Şimdi Ara

Eski notebook' unu getir, Yeni MONSTER Notebook' u götür !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sn. Forum üyeleri ve değerli arkadaşlar;

    31 Aralık 2008 tarihine kadar geçerli olacak " Notebook Değişimi " kampanyamızda bugünden itibaren yeni bir uygulama başlatıyoruz. Şimdiden herkese hayırlı olsun...

    ESKİ Notebook' unu GETİR, YENİYİ GÖTÜR !!!

    Bu kampanya kapsamında daha önce satın almış olduğunuz, tüm parçaları ( adaptör, batarya vs. ) tam ve çalışır durumdaki herhangi bir " MONSTER Notebook " modelini geri vererek yeni satın alacağınız 15.4" MONSTER T2-REX M860TU, 15.4" MONSTER T2-REX Z97V yada 17" MONSTER T2-REX M571RU serisi notebook modellerimizden istediğiniz herhangi birinde 500 $ ( KDV Dahil ) indirim elde etme şansına sahip oluyorsunuz. Yani bugünden itibaren tüm MONSTER Notebook modellerini değişim kampanyası kapsamında değerlendirebiliyor ve istediğiniz modeli eski MONSTER Notebook' unuzu geri vererek indirimli olarak satın alabiliyorsunuz.

    Ayrıca markası ve modeli ne olursa olsun tüm notebook' larınızı da bu kampanya kapsamında 100 - 500 $ ( KDV Dahil ) aralığında fiyatlara geri alıyor ve istediğiniz MONSTER Notebook modelini eski notebook' unuzu geri vererek indirimli olarak satın alabiliyorsunuz !!!

    Ayrıca markası ve modeli ne olursa olsun çalışır durumda olmayan notebook' larınızı da bu kampanya kapsamında 50 - 250 $ ( KDV Dahil ) aralığında fiyatlara geri alıyor ve istediğiniz MONSTER Notebook modelini eski notebook' unuzu geri vererek indirimli olarak satın alabiliyorsunuz !!!

    CHIP, PCNET, PCWORLD, PC MAGAZIN vb. dergilerden Kasım, Aralık 2008 döneminde " YILIN ürünü, Ayın Ürünü, Editörün Seçimi, En İyi Performans " ödülleri alan MONSTER T2-REX M860TU serisi 9800GTS ekran kartlı notebook modellerimize ve diğer modellerimize aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilir ve ürünlerimizi detaylı olarak inceleyebilirsiniz !..

    http://www.fokusbilgisayar.com/asp/listgroup.asp?group=UPM

    Selamlar,

    İlhan YILMAZ
    Genel MÜDÜR

    KAMPANYA Koşulları

    * Diğer markalara ait notebooklarınızın geri alım koşulları ile ilgili satış departmanımıza ürününüz ile ilgili teknik özellikleri mail atarak bilgi alabilirsiniz.
    * Bu kampanya 05 - 31 Aralık 2008 tarihleri arasında geçerlidir ve ürünler stoklarımızla sınırlıdır.
    * Geri alım fiyatlarına KDV Dahildir ve geri alım fiyatı yeni ürünün fiyatından indirim olarak satış faturasına yansıtılacaktır.
    * Ürünler eksiksiz ve orjinal aksesuarları ile beraber teslim edilmelidir ve çalışır durumda olmalıdır. Orijinal aksesuarları eksik olan ve / veya çalışır durumda olmayan ürünler servisimiz tarafından değerlendirilerek 50 - 250 $ aralığında ( KDV Dahil ) fiyatlar ile geri alınabilecektir.
    * FOKUS Bilgisayar her türlü ürün - fiyat değişikliği yapma ve stok durumuna bağlı olarak kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.