Şimdi Ara

VW POLO KULLANICI VE MERAKLILARI BURAYA (274. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.543
Cevap
62
Favori
1.338.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dostlar iyi geceler. Aranıza yeni katıldım. 2017 Model 16.000 km de 1.4 Tdi Dsg Polo var bende. Sorum şudur; araba ilk çalıştığında arka taraftan siren sesine benzeyen bir ses çıkıyor. Bazen de kedi sesine benziyor. Araç garantili olduğundan dolayı önce Doğuşa götürdüm, onlar bu sesin normal bir ses olduğunu söyledi ben aksini iddia ettiğimde bu sefer de 10 gün arabayı incelediler. Servis yetkilisi hemen hemen her gün arayıp bilgi veriyordu. Bir gün yakıt şamandıradını denemişler ses yine aynı, yakıt deposunu denemişler ses yine aynı. Sonra da mühendisler araya girmiş sorunun akü olduğunu belirtmişler aküyü değiştirip tarafıma aracı verdiler. Fakat ben araçta hala aynı sesin olduğunu belirttim öyle diyince de normal araba sesi olduğunu belirttiler. Tabi ben tatmin olmadım, aradan 1 hafta sonra bir arkadaşımın ıstarı ile avek e götürdüm arabayı. Bu sefer de 1 hafta kaldı yakıt pompası şamandırasını değiştirdiler. Aracı aldığımda usta ile birlikte bindik ben aynı sesin olduğunu belirttim usta da abi tüm pololar da bu ses var. Yakıt şamandırası sesi dedi bu. Biraz sesli çalışıyor dedi usta. Hatta bazı Polo sahipleri araçlarında kedi mi var diye servise getiriyorlar mış. Sonrasında beni başka bir Polo ile tur attırdılar aynı ses o arabada da vardı. Servis görevlisi arkadaştan aracımı aldım. Ona da durumu anlattım o da abi varsa başka bir Polo ses gelmeyen getir bu gösterelim ustalara karşılaştırsınlar dedi. Ama gönlün rahat olsun bu normal yakıt pompası sesi dedi. Var mı arkadaşlar bu sorun ile karşılaşan gerçekten bu ses pololarda var mı? Yoksa ben paronayaklık mı yapıyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum...




  • Herkese slmlar.
    2004 model vw polo 1.4 trendline sahibiyim.
    Aracım tüpsüz 85 binde.
    Sorunum şöyle ki aracı ilk çalıştırdığımda rölanti seviyesi 1000 1100 devirlerde oluyor. Fakat belli km gidince aracın rölantisi 650 civarına kadar düşüyor. Işıklarda veya durk kalklarda zorlanıyorum bazen stop ettiğim bile oluyor.
    Boğaz kelebeğini temizleyip adaptasyon yaptırdım yine bir değişme olmadı malum bu araçlarda rölanti ayarı olmuyormuş elektronik olduğu için ecu kendisi ayarlıyormuş.
    Aracımın rölantisini 900 1000 civarına sabitleyebilmek için ne yapmam gerekiyor, tavsiyeleriniz nelerdir??
  • Vay vay
  • Vay vay vay vay

    Polocuu
  • Merhaba iyi günler. 2006 polo için sağ far ve ön konsol kalorifer ızgarası lazım. Bildiğiniz çıkmacı veya yedek parçacı var mı ?
     VW POLO KULLANICI VE MERAKLILARI BURAYA
     VW POLO KULLANICI VE MERAKLILARI BURAYA




  • Selamlar,

    Araca kablosuz şarj cihazı koymak istiyorum fakat gücünü çakmak çıkışından değil USB çıkışından almak istiyorum. Eğer yanlış bilmiyorsam USB çıkışı 5V/1A olması lazım. Bu şekilde kullanan var mıdır?
  • Merhabalar, 2012 1.4 dsg7 polo sahibiyim. 3 senedir kullanıyorum ve çok memnunum. Yaklaşık son 1 senedir sabit hızla giderken devir saati hafif hafif dalgalanıyordu. Servise dahi görürdüm derdimi anlatamadim. Normalmiş. Işıklarda kalkarken bazen gaz kesiyor. Gaz kelebeğini temizlettim. Bujiler değişti. Neyse geçenlerde dik bir yokuş tırmanmam gerekti. Triptonik 1 ile yokuşa girdim. Gaz-a basıp sonra çekiyo muşsunuz gibi araba gitmek ile gitmemek arasında yokuşu çıktım. Depo havalandırma ventili arızası veriyormus araba. Serviste ne hikmetse o da yokmuş. Böyle bir ariza ile karşılaşan ol du mu?
  • Beyler 40-45 bin’ e otomatik ne önerirsiniz, ne almalıyım?

    İlk aracım olacak.
  • Bende bugün yetkili serviste 1.2 TDI trend aracımı 105000 bakımına soktum
    Yağ-yağ filt-hava filt-polen filt-cam suyu-karter tapası- toplam 880 tl ödedim bence çok normal
  • Arkadaşlar biz de bayramdan önce 1999 model Polo Classic aldık. 100'lük olanlardan.
    Sorunumuz şu, araç çok yakıyor. Şehir içinde lpg'de kilometrede 45 kuruş yakıyor. Öyle aman aman bir trafik de yok. Lpg bakımı ve ayarları yeni yapıldı. Yalnız egzozcu katalizörün dolu olduğunu, daha önce boşaltıldığını, değişmesi gerektiğini söyledi. Bu durumun yakıtı da artıracağını söyledi. Katalizör bu kadar etkiler mi yakıtı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rwenzori

    Beyler 40-45 bin’ e otomatik ne önerirsiniz, ne almalıyım?

    İlk aracım olacak.
    Aynı soru, takipteyim. Tecrübeli bir arkadaş fikir verirse çok iyi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SchzophreniC

    Aynı soru, takipteyim. Tecrübeli bir arkadaş fikir verirse çok iyi olur.

    Alıntıları Göster
    Sorumu cevaplayım bari, 2000-2006 (comfortline) Polo’ lar zorlanabilir, düşük km olması şartıyla.
    Gel gör ki böyle bir araç bulmak zor, internetten ziyade tanıdığımız bir araba alınmalı.
    Ben 80 binde 2012 comfortline buldum, minik önemsiz bir kazası vardı , güzeldi de 62 istiyordu, 60 ‘a indirdi, 57-58 deseydi alacaktım.
    İlk araç olacaksa 30 bin altı daha uygun olur diye düşünüyorum artık, 1 sene kullan sat, istediğin aracı al. Poloyu vurursan üzer.
    2000 corsa, clio vs uygun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 16 Haziran 2019; 14:22:0 >




  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, ilk aracım olacak. 40bin TL'nin üstüne çıkmak istemiyorum. Farklı bir model bakacağız o vakit.
  • Arkadaşlar yakın zamanda 2016 model polo 1.0 mpi trendline almayı planlıyorum, merak ettiğim bir konu var.Araçta Bluetooth var mı?
  • breakitup kullanıcısına yanıt
    a.s.
    araç ilk çalıştığında motor ısınana kadar (3-5 dk) rölanti 1000-1200 civarında olur zaten, bu normal bir durum.
    Sonrasında 650 olmasında, eğer rölantideyken stop etmiyorsa, 650 olmasının bir zararı yok. illa 800 olsun diyorsan gidersin sanayiye usta 5 dk ya ayarlar.
  • 2006 polo 1.4 benzinli lpg li aracımda arac lpg de iken klima açıldığında stop etme sorunu vardı. lpg ustama gıttım. boğaz kelebeği temizlenmesi gerekli dedi temizlettim olmadı. 1 bobın 4 bujı değiştirdi. olmadı. orjinal boğaz kelebeği ile değiştirdi olmadı .lpg enjektorunu değiştirdi. olmadı.bu sefer rolantıde stop etmeye başladı.Bu sorunlar benzınde yapmıydu.ustam lpg ile ilgili tum parcaları kontrol ettı bılgısayara bağladı kontrol etti sorun devam ediyor. yardım için şimdiden teşekkürler
  • Merhabalar. 2003 model polo 1.4 arac sesli dizel gıbı çalışıyor özellikle düşük devirde herkes bu araclar boyle diyor ama bazı araclar bu modelde i sesi vermeyen gordum trafikte. Kimisi de yağ pompası iticiler değiştirdim yine aynı devam etti diyor. Yardımvınokırsanız sevınırm
  • arkadaşlar merhaba. 2004 model trendline, benzinli bir polo sahibiyim.

    arabaya mevcut teyp konsolunun yerine geri görüş kamerası, video oynatıcı ve usb bağlantısı gibi özellikleri olan bir multimedya ekranı taktırmak istiyorum.

    bu tür bir eklenti yapabilir miyim yoksa aracım bu değişikliğe uygun değil mi?
  • Dostlar merhaba, polo almayı düşünüyorum otomatik olması şart. Max bütçe 80bin TL. Hangi model çok tutuluyor sizce hangi modeli tercih etmeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Black Hawk. kullanıcısına yanıt
    1,2 TSİ Polo Confortline DSG
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.