Şimdi Ara

WD SN770 model SSD orijinal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haziran gibi hatırlayanlarınız vardır belki, SN770 1TB model Amazon Almanya üzerinden güzel indirimle alınabiliyordu. Ben de bir tane edindim ama ürün beklediğim M.2 atikliğini pek sağlayamıyor gibi hissediyorum. Biraz daha açmam gerekirse, Windows üzerinde bir menü açtığımda her zaman tak diye açılmaması gibi durumlar yaşanıyor. Bazen olması gerektiği gibi, bazen de yükte değilken, sistemi yeni açmışken şişmiş gibi ağır çalışıyor. Tutarlı bir performansı yok. SSD piyasası da sahte ürün çeşitliliği açısından çok zengin. Elimdeki ürünün orijinalliği açısından aklımda soru işaretleri var. Bunun en net testlerinden biri Flash ID sanırım ama WD modellerde bulunan kontrolcüler bu işlem için uygun değil araştırdığıma göre. Ürünü gerçekten detaylıca kontrol etmek istiyorum. Crystal Mark üzerinden bazen komik sonuçlar çıkıyor ama SSD keyfi yerindeyse vermesi gereken değerleri sağlayabiliyor (Random 4K dahil) ama hız SSD'lerde orijinalliği kanıtlayan bir unsur değil. Daha kesin testler yapmak istiyorum. Bana alternatif olarak önerebileceğiniz yöntemler var mıdır?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Selim Yücel -- 26 Ocak 2024; 16:55:30 >







  • Öncelikle yazı rengi neden beyaz? Okumakta zorlandım

    Aynı ssdye sahibim ve biostan tutup wdnin kendi yazılımına kadar ssdyi görüyor adıyla sanıyla. Hatta yazılım güncellemesi bile alıp yaptı. Sahte olsaydı benimki sahte çıkardı bende amazon almanyadan almıştım.

    wdnin yazılımını indirin bakın. Birde wdnin ürün doğrulama gibi desteğide vardır.

    Ben kullanımda bir sorun görmüyorum bu arada

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukardaki üyenin de yazdığı gibi bende amazon almanyadan 2 adet aldım zamannda , kullandığım üründe başlıkta yazan gibi bir sorunlarla hiç karşılaşmadım.


    İşletim sistemi de kurdum oyunda tıklamada veya oyun oynamada, windows kullanımnda sorun olmadı hiç. Benchmark programlarında da gerekli vaadettiği hızları alıyor sitesinde belirtilen 5000 mb lı rakamlar hep.


    Sizdekinde şansa bir arıza sorun oluşmuş olabilir belki. Veya cihazdan, işletim sisteminden kaynaklanan bir sorundur.


    Birde şunu belirtiyim Amazon Almanya da , Amazon TR de bnm bildiğim sahte ürün olmaz bunlar büyük firma.Wd markasında sahte ürün pek duymadım taklit açısından, kingstonda baya olmuştu.


    Genelde sahte ürün satan satıcılar trendyol , h. burada , n11 gibi yerlerde farklı isimle basit isimle satış yapan bazı firmalar. Saydığım yerler satıcı kendileri ise isim olarak, onlarda da pek sorun olmaz.


    Birde wd ssd yazılm programını indirin orda görüyorsa zaten sahte değildir. Wd markasında ben duymadım sahtelik.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.