Şimdi Ara

When They See Us (2019) | IMDB 9.1 (NETFLIX) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
4
Favori
3.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    10/10 Gelmiş geçmiş en iyi mini dizilerden biri.
    Lütfen diziyi izleyecek arkadaşları gaza getiren hype mesajları atmayınız, bizde izledik öyle 10/10'luk bir durum yok. True story diye basıyorsunuz puanları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rick dangerous kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bir anlık gazla basmıştım güncel puanımı 8’e çekiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rick dangerous kullanıcısına yanıt
    İki üç gün önce bu başlığa geldim; yorumlara baktım. Hikayenin gerçek olması detayını görünce aynen böyle düşündüm. O yüzden diziye başlamadım.

    Chernobly dizisinin gördüğü ilgi de bana göre bu kategoride.

    Bakalım ilerleyen zamanlarda izlerim belki bu diziyi de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 29 Haziran 2019; 22:47:38 >
  • K.chaLi kullanıcısına yanıt
    İzle en yakın zamanda aldırış etme kafadan savma eleştirilere. 10/10 bir dizi dünya üzerinde yoktur olamazda. Fakat diğer yapımların arasından ben buradayım diye bağırıp çağıran bir diziyi de hele ki böyle bir mini diziyi de elinin tersiyle itmek saçmalık olur. Sen de izlediğinde göreceksin had safha da olduğunu. En yakın zaman da bekliyorum eleştirilerini. Mutlu kal (artık çok zor oluyor izlenecek kaliteli yapım bulmak forumdaşın olarak tavsiyemdir) edit:Tavsiyeler üzerine chernobyl dizisini de bitirdim. Sanırım bu iki diziyi karşılaştırmak saçmalık olur. When They See Us > Chernobyl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F63595470 -- 5 Temmuz 2019; 10:7:32 >
  • rick dangerous kullanıcısına yanıt
    Gayette 10/10 luk bir durum var? Sen diziyi beğenmedin diye niye gelip algı yaratıyorsun ki? İyi olmasının sadece gerçek hikaye olmasıyla değil, hissettirdiği duygular, oyunculuklar, casting, çekimler, müzikler, kurgusu ile alakası var. Gerçek bir hikaye olmasaydı bile aşırı çarpıcı bir senaryoya sahip. Zaten dizi ülkemizde pek bilindik bir yapım değil, hani overrated desen değil, izleyen çok az bir topluluk var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10/10 nedir abi Hiç mi kusuru yok bu dizinin? Dünya üzerinde kusursuz bir dizi, film var mı? 10/10 demek kusursuz demek çünkü
  • Sayın çok sevgili Rodin, öncelikle herkesin sizin verdiğiniz puanlara ithafen yorum yaptığı falan yok. Jesko adlı üyenin bulutlarda gezdiğini görmek suretiyle yazdım ben kendisini alıntılayarak keza kendisi de kabul etti gördüğünüz üzere. Şimdi dizi'ye dönecek olursak piyasadaki Dram janrını taşıyan tüm yapıtlara nal toplatması demek olur 10/10 ve bu da düpedüz HYPE oluyor. Dizide son bölüm Korey karakterinden başka dişe dokunur oyunculuk gördüğümü söyleyemem ki o da kalburüstü belki. İşlemedikleri bir suç yüzünden hapse düşen insanlar; hımm inanılmaz orijinal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 30 Haziran 2019; 18:12:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rodin

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    İzledim ben zaten. Ortada 10/10 luk kusursuz bir yapım göremedim. Neyse ne zevkler renkler
  • Gerçek olaylardan uyarlanmış güzel bir dizi olmuş Netflix kalitesinin üzerinde. Ancak bu kadar polisin, medyanın, adaletin, mahkumların, gardiyanların hatta Donald Trump'ın bile içinde olduğu bir skandallar zincirinin uyarlamasından daha fazla şey beklemiştim. Oyunculuk olarak Korey dışında ben de hayran kaldığım bir oyunculuk göremedim dümdüz dizi oyunculuğu. Hikayenin aslı çarpıcı olduğundan dizinin hikayesi de çarpıcı ancak hikaye anlatımı yeterince iyi değil. Düzgün işlense Chernobyl popülerliğine ulaşabilecek bir dizi hikaye anlatımı nedeniyle efsane değil iyi/çok iyi düzeyinde kalmış. İlk 2 bölümde üzerine koyarak giden tempo 3.bölümde düşüyor zaten 4 bölüm dizi şu düşüş olmasa daha iyi olabilirdi. Kötü gibi anlaşılmasın 8/10 eder belki ama başlamadan 9.5-10 arası beklenti oluyor insanda.


    Katilin polisten daha merhametli olduğu bir olay diye yorumlar gördüm çok yerinde bir tespit olmuş.

    Parkta 30-40 tane zenci olunca ve yaşanan olayı düşününce hepsinin toplanması yerinde bir karar ancak bu insanlar ne suçlu ne de masum bu insanlar şüpheli ona göre muamele edilmesi gerekir. Saatlerce yemek verilmiyor su verilmiyor çapraz sorguyla gerçek çarpıtılıyor. Hayır suçu bunlara atmak isteyen hastalıklı bir yapınız var diyelim peki gerçek suçluyu yakalamak niye kimsenin derdi değil bunu anlayamıyorum. Ortada kanıt yok kurbanın ifadesi bile yok ama adalet sistemi hiç şüpheye düşmeden karara varıyor.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Şanssızlığı Chernobyl ile aynı zamana denk gelmiş olması. En az onun kadar ses getirebilirdi. Kaliteli dizi, bence Netflix'in en iyi 10 dizisinden biri. Ayrıca Emmy'de Netflix'in en çok adaylık alan dizisi oldu. Ödüller bekliyorum ben de. Puanım 8.5.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 16 Temmuz 2019; 21:50:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiye kadar izlediğim en zor dizilerden biri buydu. 3.bölüm hariç diğerlerinde çok kötü oldum izlerken. Gözlerim doldu yani o sahnelerde.

    Umarım o dedektifler, savcı vs. gerekli cezaları almıştır. Başka ne yazsam bilemiyorum. Netflix'in en iyi dizilerinden biri bu.
  • abartılacak kadar iyi bir dizi değil.
    dizinin konusu guzel ama becerememişler...
    ilk 2 bolum tatmin ediyor,birşeyler olacak diye beklentiye giriyorsunuz ama fos.
    3. bölüm tamamen saçmalık...araya biraz hikaye sıkıstırmıslar vs vs olmasada olur.
    izlenir mi ?evet ,10/10 luk dizi mi? kesinlikle hayır.
    GOT severlerin baya kafası bulandı ne yapacaklarını bilmediklerinden herşeye 10 10 diyip duruyorlar
  • Yorumlar çok olumlu ben de attım listeye.
  • Kısır geçen senenin şüphesiz en iyisi benim için. Karakter tahlilleri, anlatım, renkler, teknikler, kusur bulamıyorum. Mutlaka bakın. Pişman olmazsınız.
  • İlk iki bölüm itibariyle güzeldi. Devamını yarın izlerim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitirdim diziyi şimdi.
    Bu dedektif, polis ve savcılar hepsi bu beş çocuğun masum olduklarını bilmelerine rağmen apar topar çocukları kandırıp suçladılar ve hapse attırdılar, dizi sonunda da neden böyle yaptıklarına dair bir sebep gösterilmedi. O zamanlar genel olarak bir sıkıntı mı vardı adalet sistemlerinde ona mı atıfta bulunuldu bilemiyorum, ama böyle atıfta bulunulma gibi bir şey yoksa bu savcı, polis, dedektif üçlüsündeki bu sebebi bilmeme belirsizliği benim diziden aldığım tatmini azalttı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 10 Haziran 2020; 0:51:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.