Şimdi Ara

W705 ilk izlenimlerim ve inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
17.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kaç adet sms saklama kapasitesi var acaba ?
    Mesela 200'ün üstüne falan çıktığında gelen kutusuna/mesajlara girişte hız düşüklüğü oluyormu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .limon.

    Kaç adet sms saklama kapasitesi var acaba ?
    Mesela 200'ün üstüne falan çıktığında gelen kutusuna/mesajlara girişte hız düşüklüğü oluyormu ?


    bende c510 var telefonda 5576 tane mesaj telefon hafızasında daha da alır yani. 1000 mesaj 1 mb yer kaplıyor. ksar dersen hafıza kartına kopyalarsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sasa_iliç


    quote:

    Orijinalden alıntı: .limon.

    Kaç adet sms saklama kapasitesi var acaba ?
    Mesela 200'ün üstüne falan çıktığında gelen kutusuna/mesajlara girişte hız düşüklüğü oluyormu ?


    bende c510 var telefonda 5576 tane mesaj telefon hafızasında daha da alır yani. 1000 mesaj 1 mb yer kaplıyor. ksar dersen hafıza kartına kopyalarsın.


    Hafıza kartına kopyalama şansı var ise kullanışlı olur. Klasör açılabiliyordur sanırım öyle değil mi !




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prokizya

    Hafıza kartına kopyalama şansı var ise kullanışlı olur. Klasör açılabiliyordur sanırım öyle değil mi !



    Hafıza kartına taşı dersin telefon taşır başka bir şey yapmana gerek yok. Bunlara gerek yok zaten mesaj kayıt yerini Bellek kartı seçersen zaten bellek kartına kaydededer. Böylece taşımayla, kopyalamayla uğraşmana gerek kalmaz.
  • w810i'de öyle deildi mesela 200mesaj oldumu telefonun belleği doluyodu mesajları hafıza kartınada yönlerdiremiodun çok saçmaydı
  • öncelikle W705 in yapabilecekleri çok fazla eğer bu sitedede araştırırsanız ekran sürücüsü-kamera yazılımı-akustik sürücüsü ve 100den fazla kodu değiştirebiliyorsunuz kısaca piyasada 400 dollara satılan medya onyatıcılarının üstünde ses kalitesine ulaşıp bunu 20 saatden fazla oynatabilme olanağına sahipsiniz üstelik wifi ile opera gibi HTML WEB browser ile dilediğinizce internette geziyorsunuz.... bu arada 16gb m2 ile çalıştı 32gb m2 nin çıkmasını bekliyorum. amoled ekranlıda kumandasından telefona ulaşadan medya-rehber-radyo ...gibi yerleri gezebiliyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mellun

    perperek şu programlardan falan kısaca bahsedermisin ? Ben hepsiburadan verdim siparişi bu hafta içi gelir galiba ama bu yeni nesil telefonların programları ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum...

    G705 den W715e dönüştürme diye başlık var onu okursan ordan gerekli sitelere ulaşırsın. bende satio ve w995 den geriye w705 e dönüyorum-pil performansı hafiflik ve kibarlıkta çok önde bazı konularda.Zaten satio dan sonra hiçbir cep telefonu kamera resim kaydı olarak beni tatmin edemez ama satio nun büyüklüğüde gerçekten büyük agresif hareketli yaşayanlara uygun değil.
  • stok tarihi HB de ileriye alınmış, 9una, hızlı al da 6 sı görünüyor.
    benim merak ettiğim gümüş renkten başka seçenek varmı tr piyasasında, siyah renk arıyorum, bilgisi olan?
  • siyah renk W715 modelidir ve Türkiyede yoktur... ne fark var derseniz bildiğim kadarıyla W715te aGPS var ama W705te yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sla_Hkn

    siyah renk W715 modelidir ve Türkiyede yoktur... ne fark var derseniz bildiğim kadarıyla W715te aGPS var ama W705te yok

    siyah-pembe var ama tr de yok W705-tam siyah sadece W 715de var oda vodafone olarak mevcut. evet GPS W715de var ama W705in pili daha uzun gidiyor ve sistem döngüsü birazdaha hızlı.Wi-fi ve ve şekebeke ilede 4metre sapmayla w705 in navigasyon programı çalışır.
  • kafama 2 soru daha takıldı. w705 in hafıza kartı giriş yeri w810 gibi yan tarafta mı? yoksa bazı telefonlar gibi kapak açma, pil çıkarma gibi angaryalar var mı?
    kapağı açmadan tuş kilidi nasıl açılıp kapanıyor, en küçük işlem için dahi kapağı indirmek gerekmiyodur umarım?
  • Yan tarafta ama arka kapağı açman gerekiyor. pilini çıkarmana gerek yok. arka kapağı açınca yan tarafından ulaşabiliyorsun
  • ya bu telefonun gelişi neden her net sitesinde ertelenıor. ne zaman elımıze ulaşacak...
  • GPS olmadan Navigation nasıl çalışıyor anlatabilirmisin..W995 in mütevazi hali bu telefon bence 995i pahalı bulanlar için ideal
    ne gibi eksiklikleri var,galiba 3.5mm kulaklk girişi yok doğrumudur
  • doğrudan 3,5 kulaklık girişi yok, w810 gibi kulaklık 2 parça, ilk parçasına 3,5mm kulaklık giriyor. yani istediğin kulallığı takabilirisn. yalnız w810da şlk parça uzun, 2. parça kısaydı, farklı kulaklık takınca upuzuun bişey oluyordu. muhtemelen bunda da aynıdır.

    kapağı indirmeden tuş kilidi nasıl açılıyor/kapanıyor demiştim, cevap gelmedi?
  • perperek ben de bugün aldim bu cihazi. hersey iyi has güzel de kulaklık sesi bana oldukca düsük,kalitesiz ve menü geçişleri oldukca yavas geldi güncellemesini de yapmama ragmen. telefonda mi bir sorun var yoksa kulaklikta mi acaba? ne önerirsin?
  • GPS olmadan navigasyon diye sorulan sorulara cevap direkt GPS hiçbir cep telefonunda yok hepsinde A-GPS var buda öncelikle şebekeden data alıyor sonra uydu kordinatlarını tespit ediyor demek, A-GPS bulunmayan modellerde sadece şebekeden ve wireless ağlardan yerinizi tespit ediyor.Harici GPS modülleri var sony ericsson için. Kulaklık sesi az geldi yazmışsın apathetic HPM-77 orjinalse az değil oldukça yüksek olması gerek, menü geçişleri yavaş ile kastını pek anlamadım sim kartın sim plus serisimi? yoksa kontorlü hatmı? faturalı hatların sim kartları ile kontörlü hatların sim kartlarında böyle problemler yaşayanlar oluyormuş. Sesi sana az geldiyse akustiğinle oynaman gerek, birde clear bass lı bir cihaz ilk defa kullanıyorsan ayarları anlaman zaman alır- öncelikle manuel ayarlada clear bassı en yüksek seviyede tut onun sağındaki levelleri en dipte en sağdaki 2 kısmıda en yüksek levelda tut öyle dene bakalım birşeyler değişecekmi.




  • ilgilendigin icin cok cok tesekkürler.iphone kullaniyordum ses sınırı ortayı biraz gectikten sonra artik kulaklarim patlayacakmis gibi oluyordu.simdi onunla kiyasladigimda makina son seste iken bile bariz bir az geldi ses.az önce sensme den birkac müzik dinledim ses yüksek ama normalden dinledigimde ses yine az sanirim dedigin gibi bir ayar söz konusu dedigin ayarlari yaptim pek degisme olmadi.bir de bu kulakliklari daha verimli hale getirmek icin yüksek bassta müzik mi acilmali kulakliklar takilyken? birde senin cihaz yazılım sürümü nedir? bendekinde 1211-9608 R1GA030 090929 yaziyor.son sürüm bu mu acaba? birde türkce pc suite bulamadim.bildigin bir adres var mi indirebilecegim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apathetic -- 8 Mayıs 2010; 17:35:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apathetic

    ilgilendigin icin cok cok tesekkürler.iphone kullaniyordum ses sınırı ortayı biraz gectikten sonra artik kulaklarim patlayacakmis gibi oluyordu.simdi onunla kiyasladigimda makina son seste iken bile bariz bir az geldi ses.az önce sensme den birkac müzik dinledim ses yüksek ama normalden dinledigimde ses yine az sanirim dedigin gibi bir ayar söz konusu dedigin ayarlari yaptim pek degisme olmadi.bir de bu kulakliklari daha verimli hale getirmek icin yüksek bassta müzik mi acilmali kulakliklar takilyken? birde senin cihaz yazılım sürümü nedir? bendekinde 1211-9608 R1GA030 090929 yaziyor.son sürüm bu mu acaba? birde türkce pc suite bulamadim.bildigin bir adres var mi indirebilecegim?

    iphone un tüm modelllerini kullandım fakat kulaklıkla hiç bir iphone w705 in ses şiddetine ve kalitesine ulaşamaz-sanırsam sizin cihazınız yurt dışında ses kısıtlaması olan ülkelerden birinden çünkü çocukların kulakları zarar görmesin diye bir kaç ülkede sony ürünlerinde akustikler kısıtlanıyor- eğer yazılım yükleme gibi bir başarım yapamıyorsanız se yazılımlarından anlayan birine sınırları kaldırılmış bir firmware kurdurup aino nun oynanmış akustiğini içine yazdırabilirsiniz birde profesyonel programlarla mp3 dosyalarınızı 320-48 standartına getirip parçalarn ses şiddetlerinin db lerini eşitleyin. Kullandığım W705-W715-aino ve w995 lerin seslerine ancak cowon-creative ve sony walkman x serisi ile kıyas yapabilirim yazdığım gibi cep telefonlarında yaklaşabilecek bir cihaz yok.




  • telefonun update ile bulabilecegi bir sürüm ile durum düzelebilir mi? yoksa illa ayri tekniklerle akustik filan mi atmak gerekli?az önce laptopuma taktim kulakliklardan mükemmel ses geliyor lakin telefonda hala istedigim ses yüksekligi mevcut degil.w705 olarak arattim lakin henüz tam oturmamis sanirim bu model ilgili birsey bulamadim ses yükseltmeyle ilgili.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.