Şimdi Ara

Walking dead izleyenler baksın pls.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hacılar Game Of Thrones izliyordum ancak malum sezon finaline girdi. O bittikten sonra hayat zindan oldu Şimdi güzel bir dizi ile devam etmek istiyorum asosyal hayatıma. :D Walking dead'i çok övüyorlar. Övüldüğü kadar var mı? Fikirleriniz neler bu konuda? Bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.



  • GOT-Spartacus-Walking dead favori dizilerim walking dead i izlemeni tavsiye ederim sürükleyici
  • İyi. Ben Supernatural ve The Walking Dead izliyorum bu aralar sadece
  • 1. sezonu izle bırak sonra işler çok sarpa sarıyor.

     Walking dead izleyenler baksın pls.



    Şaka bi yana güzel dizidir TWD.2 ve 3. sezonları 1. sezona göre pek iyi değildi ama izlerken sıkılmazsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pargalı ibrahim59

    Hacılar Game Of Thrones izliyordum ancak malum sezon finaline girdi. O bittikten sonra hayat zindan oldu Şimdi güzel bir dizi ile devam etmek istiyorum asosyal hayatıma. :D Walking dead'i çok övüyorlar. Övüldüğü kadar var mı? Fikirleriniz neler bu konuda? Bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

    kesinlikle izlemelisin anlatılmaz yaşanır ben çok beğenmiştim
  • bu yorumların hepsi bence gereksiz THE Walking Dead izlerken bayılabilirsin bile . Hele Game of thrones gibi güzel bir diziden geçtiysen . 2. ve 3. sezon ilerlemez dizide . bence hiç başlama yada 1 .sezonu izle bırak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: giorgioVasari

    bu yorumların hepsi bence gereksiz THE Walking Dead izlerken bayılabilirsin bile . Hele Game of thrones gibi güzel bir diziden geçtiysen . 2. ve 3. sezon ilerlemez dizide . bence hiç başlama yada 1 .sezonu izle bırak

    ne alakası var izlerken senin baya canın sıkkındı heralde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: giorgioVasari

    bu yorumların hepsi bence gereksiz THE Walking Dead izlerken bayılabilirsin bile . Hele Game of thrones gibi güzel bir diziden geçtiysen . 2. ve 3. sezon ilerlemez dizide . bence hiç başlama yada 1 .sezonu izle bırak

    Böyle olumsuz her yoruma kafayı takma izlemeye bak. 1. sezonu izleyen biri 2 ve 3'ü izlemeden öylece bırakamaz kendini öyküye kaptırmıştır çünkü. Çok eleştirilmesinin nedeni vasat olması değil beklentinin büyük olması. İlk sezon harikaydı çünkü ama bu öteki sezonların kötü olduğu anlamına gelmiyor sadece biraz gölgesinde kaldı. Ama 4. sezonun ne getireceğini bilemeyiz belki ilk sezonu da geçer
  • ilk bölümü izle sonra kendin karar ver.
  • 1. sezon gayet sürükleyici ve güzeldi. 2. sezon biraz daha ağırdan aldılar ama 3. sezonla hiç durmadan sürekli artan bir aksiyon, heyecan ile devam ettiler.
    kaç sezon sürecek bilmiyorum ama 3 de güzel yerde bıraktıkları için 4. sezona baya bi uğraşmaları gerekiyor.
  • bence kendin izle karar ver gerçekten bir dizi izleyip dizilerden anlayan bir insansan beğenmezsin . 2 sezon boyunca bir arazide geçti dizi hiç bir şey değişmedi . Yerlerinden bile kıpırdamadılar ben sevmiyorum TWD yi hatta yüz yılın yazılmış en kötü senaryolarına aday bile olabilir benim gözümde o dizi bu benim yorumum kimse karışamaz aksini bana karşı söyleyemez. Zombi olaylarından sadece film olur bence ya da kitap yazılır dizi nedir öldür öldür bitmez ki o zombiler , 100 sezon çekerler . Bu arada dizide virüsü önlemeye yönelik 3 sezondur gram bir hareket yok yani adamlar sadece zombi öldürüyordu 2. sezonda oda azalıyor 3. sezonda sadece teori hatta yakında amerikanın siyasetine falan karışırlar o derece aksiyon eridi.
  • 1. sezon bomba gibiydi 2. sezon sıkıcı 3. sezon eh işte kötü bölümleride vardı çok iyi bölümlerde. en azından 1. sezonu mutlaka izle.


    quote:

    thewalkingdeadtr.com alıntıdır

    The Walking Dead 2022’de Hala Televizyonda Olacak.

    The Walking Dead gibi izlenme oranları oldukça yüksek olan bir dizi bile yayınlandığı üç sezon içinde yükselişlerin yanı sıra düşüşler de gördü. Bütçe kısıtlamalarına, yeniden çekimlere rağmen The Walking Dead devam ediyor. AMC’nin en yüksek izlenme oranlarını aldıran dizinin 4. Sezon’la devam edilmesine karar verilmesi kimseyi şaşırtmadı.

    Ama dizi daha ne kadar devam edecek?

    Robert Kirkman’ın yarattığı kaynak çizgi roman hala devam ettiğine göre, dizinin de teorik olarak belirsiz bir sure boyunca devam etmesi mümkün. En azından AMC kanalının CEO’su Josh Kaplan’ın ima ettiği şey bu. Kanal kesinlikle zombilerin sonsuza kadar yaşamasını ümit ediyor çünkü dizinin dünyasının neye benzediğini yeni yeni anlamaya başlamışlar. Kaplan şöyle söyledi:

    …2022 yılında da burada oturup Walking Dead’in henüz bitmediğini konuşacağız…
    Breaking Bad’in kısa bir süre sonra sonlanacağından duyduğu üzüntüyü ifade eden ve Mad Men’i öven Kaplan Netflix’in orijinal programcılık ile yakaladığı ilk başarıya duyduğu üzüntüyü ifade etti ve kablolu kanalları korumayı savundu. Televizyon konusundaki yorumları çok modern olmasa da, The Walking Dead için körü körüne verdiği destek bence endişe verici bir durum.

    Ortalama olarak birçok televizyon dizisi sona ermeden önce dört sezona ulaşmıştır. Game of Thrones yapımcısı Frank Doelger dizinin yedi sezondan sonra sonlanacağını açıkladı. Breaking Bad beşinci sezonunda önceden belirlenmiş ve doğal bir şekilde sona eriyor. Cheers veya Friends gibi dizilerin on sezon sürdüğü dönemde var olmayan eğlence seçimlerinin sınırsız olduğu bir çağda yaşıyoruz. Aklımıza dokuz sezon devam eden The Office ve yedi sezon süren 30 Rock dizisi geliyor ama bir zombi dizisi on sene sürer mi?

    Diğer soru da şu: biz böyle bir şeyi istiyor muyuz? The Walking Dead’in kaynak yaratıcısı Kirkman aklında bir sonlanma tarihi olduğunu belirtmişti ama dizi çizgi romanlardan gözle görülür şekilde uzaklaştı. Yapımcının ve kanalın söylediklerine bakarsak, AMC bu konuda ısrarcı olursa dizinin yaratıcı ekibini işten soğutabilir. Dizinin geleceği için heyecanlıyız ama süresi konusunda emin değiliz.

    The Walking Dead 4. sezonu Ekim ayında yayınlanmaya başlayacak.

    Yazar: Anthony Vieira
    Çeviri: Nisan Benzergil




  • 2. sezonun daha çok ilk bölümleri sıkıntılı ama sürekli aksiyon beklemediğim için benim için sorun olmadı
  • izle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

    1. sezonu izle bırak sonra işler çok sarpa sarıyor.


    Şaka bi yana güzel dizidir TWD.2 ve 3. sezonları 1. sezona göre pek iyi değildi ama izlerken sıkılmazsın.

    Arkadaşın dediği kesinlikle yanlış. Bütün sezonlar sürükleyici ve mükemmel hele 3. sezon <3 a ben şimdi canım sıkıntıdan patlıyor keşke izlemeseydim walking dead'ın 3 sezonunuda şimdi izleseydim diye tekrar sen kimsenin dediğine bakma zombi filmi seviyorsan ve kan felan bişey olmuyorsa kesinlikle ve kesinlikle ve kesinlikinliktiğindinindinden dolayı başla !




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.