Şimdi Ara

Western Digital Red Pro WD161KFGX SATA 3.0 7200 RPM 3.5' 16 TB SIFIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Disk Boyutu #3.5 inç Arabirim #SATA
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 Western Digital Red Pro WD161KFGX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 16 TB SIFIR

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-western-digital-red-pro-wd161kfgx-sata-3.0-7200-rpm-3.5-16-tb-1162911816/detay




    Western Digital Red Pro WD161KFGX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 16 TB SIFIR FATURALI


    Sıfır kapalı kutu, 20/03/2024 faturalı olup 5 yıl garantilidir. Sıfır durumdadır hiç kullanılmadı. 5400 RPM yavaş dönme hızı olan ve 256MB düşük önbellek'e sahip, çabuk bozulan kalitesiz desktop disklerle karıştırmayınız. NAS tipi disk'ler 24/7 yük altında çalışacak şekilde dizayn edildiklerinden daha pahalı ve daha uzun ömürlüdürler.


    Wd My Cloud Ex2 Ultra 32TB cihazındaki diğer disktir. İhtiyaç fazlası olduğu için uyguna satıyorum. Diğer ilanlarıma da göz atabilirsiniz.


    Ticari veya kurumsal NAS ortamlarına yüksek performans ve güvenilirlik sunmak için üretilen kurumsal sınıf sabit diskler.

    WD Red® Pro diskler, 7×24 çok kullanıcılı ticari ve kurumsal NAS ortamlarında yüksek yoğunluklu iş yüklerinin üstesinden gelmek üzere üretilmiştir. WD Red Pro diskler, büyük miktardaki veriyi RAID için optimize edilmiş çok yuvalı NAS sistemlerinde depolaması, paylaşması ve bu veri üzerinde birlikte çalışması gereken işletmelere performans, ölçeklenebilirlik ve güvenilirlik sunar.


    NAS için NASware™ ile Optimize Edilmiştir

    Western Digital’ın özel NASware™ teknolojisi, NAS sistemi iş yükleri ile eşleşmesi için disk parametrelerini hassas şekilde ayarlar, bu da performans ve güvenilirliği artırmaya yardımcı olur.


    Sürekli Çalışma için Tasarlanmıştır

    WD Red Pro sabit diskler, yüksek yoğunluklu 7x24 çok kullanıcılı NAS ortamlarının zorlu taleplerinin üstesinden gelmek ve sistem dayanıklılığını artırmak için tasarlanmıştır.


    Güvenilir Uyumluluk için Test Edilmiştir

    Western Digital, çoğu NAS kasası ile uyumluluk sağlayacak kapsamlı testler için çok çeşitli NAS sistemi tedarikçisi ile ortak çalışmaktadır.


    Aşırı Titreşime Karşı Korumalıdır

    WD Red Pro sabit disklerde, yüksek titreşimin neden olduğu arızaları öngören ve bunları proaktif olarak etkisizleştiren Döngüsel Titreşim (RV) sensörleri bulunur. Aşırı titreşimin disk kasası genelinde dağıtılması ile türbülans minimum seviyeye indirilir, performans sürdürülür ve diskler korunur.


    Şok Etkisini Absorbe Etmek için Üretilmiştir

    WD Red Pro sabit disklerde, NAS kasalarındaki diskleri daha fazla korumak için algılaması güç şok durumlarını tespit edecek ve dinamik uçuş yüksekliği teknolojisi ile bunları otomatik olarak giderecek çok eksenli bir şok sensörü bulunur.


    Sektör Lideri Teknoloji ile Tasarlanmıştır

    WD Red Pro 22 TB sabit disklerde, daha fazla kapasite için alan açarak ve genel disk performansını iyileştirerek temel ön işlem fonksiyonlarını gerçekleştirecek entegre iNAND gömülü flash’tan faydalanan Western Digital’ın özel OptiNAND™ teknolojisi bulunur.


    Birinci Sınıf Destek ve Garanti ile Desteklenir

    Western Digital, sektör lideri bir sabit disk üreticisi olarak, sorunsuz veri depolaması için 5 yıllık bir sınırlı garanti güvencesi ve birinci sınıf destek hizmetleri ile NAS depolama çözümlerinin arkasında durmaktadır.


    Masaüstü Diskler ile WD Red® Pro Karşılaştırması

    Optimum performans sağlamak ve değerli verilerinizi korumak için, RAID için optimize edilmiş NAS sistemlerine yönelik özel olarak üretilen bir disk seçmek önemlidir. NAS’ınız için bir sabit disk seçerken aşağıdaki unsurları dikkate alın:


    • Uyumluluk: WD Red Pro sabit diskler, masaüstü disklerin aksine, NAS için özel olarak tasarlanmış ve test edilmiştir ve optimum performans için disk parametrelerini NAS sistemi iş yükleri ile eşleşmek üzere hassas şekilde ayarlayan NASware™ teknolojisini içerir.

    • Güvenilirlik: Masaüstü diskler genellikle sürekli çalışan bir NAS ortamının taleplerine yönelik olarak tasarlanmamıştır. WD Red Pro sabit diskler, yüksek yoğunluklu ve çok kullanıcılı 7x24 NAS ortamlarında karşılaşılan zorlu koşullar altında çalışmak üzere tasarlamıştır.

    • RAID için Hazır: WD Red sabit diskler, genel kullanım için yapılandırılan çoğu masaüstü disklerin aksine, çok yuvalı NAS sistemlerindeki arızaları azaltmaya yardımcı olacak RAID hata kurtarma kontrolü ile üretilmiştir.

    • Gürültü ve Titreşim Koruması: Tek başına çalışmak üzere tasarlanan masaüstü disklerin, çok diskli sistemlerde karşılaşılan gürültü ve titreşime karşı koruması genellikle çok azdır veya hiç yoktur. WD Red sabit disklerde, çok yuvalı NAS sistemlerinde sıklıkla karşılaşılan yüksek titreşimin neden olduğu arızaları öngören ve bunları proaktif olarak etkisizleştiren Döngüsel Titreşim (RV) sensörleri bulunur.

    Tüm Teknik Özellikler

    Features

    • Kreatif profesyoneller, orta ile geniş ölçekli işletmeler ve ticari/kurumsal NAS sistemleri için idealdir
    • RAID için optimize edilmiş sınırsız sayıda yuvalı NAS sistemleri içindir
    • 550 TB/yıl iş yükü1 ve 2,5 milyon saate kadar MTBF için derecelendirilmiştir


    Capacity

    16 TB

    Form Faktörü

    3.5-Inch

    Konektör

    SATA

    Uyumluluk

    RAID için optimize edilmiş sınırsız sayıda yuvalı NAS sistemleri

    Arayüz

    SATA

    Aktarım Hızı

    up to 259MB/s

    Disk Speed (RPM)

    7200 RPM

    Recording Technology

    CMR

    Cache Size

    512MB

    Warranty

    5 Yıl Sınırlı Garanti

    Boyutlar (L x W x H)

    147mm x 101.6mm x 26.1mm

    Ağırlık

    690gms

    ModelNumarası

    WD161KFGX

    Çalışma Sıcaklığı

    0°C to 65°C

    Non-Operating Temperature

    -40°C to 70°C

    Sertifikasyonlar

    BSMI, ICES-003/NMB-003, CE, FCC, KC, Maghreb, RCM, UKCA, VCCI, CB-Scheme, TUV, UL



    Western Digital Red Pro WD161KFGX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 16 TB SIFIR


    Western Digital Red Pro WD161KFGX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 16 TB SIFIR


    Western Digital Red Pro WD161KFGX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 16 TB SIFIR


    Western Digital Red Pro WD161KFGX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 16 TB SIFIR


    Western Digital Red Pro WD161KFGX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 16 TB SIFIR



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 13900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 20 Mart 2028 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.