Şimdi Ara

Whispers of the Old Gods [NA/26, EU/27 Nisan]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Whispers of the Old Gods [NA/26, EU/27 Nisan]


(En Son Oy Tarihi: 30.4.2016)
Giriş
Mesaj
  •  Whispers of the Old Gods [NA/26, EU/27 Nisan]



    Tüm Kartlar:http://www.hearthpwn.com/guides/1205-whispers-of-the-old-gods

    Nerfler:http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20097355/keeping-hearthstone-fresh-4-20-2016

    "NERF GELEN KARTLARI BOZDURURKEN, CRAFT DEĞERİNDE TAM DUST ALMAK İÇİN SON TARİH: 10 MAYIS"



    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Yeni bir modu ve farklı bir metayı oynamak daha zevkli olucaktır bence . Hem bundan sonra turnuvalarda bu modda olucak . Çok dust ihtiyacım olacağını düşünmüyorum .Onun için eski kartlarımı dustlamam . Hiç kullanılmayan kartları dustlarım anca.
  • Wild Formatın süresi yeni gelecek adventure ile biter. O yüzden hiç Wild Mode'a başlamayıp direk Standart Modda akarım herhalde.
  • İ need dust(dolar)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wild da oynarım standartta öyle değerlendiririm,ama wild i seçtim.
  • Yeni oyuncu sayılırım başlayalı 2 ay oldu. Benim gibiler için standart mod çok iyi oldu sevinçle karşıladım güncelleme haberini. Sabırsızlıkla bekliyorum eski oyuncular için de yeni bir heyecan oldu bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Standart oynarım ama kartları bırakırım o kadar anımız var gönlüm elvermez
  • Standart takılmayı düşünüyorum ama diğer kartlarımı dustlamam sonuçta standart mod bir süre sonra eskiyecek Blizzard belki Naxxraması vs dahil eder
  • Standard Format, kartlarımı da dustlarım

    zaten wild bir sure sonra kontrolden cikacagi icin kimse oynamayacaktir. guncellemeler de standart formata gore gelecegine gore wild da devam etmenin bir anlami yok
  • Standart format tabii ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elbette yeni oyuncular için standart mod önemli bir gelişme, aradan 2 yıl geçmiş onca patch gelmiş yetişmek için ciddi bir zaman veya para gerekir. ben smorc (facehunter) zamanından beri arenadan başka bir mod oynamıyorum. legendary cardlarda hemen hemen eksiğim yok o yüzden hiçbir kartı dustlamayı düşünmüyorum. quest yapmak için arada 2 sine de girerim. standartta bence yine agroo desteler yükselişte olacak oyun zevkinin içine edecekler. aynı şekilde wild'e pek önem verilmeyeceği için secret paladin tarzı desteler yürüyüp gidecek o yüzden arenaya devam.
  • Her ikisinide oynayacağım. Her iki mod için ayrı ayrı ödül olduğu gerçeğini unutmamak lazım. O yüzden wild modunun yüzüne bakılmaz herkes standart oynar gibi laflar saçma geliyor bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KraLmaNia10 kullanıcısına yanıt
    Yanlışın var hocam iki moddan en yüksek rank e eriştiğinden ödül alacaksın sadece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Bu ne demek? Süresi neden bitsin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

    Bu ne demek? Süresi neden bitsin?

    3 adventure 2 expansion ile böyleyse oyun 4 adventure ve 3 expansionluyu düşün.
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Öyle kanser desteler çıkacak ki ortaya Wild Mod'da düşünmek bile istemiyorum. O modu ciddi oynayan kafayı yer.
  • Muhterem arkadaşlar ikiside oynanabilir olacak, sadece Wild oynarım yada diğerini oynarım demek için biraz erken, ayrıca ranked de hangisi daha yüksekse o sayılacak şöyle ki hangisi daha rahat gidiyorsa insanların tercihi o olacaktır, wild modunun sandığınız kadar az bir kitleye hitap edeceğini düşünmüyor ve katılmıyorum.

    Edit: ek olarak Wild sistemi şuan ki sistem arkadaşlar, kafayı yedirtecek cinsten deckler olacağını sanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheB0SS -- 9 Mart 2016; 5:46:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wild formatta kalacağım. Ne kadar çok kart, o kadar çok kombinasyon demek. Klasik formatta sınırlı sayıda ve birbiriyle aynı decklerin döneceği ve bir süre sonra bunun sıkacağını düşünüyorum. Açık konuşmak gerekirse 300-500 değil 1500-2000 kart görmek isterim oyunda. Şimdi bile durum neredeyse çok benzer durumda. 3-5 kişi "bakın face hunter böyle yapılır" diyor, herkes bakıp aynı decki yapmaya çalışıyor. Her gün aynı deckleri görmek, arkasından ne geleceğini bilmek, secretların bir yerde secret olma özelliklerini yitirmesi... Bu durumdan rahatsızım. Şimdiki fikirlerim böyle ama önce bir görmeden kanaat getirmesi zor. Gelsin bir görelim.

    Bir de turnuvalar klasik format üzerinden yapılacak diyorlar ama rankedmış, legendmiş, turnuvaymış gibi derdim tasam olmadığı için bu konuda bir sıkıntı hissetmiyorum.
  • Haplo kullanıcısına yanıt
    Wild mod hepimizin alıştığı bir mod sonuçta gelecek olan standart mod da Sludge Belcher gibi Death's Bite gibi hepimizin kullanmaya alıştığı kartların kullanılamayacak olması can sıkıcı o yüzden belli bir süre gözlemlemek gerek turnuvalar standart mod da olacak dediler meta standart mod üzerinden ilerleyecek dendi kartları dustlayıp standart mod da oynamak beni biraz rahatsız ediyor onca emek verilmiş toplanmış kartların tek bir sefer de gözden çıkarılmasını kabullenmek benim açımdan uzun bir süre alacak, o yüzden kartları dustlamayıp wild mod da devam ederim gibi geliyor ama kesin bir şeyler söylemek için çok erken bekleyip göreceğiz. Umarım düşündüğümüzden daha kötü bir şekle sokmazlar oyunu bulunduğu durumdan
  • Haplo kullanıcısına yanıt
    Aynı düşüncedeyim daha atılan ilk karttan hangi deste olduğunu anlıyoruz. Deste olarak birbirlerini kopyalamak çok kötü değil ama kart azlığı oyunu tek düze yapıyor bu da can sıkıyor. Diğer yandan çok kart olunca da yeni oyuncu zor durumda kalıyor para bayması zururi oluyor. En iyi seçenek burada; görevlerin 2x olması.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.