Şimdi Ara

Web tasarım işi kazançlı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba . Mühendislik fakültesinden mezun oldum fakat hem sektör sıkıntısı hem kendi saat düzenimi kurmak istediğimden dolayı bu sektöre girmek istiyorum . Girmek istiyorum derken 8 senedir aşinayim zaten , birikimliyim . Kendi pazarımı nasil olusturabilirim ve orta halli kazançlar kazanabilir miyim ? Bunu sormamın sebebi artik tasarım için temel kod bilgisine ihtiyaç gerekmemesi , insanların siteleri hazır şablonla yapması . Sizin fikirleriniz nelerdir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • maalesef piyasa sunucuya wordpress dosyalarını kopyalayabilen kendini tasarımcı programcı olarak tanımlayan insanlarla dolu. JavaScript dilinin genel yapısını kavrayarak öğrenin hocam. JavaScript frameworklerden de öğrenme aşamasında uzak durun.

    Kyle Simpson "You dont know js" serisini öneririm.
    Tasarım aşamasında da programlama aşamasında da ne iş yaptığını bilmeyen optimizasyon bilgisi olmayan, çalışsn iş görsün mantığında olan. Ufak bir proje için bir yığın dosya kütüphane kullanan insanlarla iş yapmam mesela.

    JavaScript kodlama günümüzde modüler olarak geliştirilip bundle haline getiriliyor. Bunun için Rollup, webpack, parcel gibi bundlerları araştırabilirsnz. Html için pug, css için sass ön dillerini de araştırmanızı tavsiye ederim.

    Günümüzün güncel js frameworkleri vue, react, angular, svelte de bundler şeklinde çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcanology -- 17 Ağustos 2020; 14:52:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.