Şimdi Ara

*WARMHAUS ENERWA & ENERWAplus* Kullanıcıları (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.381
Cevap
36
Favori
115.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt

    İlçenizde warmhaus servisi varsa ewa alın

    İyi cihazdır plastik aksam yok. Komponentler kaliteli


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam, bilen biri yanıtlarsa sevinirim. elim de enerwa 24 var. ve sürekli basınç artmasından dolayı servis çağırdım. neyse arkadaş geldi genleşme tankında problem var diyip değişti ama gittikten sonra yine sorun devam edip basınç artamaya devam ediyordu ertesi gün tekrar geldi ve mavi musluk vanasının olduğu yerin kaçırmasından yapabileceğini belirtti ve onu değişti. genleşme tankına 1600 tl verdim. musluk için de 100 tl aldı. pek hoşuma gitmedi bu durum hoşuma gitmeyen şey şimdi bu cihazın genleşme tankı boşuna mı değişti ilkin de musluk vana değişim yapılsa sorun gidecek miydi... cihazın garantisi biteli 2 yıl oldu. bu kişiyi şikayet etsem mi etmesem mi bilemedim pek bi anlaşmamazlığımızda olmadı. ama mantıklı gelmiyor bu kadar para verip 2.gün takılan vana civatasının bu sorunu çözmesinden.. bana öneri veren olursa sevinirim.

  • kloveangel kullanıcısına yanıt

    warmhaus MH'ne servisi şikayet edin. bir de başka yetkili servislere veya bölgenizde bildiğiniz kombi ustaları varsa onlara da sorun emin olun

    yalnız basınç yükselmesi genleşme tankından oluyor ama öncesinden vanayı değiştirmesi lazımdı

  • disintegration kullanıcısına yanıt

    teşekkürler dediğinizi yapayım hocam

  • Recowa ios uygulaması güncellenmiş. 2 yıldır sıkıntısız kullanıyordum, bu güncelleme eski günlük Program ayarlarımı komple silmiş. Yeni oluşturmaya çalışıyorum kaydetmiyor. Keşke ellemeselerdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thorondor06 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu bende yaşıyorum. Haftalık program ayar yapmama rağmen kaydetmiyor ve çalışmıyor.

    Yenilik olarak eskiden günü en fazla 3 e bölüyorduk şimdi 5 e kadar denedim ayar yapılıyor belki üstüde yapılır.
    Haftalık programda hassasiyet 0.5 dereceden 0.1 dereceye kadar düşürülmüş.

    Güncelleme güzel olmuş ama çalışmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 11 Aralık 2022; 23:1:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhaba, e41 hatası alıyorum. resetledim ama yine verdi. ocaktan gazı kontrol ettiğimde gayet normal gözüküyor. baca ile ilgili sanırım.


    Bacada ne gibi bi sorun olabiliyor? temizlik mi gerekiyor yoksa değişmesi mi gerekecek? Daha önce tecrübesi olan var mı? Ne kadara halletti bu problemi?

  • Herkese merhaba, kombiyi alalı daha bir sene olmadı ama beni kombi işlerinden bezdirdi. Akşam çalışır gece yarısı kendi kendine duruyor bu da yetmedi şimdi petekleri de ısıtmıyor sadece sıcak su çalışıyor. Servis çağıracağım yarın yine. Servis gece yarısı kendi kendine durma işini çözemedi inşallah bunu çözer, bu gece elektrikli soba karşısında geçecek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Enerwa 24 kullanıyorum, Eda marka kablosuz termostat montajını kendim yaptım lakin kombi air hatası verdi ve termostadı kombiden sökmeme rağmen düzelmedi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün servis geldi sorunun 3 yollu vana motorunun kırık olması olduğunu tespit etti ve garanti kapsamında parçayı değiştirdi. Aynı sorunu yaşayan olursa diye not düşmek istedim. (kombi 2022 ocakta takıldı 2022 ocaktan beri toplamda 3 Aydır kullanılıyordu. Yaşadığım yer sıcak olduğu için su gün ısıda)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Hocam dün yine başka yerden kullanım sıcak su tesisatım patladı. Sucum kesin kombinden yüksek basınç veriyor sıcak suya ondan patlatıyor dediler. Bende warmhause merkezi aradım. İlginç ki kombide sıcak su için de basınç ayarı varmış onu öğrendim. Servis kaydı açtılar pazartesi servis gelip sıcak su basıncını düşürecek. Sonuçları yazarım tekrar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 7 Ocak 2023; 12:47:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun inşallah kolay bir yerdedir bu sefer?

    Yani ilginç sıcak su hattını pompa ile mi basıyor kombi ki ayarı varmış.Bildiğim tüm kombilere tesisat suyu şebeke basınçı ile girer ve çıkar,sıcak su seviyesini de plaka eşanjöre giren kapalı devre suyun basınçını düzenleyerek ayarlar.

    Yani ilk defa duydum inşallah sorununuz çözülür.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serviste termostat fiyatlarını bilen var mı ? Hepsiburada da Warmhaus kablosuz termostat 750Tlye satılıyor, acaba internetten alıp servisi çağırsam kabul ederler mi ? Garantiden çıkmaması için Warmhaus termostat almayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orktas O kullanıcısına yanıt

    Warmhaus servisi 200 liraya warmhaus kablosuz on/off o.t monte ediyor. Hepsiburada da satılan ürün


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disintegration kullanıcısına yanıt

    Geçen sene ewa kombiye yetkili servis honeywell tr3 termostadi takmadi. Sebebi kendi termostadi değil diye.Müşteri hizmetlerini aradım.takılır ama kombiniz termostad tan dolayi arıza yaparsa Garanti'niz devre dışı kalır dedi.Şaka gibi.termostad kenarda duruyor simdi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkostu E kullanıcısına yanıt

    Bir çok firma aynı şeyi yapıyor diye biliyorum.Kendi oda termostatını dışında olanları servis takmıyor,takarken ayrıca para istiyor.Bir de oda termostatı iletişimleri çok önemli iyice araştırmanız faydalı olacaktır.


    Sadece Warmhausta olan bir durum değil yani.

  • yamanadam Y kullanıcısına yanıt

    Köprü denen bir durum var.Tekrardan aynı bağlantıları yapmanız gerekiyor yoksa düzelmez.Warmhaus servisini arayabilirsiniz.

  • erkostu E kullanıcısına yanıt

    baymak,eca,alarko...vs hepsi aynı şeyi yapıyor söylüyor


    kombinin garantisi bitince oda termostatını taktırabilirsin. böyle kaliteli bir oda termostatı kenarda durmamalı

  • disintegration kullanıcısına yanıt

    Degerli hocam merhaba 3 yildir sorunsuz sekilde kullaniyorum cok sukur warmhaus enerwa 24 kw yi. Uzerinde eca eet176 kablosuz oda termostati var ve cok guzel hic sorun yoktu taki bir haftadir alici kisminda yesil isik yanip sonuyor kombi devreye girmiyor bunu cok sık yapmaya basladi termostati yaklastiriorum pilini sifir taktim malesef duzelmedi alicinin icindeki kablolari kontrol ettim sorun yok. Acaba sebebi ne olabilir hocam yesil isik yanip sonuyor ve devreye girmiyor kombi sicak suda sorun yok .Yardimci olursaniz sevinirim

    *WARMHAUS ENERWA & ENERWAplus* Kullanıcıları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Göstetge ile besleme ünitesi arasında bağlantı sorunu olduğunda yanıp sönüyor yanlış hatırlamıyorsam.termostadin katoloğunda yazıyordu galiba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.