Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
99
Favori
233.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni Golfte manevra frenleme sistemi yok galiba. Yoksa benmi donanım listesinde göremiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakcal2 -- 15 Mart 2021; 22:24:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baz modelde ön arka park sensörü yok. Karartmalı ayna ve yağmur sensörü de yok. Hız sabitleyici vs zaten yok. Kablosuz şarj yok. App connect yok. Şu çağda inanılmaz sinir bozucu olmuş. Yok bunu beğenmezsen 2 katına dsg alıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emresln kullanıcısına yanıt

    Bende fark ettim inanilmaz sinir bozucu 300tl altina insin diye gelen arabaya bal.

  • K3858 K kullanıcısına yanıt

    Aynen olur mu olur ...

  • Ah be golf 8 artık sende herkes gibisin


    Golf 7 gerçekten bir efsaneymiş onu şimdi daha iyi anlıyorum. Golf 7 highline'a göre göremediklerim


    • Kaput amortisörü gitmiş
    • Ön sürücü ve yolcu koltuğu altındaki çekmeceler gitmiş
    • Sol taraftaki küçük çekmece gitmiş
    • Torpido gözündeki halı kaplama gitmiş, artık soğutmada yok...
    • Bardak koyma yerindeki kapatma gitmiş artık hep açıkta kalıyor


    Benim gördüklerim bunlar görülmeyen yerlerde artık neleri kıstılar daha...

  • Almamak lazım aslında tepki koymak lazım. Lansman fiyatı denilen fiyat zaten olması gereken fiyat. 220 bin küsür de DSG donanımlı olanın fiyatı olmalıydı. Ama kimsenin umrunda değil. Bı hafta sarı siteye ilanlar konulmaya başlanır. 250 bin falan yazarlar 230-240 a verirler. O fiyata alanlarda “ abi peugout 208 bile şu kadar , egea bile bu kadar, bmw 1 serisi şu kadar “ diye kendilerini haklı çıkaracaklar. En kötüsü ne biliyor musunuz arkadaşlar, alışıyoruz. Doğuş oto güzel bir pazarlama stratejisi örneği verdi gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tepki koymak lazım ama nerdeee. Koşa koşa gidiyo millet bayilere sanki son araba yapıldı onu almaya. Firmada bunu çok iyi bildiği için sınırlı sayıda araba getirip arabaların tamamı satıldı diyo. ( olmayan mal her zaman değerlidir mantığı) Sonra olmayan arabayı satıyo. Sıraya yazıyo. Mesela diyoki satış sorumlusu şuan gemide 2 tane araba var birinin kaporasını aldık birtane boşta dilerseniz size verebiliriz 2 hafta sonra elimizde olur, ondan sonra gelecek araba 45 gün sonra o günki kurdan fiyatı artabilir diyo. Oluşturulan algı ve satış politikası yıllardır bu ve hiç değişmedi değişmezde.

    Hal böyle olunca da 1.0 3 silindir ön kapısında kapı fitili olmayan bir araba ortalama 350 bin liralara kapış kapış satılıyo. 1.5 yıl önce bu paralara mercedes c alınabiliyodu. Allah herkesin yardımcısı olsun.

    Aracı alan yada alacak olanlara hayırlı olsun, kazasız belasız binerler inşallah.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bayi ile görüştüm. Aynen şunu söyledi: “Bize 3 tane araç gelecek, hangi donanım paketlerinin geleceği belli değil, 11 tane sipariş var. 12. Sıraya girmek isterseniz 5000 kaparo verin sizi de sıraya alalım”. Bahsettiğim bayi istanbul, Ankara , İzmir değil. Anadoluda bir yer. Gerisini siz düşünün.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresln -- 16 Mart 2021; 20:7:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam malesef öyle

    Adamlar işi yıllar yıllar önce çözmüşler bu yeni değil benim hatırladığım 2001 yılından buyana hep böyle. Olmayan malı kapış kapış satıyolar. Araba yok satıyo algısını oluşturup güzel satıyolar. Helal olsun bunu yıllarca başarı ile uyguluyolar.

    Hepimiz her fırsatta araba fiyatlarının çok yüksek olduğundan bahsediyoruz ki öylede zaten. Ama nedense fiyatlar arttıkça arabalara talep dahada artıyo. Ben artık şundan eminimki bugün 340 bin liraya satılan bir araç haftaya 380 bin olsun eminim talep dahada artacaktır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emresln kullanıcısına yanıt

    Böyle giderse yani talep patlaması yaşanırsa sıraya yazmak için sadece kapora yetmeyebilir, sınavda yapabilirler. 😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efesb kullanıcısına yanıt

    380-400 verdikten sonra a3 alırım. çok uçuk fiyat golfe göre.

  • emresln kullanıcısına yanıt

    Kayseri'dir o bayi. Kaç kişinin 5 bin yatırdığı belli değil, kaç kişinin sırada olduğu belli değil. Gelen herkese 5 bin yatır duruma göre bakalım diyorlar sanırım VW GOLF 8 ANA KONU 

  • Le7els kullanıcısına yanıt

    Çok doğru bir mantık. 1.0 golf bu fiyatsa 400 e e3 çooook ucuz. Oluşturulan algıda bu zaten. A3 ün en az 500 olması gerekir mantığı oluşuyo. Bu kadar talep olursada çok yakında o da olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf8 yok sattı yine,ps5 gibi yetiştiremiyoruz diyor fabrika🔥

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR motorlar


    VW GOLF 8 ANA KONU

    TR donanımlar


    VW GOLF 8 ANA KONU


    VW GOLF 8 ANA KONU


    VW GOLF 8 ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Le7els kullanıcısına yanıt

    Çok olduğu gibi birde Türkiuye deki vergi meselesi yüzünden paketler saçma sapan gelmiş yurdışında dolu olan Style paketin Türkiyede eksikleri var. En basitinden 7.5 ta Highline pakette olan kayan sinyaller highline a denk paket dedikleri Style pakette yok! Bunu istiyorsanız R Line paket almak mecburiyetindesiniz. Sürüş asistanları dediğimiz günümüz teknolojileri ise en üst paket olan en donanımlı araçta dahi (R line) yok. Onlarıda alayım bari 2021 de araç alıyorum derseniz şuan belli değil ama muhtemelen 450- 470bin ₺ yi gözden çıkarmanız gerek. Ne o, Golf alıyoruz.

  • Arkadaşlar merhaba geçenki Vw ziyaretimiz sonucunda eşime mercan kırmızı renkli 1.5eTsi R-line bir golf aldık yaklaşık 1 ay önce a3 bakmıştık ve foruma yazmıştım genel olarak beğenmediğimi şimdi de golf e baktık ve fiyatı çok cazip geldi aracımızda 18" jant cam tavan kör nokta harman kardon premium iq light gibi özellikler mevcut bu dolulukta bir a3 bütçemizi çok aşıyordu fakat golfü 400 bin liraya aldık bu dolulukta bir araba için iyi bence. Arabayı anlatmaya geçersek golf 7.5 dan sonra bi kalitesizlik hissettim sanki ama ben bu olaylara alıştım artık Vw dieselgate den sonra cidden çok büyük mali krizlere girdi milyarlar kaybetti ve bunu yeni arabalarından çıkarıyor artık. Aracımızda bir çok opsiyon var harman kardon cidden çok başarılı stock ses sistemini de fena değil bence gösterge ekranı ve orta ekran cidden çok kalitesiz oyuncak gibi duruyor onlara sinir oldum. Spor süspansiyon aracı biraz sertleştirmiş cidden çok keyifli sürüşü dcc diye bir donanım var ama Vw deki yetkili bir kişi çok gerekli bir donanım olmadığını araba sırf ötv limitini geçtiği için koyulduğunu iletti bence de gereksiz bir donanım zaten hiç bir şey fark etmiyor denedim. Çok merak ediyorum şimdi ülkemizde araba sırf r-line diye ahkam kesenler benden iyisi yok diyenler olacaktır VW GOLF 8 ANA KONU  biz şimdilik sınıfının en iyisi diyelim. Kör nokta cidden hayat kurtarıyor alacak arkadaşlara kesin tavsiyem golf gibi bi araca 400 bin liralar verecekseniz kesinlikle kör nokta alın. Bunlar dışında bu fiyata araba almayı düşünenler için en mantıklı araba bence bugün sahibinden ilanlarına denk geldim ve sadece gülüyorum cidden bu araçları alanlar oluyor mu. Araç önümüzdeki aylarda daha güzel opsiyonlara gelecekmiş zaten bizim milleti anlamak zor 400 almış ilana koymuş 450'ye





  • 400 e golf almak bana yanlış bir seçim gibi geliyor ama saygı duyuyorum... Fakat o paralara 2018 10bin 20 bin kmlerde C kasa alınıyor.Yine o km lerde bmw 4 kasa veya envayi çeşit dolu dolu temiz 3 kasa bulunabilir. Derseniz ki sıfır takıntım var o kmlerdeki araçlar da sıfır ayarındadır çok takılmamak lazım yine de dediğim gibi saygı duyarım , tercih meselesi hayırlı olsun.

  • Kingleonmane1 K kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun , kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah.

    Size bir iki sorum olacak araçta normalde spor süspansiyon görünüyor, DCC görünmüyor. Sizin mesajınızda ifade ettiğiniz sürüş profili seçimi özelliği olabilir mi ? DCC'de süspansiyonlara da ayarlama yapabiliyorsunuz çünkü. İkinci sorum ise araçlarda yarı otonom sürüş görünmüyor. ACC ve şerit takip asistanı mevcut değil sanırım , fakat iletişime geçtiğim ST'ler tam emin değiller. Araç formunda görünmüyor. Sizin araçta Premium Led olması da çok iyi olmuş. Tekrar hayırlı olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dnz_ksk kullanıcısına yanıt

    Valla haklısınız hocam dediğiniz gibi bir çok üst segment premium araç var aslında fakat bu bizim ilk sıfır arabamız oldu ve eşimin arabası o bu şekilde istedi bundan sonra da bu ülkede sıfır araba zor diyerek böyle bir karar verdik. Teşekkür ederim


    M.L.Crassus


    hocam teşekkür ederim öncelikle dediğiniz dcc işini araştıracağım belki de yanlış biliyorum lakin individual kısmında sanki süspansiyon sport veya comfort seçilebiliyor. Bu arada dediğiniz gibi araçlarda şerit takip ve acc maalesef yok

  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.