Şimdi Ara

VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan (2685. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53.709
Cevap
458
Favori
3.637.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26822683268426852686
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eng. kullanıcısına yanıt
    Hayır servisdeki usta motorun revizyonu için Revmer i önerdi. En kısa sürede kontrollerini yaptıracağım.
  • arkadaşlar 2010 model dsg 1.4 tsi model golf araç var arkadaşımda dün çalışmamış araba. Esp fold hatası veriyor ve çalışmıyor. Kavrama daha yeni değişti,. istanbul avrupa yakası usta araştırıyoruz. Kavramayı değiştiren yerden fiyat alacağız bakalım.

    buna benzer arıza yaşayan var mı sizce nedeni nedir?

  • Merhaba. 2018 golf 7 highline araca yedek anahtar yaptırmam gerekiyor. Her yer yapmıyormuş. Ankara da yaptıran oldu ise tavsiyesine çok sevinirim.
  • Arkadaşlar selam... Golf 7 - 1.4 TSİ 2013 model araç kullanmaktayım. Ön fren balatası bitmişti 2 ay önce , bakım yaptırdığım ustaya götürdüm ZEGEN diye bir marka taktı. Bu çok iyi bir balata hiç ötmez öterse getir dedi. O gün bu gündür frene bastığımda kuş gibi ötüyor araba. Hatta ötmüyor çığlık atıyor biraz bin düzelir dediler düzelmedi ben de bir ay sonra ustaya tekrar götürdüm. Bu balata ötmez senin disklerin yamuk dedi , diskleri tornacıya yolladı sonra tekrar taktı. Fakat araba frene basınca hala ötüyor ! Şimdi ben ne yapayım ? Gidip Ustayla mı tartışayım nedir yani üstelik bir de boş yere torna parası vermiş olduk 350 lira =/ Neyse arkadaşlar bana ÖTMEYEN hatta çıt ses bile yapmayan bir balata önerir misiniz. Parası mühim değil 500 bin lira olsa da gidip o balatayı alacağım yeter ki ÖTMESİN ! =((





  • Karahan-87 K kullanıcısına yanıt

    yetkili servise git. böyle sanayi ustasına gidersen adamı maymun ederler. ayrıca ilginç bir şekilde yetkili servis bazen daha ucuz olabiliyor. ben şahsen vw'nin yetkili servisinden çok memnunum.

  • valorank kullanıcısına yanıt

    benim gibi fiat stilo'dan golf'e geçmeliydin. böylece dünyanın en sessiz arabası olduğunu düşünürdün. lastik sesi yalıtım kadar lastik markasına da bağlı bir olay. michelin çok sessizken dunlop gürültülü mesela. lastiğin yaşı da önemli tabi.

  • echomaniac E kullanıcısına yanıt

    çok ara bir model senesine denk gelmişsin. benim golf de 2015 modeldi. BT opsiyoneldi o zamanlar ve benim araçta da vardı (kampanya dönemiydi, ne gelirse onu alıyordun), kısa bir süre sonra standart yaptılar. usb çok da önemli değil çünkü sd kart girişi var, o da aynı işi görüyor mp3 çalmak için.

  • Karahan-87 K kullanıcısına yanıt

    muhtemelen ustaya gitseniz bu sefer de diski değişmen lazım diyecektir. Benim aklıma balatanın kenarına takılan klips gibi metal parçalar vs sürtüyor olabilir geldi. Belki tornalanan yüzey ve balata birbirine alışınca ses azalabilir. Ama yine de ustaya gidip bir gösterin olmadı. Ses neden gitmedi acaba diye, belki bakıp yardımcı olabilir bir ihtimal.

  • Merhaba, geçen arabayı yıllık bakıma götürdüm. Bana yanma kesintisi arızası var. Kurum olabilir temizleyelim dediler. Tamam dedim. Ertesi gün aracılar sizde daha büyük problem var. Ne olduğunu bulamadık. Motoru açmamız lazım o zaman 140-150 bine çıkar dediler. Kabul etmedim. Aracın güçten düşeceğini filan söylediler ama, aldığımdan beri ne ses, ne çekiş en ufak bir değişim hissetmedim. Bundan sonra izlemem gereken yol hakkında öneri rica ediyorum.
  • Kryzkyzgn kullanıcısına yanıt

    buraya üye olup sormanda fayda var. daha aktif bir grup.

     VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan
     VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradanotomobil tutkunlarının adresi - golftutkusu
    Otomobil Tutkunlarının Adresi - Golftutkusu
    https://www.golftutkusu.com
  • Merhaba. 2016 modelden itibaren hangi paket Golf'u alirsam alayim android auto kullanmak icin gerekli altyapisi oluyor mu? Bilgilendirebilirseniz cok memnun kalacagim, simdiden tesekkurler.

  • bende golf 7 15 1.2 tsi midline plus almayı düşünüyorum ama km 120 bin ve dgs sizce sıkıntı yaratma duurmu var mı? arabayı acemi kadın arabası olarak alıyoruz dgs acemiliği kalıdırır mı?

  • murattekno kullanıcısına yanıt

    acemi kişi şehiriçi trafiüğinde sürecekse dsg kavrama ömrü kısalabilir. Tam otomatik bir araç daha uygun olacaktır.

  • 1.0 tsi motorlar için görüşleriniz nedir? İkinci el golf 7 bakıyorum baktığım fiyat aralığında km ler genelde 80-100 bin civarı. Bu civardaki km lerde 1.0 motor terchi etmede sıkıntı var mı?

  • Arkadaşlar birkaç aydır yağmurlu havalarda ve araç yıkandığı zaman sol arka kapı eşiğinde su oluyor. Şimdilik o kısma bez koyarak idare ediyorum. Su, iç kapı döşemesi plastiği ile kapı arasından sızıyor ve eşikteki conta üzerinde birikiyor. Bu kısma silikon çekilse olur mu? Veya bunu çözmenin pratik bir yolu var mı?
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    2019 1.0 tsi manuel vites aracım çok güzelidi. Performans ve yakıt tüketimi çok mantıklı geldi. Sadece jant 15' olduğu için lastiği ince tutuşu biraz zayıf kaldı. Tüketim benzin 5.7 litre idi. Sonra dsgye t-roc a geçtik.
  • ac2x A kullanıcısına yanıt

    kapı altındaki su tahliye kanalları tıkanmış olabilir. ordan çıkamayıp kendine yol arıyordur.

    yarın kapıyı açıp aydınlık bir yerde altına yatın bakalım,

  • tlgymn T kullanıcısına yanıt

    Tsi motorlar bir miktar yağ yakıyor,fazla şıkıltırınca daha fazla yağ yakıyorlar, 120 bin km’den sonra bu yağ tüketiminin sebebi bilinmiyor,aracın motorunu ellettirmeyin, motor yağı lambası yanınca yağ seviyesini tamamlayıp 500 bin km’ye kadar kullanmaya devam ediniz👍🏾 Zaten servis motor yağını eksik koyuyor,15 bin km’yi yağ lambası yanmadan tatmamlamak zordur, Helix yağı kullanın tam sentetik, vw omay kodlu yağ.

     VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan


     VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan




  • Karahan-87 K kullanıcısına yanıt

    Arafa bir fren spreyi sıkıp balatalar bitene kadar kullanmaya devam.

  • Arkdslar 2015 1.4 tsi comfortline golf aracimi park etikden sonra bi yanik kokusu geliyo kaputu aciyorum sorun gozukmuyo aracda uyari filanda yok araci alali 10 gun oldu ne olabilir acaba bide arac da ses sistemi kuruluydu elektrik aksamindanmi yapiyo acaba tskler
  • 
Sayfa: önceki 26822683268426852686
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.