Şimdi Ara

WhatsApp, aramalarda IP adresini gizleyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • whatsapp ip adresi gizleme özelliği
    WhatsApp, mesajları korumak için uçtan uca şifreleme gibi güvenlik önlemlerine zaten sahip. Yakında eklenecek yeni gizlilik özelliğiyle aramaların da daha güvenli gerçekleştirilmesi sağlanacak.



    Ayrıca Bkz.WhatsApp Web'e beklenen özellik geldi: Mesajlar daha hızlı iletilecek



    WhatsApp, bilinmeyen numaralardan gelen aramaları sessize almak için bir seçenek sunuyor ancak bu kişiler Aramalar sekmesinde ve bildirimlerde görülebiliyor. Görünüşe göre, WhatsApp, daha iyi gizlilik ve güvenlik deneyimi sunmak amacıyla aramalara yeni özellik eklemek istiyor. WhatsApp Android beta 2.23.18.15 sürümünde IP adresini koruma seçeneği görüldü.



    Arama kalitesini etkileyecek



    Ayarlar - Gizlilik - WhatsApp Aramalar bölümünden erişilebilen yeni seçenek, aramalar için ekstra güvenlik katmanı sağlıyor. WhatsApp, arama sırasında kendi sunucuları üzerinden güvenli bir şekilde aktarım yaparak arayan kişinin konumunuzu bulmasını zorlaştıracak. Ancak, WhatsApp bu seçenek etkinleştirildiğinde arama kalitesinin biraz düşebileceğini belirtiyor.



    WhatsApp, bu özelliğiyle arama verilerine dayanarak fiziksel konumu takip etmeye yönelik olası girişimlere karşı ekstra bir koruma katmanı sağlamayı amaçlıyor. Neticede kullanıcılar, daha güvenli aramalar gerçekleştirecek ve konum bilgilerinin etkili bir şekilde korunmasını sağlayabilecek. Aramalar için IP adresini koruma özelliği şu anda geliştirilme aşamasında.




    Kaynak:https://wabetainfo.com/whatsapp-beta-for-android-2-23-18-15-whats-new/







  • Açığa bak vay vay vay

  • ha başından beri konumumuz apaçık ortadaydı yani. soran olursa uçtan uca şifreleme dersin kim nerden bilecek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.