Şimdi Ara

Websitesi yaptırmak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;
    Kendi ekibimiz için bir websitesi yaptırmak istiyorum. E-spor vs ile işimiz yok standart bir oyun ekibi sitesi sadece.
    Yine de önce böyle bir tema satın almıştımhttps://themeforest.net/item/game-addict-clan-war-gaming-theme/6771881 fakat içerisindeki bazı özellikler istediğimiz düzeyde değil. Yani üzerine yapılması ek lazım ama araştırdığım kadarıyla istediğimiz özelliği ekleyebilecek birini bulamadım(en azından sorduklarım cüzi ücrete iş yapanlardı bu yüzdende muhtemelen yaparım diyen olmadı - sıfırdan yazmakta istemediler siteyi kimileri tekrar websitesinin yazılması lazım vs dedi...). Çok ciddi bir bütçe yok zaten gelir amaçlı açmıyoruz siteyi.
    Tema'yı incelediyseniz eğer members bölümü mevcut biz bu bölüme oynadığımız oyunları da seçebildiğimiz ekstra bir bölüm daha eklemek istiyoruz. Örneğin Üye1 - Oynadığını aktif oyunlar CoDMW - Starcraft II vs.
    Bu zor bir konu değil kendiniz öğrenip yapabilirsiniz diyorsanız denedim ama olmadı yapamadım, fakat yinede şu aşamaları takip edin şunları öğrenin şeklinde önerileriniz varsa lütfen paylaşın.
    Ayrıca cuzi bir ücret karşılığı yapabilirim diyorsanız mesaj atabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Callofkinq -- 15 Şubat 2020; 20:16:48 >







  • Merhabalar,sadece members bölümüne ekleme mi yapılacak?
  • merhaba bir konuşalım isterseniz
  • @Callofkinq mesaj bölümlerim açılmıyor isterseniz benim web siteye girip üyalarak online bir şekilde görüşebiliriz wmgerecleri.com üye olunuz sizi görürüm mesaj atarım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Derdogever

    @Callofkinq mesaj bölümlerim açılmıyor isterseniz benim web siteye girip üyalarak online bir şekilde görüşebiliriz wmgerecleri.com üye olunuz sizi görürüm mesaj atarım
    Merhabalar hocam, diğer arkadaşla konuşuyoruz en son tam olarak nasıl bir şey istiyorum onu resimle de destekleyerek anlattım. Arkadaş bir dönüş yapacak onun sonucuna göre size dönüş yaparım.
  • Selamlar, sonuclanmadiysa destek olabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.