Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (839. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
187
Favori
1.187.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 837838839840841
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Bende 2015 c200d alarak aranıza katıldım. Arabada eksoz tarafında bi sensörde problem vardı ve motor arıza ışığı yanıyordu. Özel mercedes servisi orda bi sensörü değiştirdi. Işık söndü ama uzun yola çıkınca tekrar yandı. Bu sefer arkadaşıma götürdüm oda bilgisayar takıp söndürdü. Şehir içi yine problem olmadı bi kaç gün ama uzun yola çıkınca yani motor ve eksoz ısınınca tekrar yanmaya başladı. Başına böyle bi problem gelen varmıdır? Yorumlarınız için teşekkürler.
  • Merhabalar arkadaşlar bende 2017-2018 model C coupe arayışındayım Burmester ve elektrikli koltuk dışında hangi opsiyonlara bakmalıyım araç ararken



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokere -- 22 Temmuz 2020; 1:53:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar c200 d bı araç alicam. Kim bana yardımcı olabilir. Alacağım aracı buldum . Bu işlerden anlayan piyasayı bilen var ise özelden bana numarasını atabilirmi. Bulduğum aracın özelliklerini ve fiyatını paylaşıp fikir almak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba, ben de c200d alarak aranıza katılmış bulunuyorum.
    Forumda bir çok kişinin piano black çiziklerinden şikayet ettiğini gördüm fakat net bir koruyucu aksiyon bulamadım. Aracıma bu çizikleri önlemem için yaptırmamı tavsiye ettiğiniz bir yöntem var mıdır?
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • destroyerfb D kullanıcısına yanıt
    Hocam mecbur film kaplatıcaksınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstanbulda yaptırabileceğim bildiğiniz yer var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gsnmez

    Arkadaşlar herkese merhaba. Bende 2015 c200d alarak aranıza katıldım. Arabada eksoz tarafında bi sensörde problem vardı ve motor arıza ışığı yanıyordu. Özel mercedes servisi orda bi sensörü değiştirdi. Işık söndü ama uzun yola çıkınca tekrar yandı. Bu sefer arkadaşıma götürdüm oda bilgisayar takıp söndürdü. Şehir içi yine problem olmadı bi kaç gün ama uzun yola çıkınca yani motor ve eksoz ısınınca tekrar yanmaya başladı. Başına böyle bi problem gelen varmıdır? Yorumlarınız için teşekkürler.
    Hayırlı olsun öncelikle, aracımı Nox sensörü sebebiyle 1 defa özel servise 1 defa da yetkili servise götürdüm. Özel serviste sensöre müdahale edilmeden uyarı kapatıldı, sorun 40-50km sonra yine başladı ancak kısa süre sonra uyarı kendiliğinden söndü. Geçen ay da aynı sorun olunca yetkili serviste temizlik yapıldı şimdilik arıza uyarısı almadım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Snowflake34

    Merhabalar arkadaşlar bende 2017-2018 model C coupe arayışındayım Burmester ve elektrikli koltuk dışında hangi opsiyonlara bakmalıyım araç ararken
    Ben elektrikli bagaj ve taba ya da kırmızı deri koltuk derdim.Bir de 19 jantlar.Konforu çok kötü etkiliyor ancak aracın görünüşünü çok değiştiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KruGmaN kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bugün bende yetkili servise götürdüm. Adblue katkısı kötü olduğu için eksoz tarafında bi temizlik yapılacakmış. Adblue bitene kadar yanabilir dedi. Adblue bitince iyisi konacak. Galiba aynı arıza. Nox sensöründe sıkıntı yokmuş. Zaten nox sensörü geçen sene garantiden değişmiş. Özel servisler yazılımları orjinal olmadığı için tam arızayı göremiyo galiba.
  • Arkadaşlar merhaba, çok kısa ve basit bir sorum olacak.. Bir arkadaşımda 2017 C serisi Avangarde donanım aracı var ve anahtar ile aracı çalıştıracağı sırada start stop düğmesini taktı yuvaya soktu ve basarak çalıştırdı. Bu durum her C serisi için var mı? Çünkü sahibindende bakarken bazılarında bu start stop düğmesi yok fotoğraflarda, kendi tercihleri olarak mı kullanmıyorlar yoksa bazı araçlarda mı bu durum var?
  • Bjoern kullanıcısına yanıt
    Start stop özelliği her araçta olmaz, araca ekstra donanım olarak eklenir. Yani sadece o düğme kafi değildir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bjoern

    Arkadaşlar merhaba, çok kısa ve basit bir sorum olacak.. Bir arkadaşımda 2017 C serisi Avangarde donanım aracı var ve anahtar ile aracı çalıştıracağı sırada start stop düğmesini taktı yuvaya soktu ve basarak çalıştırdı. Bu durum her C serisi için var mı? Çünkü sahibindende bakarken bazılarında bu start stop düğmesi yok fotoğraflarda, kendi tercihleri olarak mı kullanmıyorlar yoksa bazı araçlarda mı bu durum var?
    Start-Stop özelliği derken otomatik start-stop yani araç durduğunda stop etmesi ve kalkarken otomatik marş yapıp çalışmasını kastetmiyorsunuz sanırım siz normal START düğmesini kastediyorsunuz.
    Start düğmesi W205 Mercedeslerin hepsinde sükülüp yerine anahtar takılarak da çalıştırılabiliyor. Anahtar ile çalıştırmayı sevenler için böyle yapmışlar. İsterseniz oraya ufak butonu takar basarak çalıştırırsınız ve kapatırsınız (buton sürekli orada kalır, anahtar cebinizde kalır), isterseniz butonu takmayıp sürekli anahtar ile kullanırsınız. Bu her C Class'da böyle (W205).

    Auto Start-Stop özelliğine gelince bu da zaten her C-Class da standart hatta her sınıftın her marka araçta standart artık günümüzde neredeyse. Kol dayamanın önündeki üzerinde A yazan yeşil ışıklı buton ile aktif veya padif hale getirilebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 13 Ağustos 2020; 16:40:36 >




  • arkadaşlar yeni akü taktım fakat start stop çalışmıyor bunun sebebi ne olabilir start stop tuşu devrede aynı zamanda aracım 2016 c200 d
  • Star stopun aküsü ayrı bildiğim kadariyla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhat516 S kullanıcısına yanıt
    Start stop aküsü farklı, 2 3 yılda bitiyor galiba çünkü benimki de yine çalışmamaya başladı. Ben uğraşmıycam çünkü zaten sevmediğim bir özellik

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankara keçiören bölgesinde aracını yıkatan var mı? kıyamadım benim mersoya
  • W205 in üretimi kasım ayında sonlanıyor.
  • GÜNCEL TEKNİK ÖZELLİKLER

    W205 MERCEDES C-Class ANA KONU
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONU
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONU
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONU




  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Hüzünlü bir haber oldu, yıllar çabucak geçiyor. Arabaları değiştirmeye hazırlanmak lazım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 837838839840841
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.