Şimdi Ara

*WARMHAUS ENERWA & ENERWAplus* Kullanıcıları (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.381
Cevap
36
Favori
115.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Recowa ot kullanıp sorun yaşayan var mı? Bende yaklaşık 3 günde bir recowa çevrimdışı hatası veriyor uygulamada, termostatdan manuel olarak ayarlıyorum sıcaklığı, ancak kombiye iletmiyor yaptığım değişikliği. Sorun nerede olabilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kkrryy K kullanıcısına yanıt

    valla hocam fazla yakıyor gibi kombi bende anlam veremedim. hatta çalışmaya bir başlıyor durmak hak getire, 10-15 dk durmadan yanıyor kombi.


    birde geçen hafta tatile çıktık 4 günlüğüne, ev yerden ısıtma olduğu için kombiyi 30 a alıp çalışır durumda bıraktım. geldiğimizde tabi ev buz ısınması uzun sürdü bu normal, ama 50 ye yükseltiyim dedim


    kombi 47 nin üstüne çıkmıyor şimdi, noldu ben anlamadım.

  • weta kullanıcısına yanıt

    Benim kombimde regülatör vardı kartı 3,5 yılda bozuldu, pişmanlık yaşanacak bir durumunuz yok, kombim ilk açılıştan itibaren regülatörle çalışıyordu. Garanti bittikten sonra regülatörle çalışan kombinin kartı bozulsa kimin umurunda. Geçende Warmhaus wt03 kablosuz oda termostatım kombiyi devreye almıyordu veya devreden çıkarmıyordu hatalar veriyordu korktum kombiye bir şey mi oldu düşündüm sonra elimde honeywell kablosuz on off oda termostatım vardı onu taktım sorun düzeldi. Önceki mesajlarımda 3.5 yılda regülatörle çalışmasına rağmen kartımın bozulduğunu belirtmiştim, şimdi de termostat bozuldu, yüksek bir masraf daha çıkarsın kombiyi kıracağım. Firmanın değişimini şöyle açıklayayım önceki yıllarda Warmhaus uygulaması vardı parça fiyatlarını servis ücretini görüyorduk sonra kaldırdılar her nedense. Bu kombi benim için uzun ömürlü olmadı markaya güvenip bir daha almam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bseeek B kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar, bende ewa sahibiyim, oda termostatı aldım ve kendim bağlamak istedim. Ancak ana kart kısmında olması gereken bağlantı klamensi yok yerinde. Yeri boş duruyor. Sizin kombide durum neydi acaba? Sonradan mı tedarik ettiniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • priebjy P kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar, parametre menüsüne nasıl girebilirim? Kombim ewa 24 kw

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ödemisli kullanıcısına yanıt

    reset + petek tuşuna aynı anda basılı tutucaksınız hocam. ayarlamak istediğiniz parametreye geldiğiniz de de ayarlamak için sıcak su tuşuna basılı tutacaksınız sonra + ve - ile değiştirebilirsiniz yanlış hatırlamıyorsam, bir sürü ayar var içinde, keşke bunların hepsini bilsek de kendimize göre ayarlayabilsek , ancak net parametre ayarlarını bilmeden yapmanızı tavsiye etmem, ben kurcalamadığım halde benim kombim balkonda dışarda oluşan çok kuvvetli lodos sonrası parametre ayarları kendliğinden uçtu, servis ayarlamıştı ilk başta, bu sefer problemler yaşadım, neyse geldiler yaptılar tekrar şimdi düzgün çalışıyor, ben de de ewa 24 var. mesela parametre 42 menüsü sözde hazır sıcak su için, ben onu ayarladım ama bir değişiklik olmadı. servis geldiğinde de unuttum onu açın demeyi :) neyse bakım paketi satın alıp garantiyi 3 yıl uzattım o ara bakıma geldiklerinde söyleyeceğim.

  • @serdark3941 @ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, ispanyolca bir döküman buldum, oradan çeviri yaparak Türkçe bir döküman oluşturdum kendime, bikaç parametreyi değiştirdim bu şekilde

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ödemisli kullanıcısına yanıt

    ne demek hocam sanırım 46. sayfada türkçe dökümanın fotolarını paylaşmışlar, işinize daha çok yarayabilir, bu konu içinde bilginiz olsun

  • arkadaşlar sizlere bir soru soracağım ot almayı düşünüyorum, ewa 24 kombi sahibiyiz, açıkçası warmhaus recowa bana mantıklı geliyor, kombinin de warmhaus olmasından dolayı, bir de honeywell t3r düşünüyorum, fiyatları birbirine çok yakın, recowa 2000 tl, t3r 1800 tl, siz olsanız bunlardan hangisini alırsınız? ayrıca bizim buraya bakan teknik servis farklı marka kullanabilirsin abi sen sıkıntı etme, biz garanti dışı bırakmayız dedi, hatta dilersen bizde de var ot farklı marka da takabiliriz dedi.

  • ödemisli kullanıcısına yanıt

    hocam bu arada recowa ot bende düşünüyorum ancak kararsız kaldım, sen bağlatabildin mi ot yi? recowa da modülasyon var, ancak bizim ev yerden ısıtma, modülasyondan ziyade tpi algoritmalı olanları tavsiye ediyorlarmış, he dedim recowa alayım, yok iki ucu .. değnek misali :)

  • @serdark3941 @ kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz uğraştım warmhaus müşteri hizmetleri ve servis ile ama recowa takıldı. Ben memnunum ot den ancak yerden ısıtma sistemiyle uygunluğu konusunda bilgim yok hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @serdark3941 @ kullanıcısına yanıt
    Servis bu yönde yardımcı olacaksa kombiyle en uygun çalışacak cihaz hangisiyse onu alın derim hocam nacizane fikrim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ödemisli kullanıcısına yanıt

    eyvallah hocam, bence de aynı marka olması büyük avantaj ne olursa olsun, sadece kafamı kurcalayan modülasyon kaynaklı yerden ısıtma da sıkıntı yaşamak, başka birşey değil, bakalım müşteri hizmetlerine soracağım, ancak araştırmalarımdan gördüğüm kadarı ile recowa dan çoğu insan memnun, ara sıra uygulama kaynaklı sıkıntılar olmuş ancak o herşey de olabiliyor, işin içine uygulama yazılım girdi mi maalesef güncelleme sonrası sapıtma herşey de olabiliyor, teşekkürler


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 130m2 3+1 9 petek bulunan dairemiz için bu markanın 28kw kombisini düşünüyoruz çevremizde bu markadan kullanan bulunmadığı için bilgi verirmisiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arsus91 A kullanıcısına yanıt

    merhaba

    nasıl bir bilgi istiyorsunuz?

  • Merhaba hocam bu markanin bu urünu hakkinda guncel duşuncelerinizi alabilirmiyim acaba ? Urunu tercih etmemiz veya etmememiz adina.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaman53 kullanıcısına yanıt

    merhaba enerwa ve enerwaplus, 24kW olarak piyasada pek bulunmuyor ama bulabiliyorsanız öneririm

    Warmhaus Minerwa daha çok satılıyor bu modeli de öneririm. komponent kalitesi üst düzeyde

    plastik aksam yok

  • Tesekkur ederim arayisa gireyim bakalim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,
    Eve kombi ve petek alma arefesindeyim Ewaplus 28kw buldum uygun fiyata ve peteklerde warm haus uyguna denk geliyor
    Ev 120 m2 8 metreye yakın petek var borular duvar üstündeki çekili ve çok dönemeçli bu yüzden 24 yerine 28 düşünüyorum sizin düşünceleriniz nedir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.