Şimdi Ara

War of the Worlds (2005) | Steven Spielberg (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj














  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Interstellar


    quote:

    Orijinalden alıntı: TEKIN corp.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Interstellar

    Aksiyon dozajı olarak zevk aldığım bir film.Konusu klişe o ayrı.

    720p dublajlısını bulursam izleyeceğim

    Altyazılı izleyin bence.

    dublajı yapamamışlar mı hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tom cruise varsa her türlü izlenir. güzel filmdi
  • 2006 da internette izlemiştim. O zamanda saçma gelmişti. Şimdi ise çoluk çocuğa karışınca izledim. Tv'de çıkınca can sıkıntısına bakam dedim. Gene saçma geldi ama farklı duyguyla izledim bu sefer. Küçük kıza bişey olmasın kafasıyla izledim. Filmi uzay filminden ziyade çocuğunu koruyan bir baba temasıyla izledim. Ayrıca gene saçmaydı.

    Öyle teknolojisi olan uzaylı olsam havadaki oksijeni kesen cihazlar yapardım. Ya da oksijen dengesini bozacak gazlar yayardım. Nefes alamayan insanlar patır patır ölürdü zaten. O an oksijen maskesi, gaz maskesi takalım diye düşünende olmazdı. Düşünene kadar ölürdü.

    Ayrıca neden seneler önce toprak altına makinalar koyup boşuna kek gibi beklemişler. Saçmalık. Atıyorum 100 sene önce koyduysa 100 sene öncesinin teknolojisini koymuş olurlar. 1000 sene önce koydularsa, 1000 sene öncesinin teknolojisini koymuş olurlar. Bizim gibi teknoloji özürlü insanların bile 10 sene önceki cep telefonu ile günümüz cep telefonu aynı kalmazken neden bir uzaylı 1000 sene öncesinin teknolojisini toprak altında yatırsın. Bu da saçma.

    Ayrıca oğlu askerlere katıldı. Ne yaptı orada. Nasıl kurtuldu. Hiçbir bilgi yok. Madem anlatmayacaksınız, o zaman çocuğu ekipten ayırmayın finale kadar beraber gitsinler. Ayrıca kız çocuğu bodrumda uzaylılar ile dipdibe, termal kamera ile yanyan takıldı. Uzaylılar rehin aldı, insanların kanını emme sahnelerini gördü. Babası diğer adamı öldürdü, hiçbirinde çığlık atıp gıkı çıkmadi. Son sahnelerde Amerikan askeri uzaylıyı roketle vurunca çığlık atar hale geldi. Filmde çok çok fazla eksik var ve hikaye vasat ötesi. Günümüzde ki CGI teknolojisini gördükten sonra izleyince , efektlerde bizi kandıramayınca film vasatında vasatı oluyor. Senaryo yok, hiçbir şey yok. İşin ilginci Tv'de baştan sona izledim ama. :) can sıkıntısı başka bişey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

    Bir roman uyarlaması olduğu için bir noktada romanın kurgusuna sadık kalmak zorundalar. Kurgunun niteliği de yazarın hayal gücü veya sağduyusu kadar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    Roman olması beni bağlamıyor başkan. Ben film hakkındaki düşüncelerimi söyledim. Film kötüyse kötüdür. Batman üçlemesinde nolan kendi yorumunu katıyor ve bambaşka bir şaheser çıkartıyor. Önemli olan filmin nasıl anlattığı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası filmi, zamanında izlediğimde inanılmaz bir keyif almıştım. Hatta filmi 3-4 defa izlemişimdir. Yolda geçen o gerilimi ilikilerimize kadar hissettiriyordu, ben şahsen beğenmiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Nisan 2024; 4:9:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem yükselmiş bende puanlıyım. En az 3-4 defa izlemişimdir bende. Mükemmel bir gerilim ve katastrofi ortamı var. Uzaylı işgalcilerin baskısını hissediyorsun. O sesleri özellikle.

    Efektler harika. Oyunculuklar iyi.

    Puanım 10/7.8

    Yaşlanıyoruz ya. 20 sene önce çıkmış filmi, daha dün izlemiş gibiyim. Zaman yakıyor. Bundan da 20 sene sonra izleyenler ne yorum yapacak acaba...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu filmi 2 sene önce rastlantı sonucu izledim, gerçekten kaliteli bir film olmuş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben 2-3 senede bir izliyorum gerçekten dönemine göre harika bir yapımdı, Filmin konusundan ayrı Aile ilişkileride çok güzel anlatılmış hikayede, Hala izlemeyen varsa bence değerlendirmeli.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.