı. Bu kartların aralarında belli bir fark var ki tercih edilen bgh oluyor.

    Olaya çok basit yaklaşıyorsunuz maalesef,ben size bgh kalksın demiyorum bgh'e nerf gelecek diyorum 14-14 ü inip yüze çatır çatır vurmak istemiyorum ben absürd örnekler vermeye gerek yok. 14-14 inmişsin 11-11 inmişsin hiçbir manası yok zaten adamlar feugena stallaga silence bile harcamıyor 11-11 çıksın bgh atar geçerim nedir ki diyerek. 50 aşamalı minion yapsan 4 oyunda çıkarsan bi bgh atıp geçerler. Classa özel kartlarla neutral kartları birbirine karıştırmayalım,sen hiç bir streamde falan duyuyo musun dr.boom koymayayım şimdi 7 ataklı polymorph falan yer en iyisi loatheb koyayım diyen var mı deck yaparken? Adamlar kendisi söylüyor orjinalinde 7-7ydi chromaggus daha sonradan 6-8 e çevirdik bgh yüzünden diye . 3 manaya hem bir minionı boarddan tamamen silip hem de 4-2 bir minion oynamak aşırı OP,çoğu legendary karttan iyi bir kart olduğu zaten belli.

    Wow konusunda dediklerinize katılıyorum aschil sağolsun o da bilgi verdi zaten,blizzard uzun zamandır sadece ".jpeg" dosyası olarak kullanıyormuş wow karakterlerini ben WoW'u kısa süre oynamış birisi olarak yanılgıya düşmüşüm ama bgh konusunda katılmıyorum güçlü bir battlecry'ı olmadan 7+ atağa sahip minion oynamak imkansız yoksa siz 8-9 manalık turnunuzu hiçbirşeye harcamış oluyorsunuz rakip ise 3 manaya 4-2 bir minion oynarak minionunuzu tamamen boarddan siliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 14 Mart 2016; 8:09:48 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.