Şimdi Ara

Western Digital 250 GB 3,5'' MYBOOK EXT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Western Digital 250 GB 3,5'' MYBOOK EXT hakkında bilgisi olan, kulanan arkadaşlar varsa yardım edebilir misiniz? Bimeks te 197 tl ye alınabiliyor şu an. Grafik tasarımla uğraşıyorum ve tasarımları saklamak için kulanmak istiyorum. Elbette sorun saklamak değil :) saklamanın güvenliği. Ürünü kulanan varsa, ses, hız ve güvenilirliği konusunda bilgilendirirse sevinirim.



  • 220 ytl e vatan da 320 gb olani var onu tavsiye ederim
  • ben yaklaşık 2 ay önce vatandan mybook premium edition 250 gb aldm. Ürün oldukça şık ve iyi tasarlanmış görünüşü çok şık performans olarak oldukça iyi 600 700 mb lik cd imagelerini atarken hiçbir sorun yaşamadm gayet düzgün çlaışıyor fat32 ile biçimlendirilmiş olarak geliyor iinde driver ve diğer belgeleri var bu ürünle ilgili yaşadığı tek sorun içerisinde yüklediğim cd image dosyalarını sanal cdrom a gösterdiğimde sorun yaşaması bunun dışında üründen gayet mennuum eğer sizin için aktarım hızı önemli ise permium editionu tercih edebilirsinizyok usb 2.0 yeter diyosanız esintional edition güzel bir seçim olacaktır.
  • biraz yavas aktarim hızı normal bir hd e gore yari yariya yavas kaliyo premium olan modelde fireware giris var fakat bu fireware girisinde 2 turu var 400 ve 800 diye 400 olan ztn usb 2.0 la aynı hız 800 girise sahip board ta henuz gormedim ben kullanamazsın yani. ufak bir fan var icinde cok sessiz diyebilirim rahatsiz etmiyo guvenlik olarakta eger calısıyoken usb kabloyı cıkarırsan dosyalarda bozulma olabılır veya yere dustugunde problem cıkar sanıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quikcem -- 4 Şubat 2007; 2:26:41 >
  • Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim. Bugün bir arkadaşımın tavsiyesi ile, Seagate 250GB SATA2 7200rpm 16mb cache + everest (sata+ide) kutu aldım. İkisine 218.5 TL verdim. Şu an badsector kontrolü yapıyorum.
  • seagate 320 sata 2 ncq 180 ytl vatan da everest kutu nekadar verdin ? biraz pahalı geldi bana
  • kutu 50tl civarında...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.