Şimdi Ara

Vücut Geliştirme Ve kavga (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 3 yıl değil istersen 10 yıl yap sokakta kavga vücutla falan olmuyor adamdan kan alırlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pachenkov

    Ben 75kg ile bench basiyorum ama dayak yerim hissi yok bende.Tabi karsi tarafa gore daha yavas kalirsam yada karsidaki dovus teknigi biliyorsa şansim yok.Sonucta muhendis ameliyat yapamaz sende bodynin dovus sanati olmadigini bilmen gerekir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KahveCanavarı -- 5 Ekim 2011; 23:26:39 >
  • vücut geliştirmeye kavgada güçlü olmak için falan başlamadım ama bi iki kişi yanıma gelip tehdit ediyo da ben hala ezik kalıyosam soğukkanlı olamıyosam tabiki sorun bende biliyorum. soğukkanlı olmak için kendime güvenmem gerek ama hiç yumruk yumruğa kavgaya girmedim ne yapıp yapamayağımı bilemediğim için size sormak istedim
  • Pilates yapıyorum kavgada ne faydası olur?
  • Yine herhangi birşey bildiğini savunan birsürü adam doluşmuş buraya, sadece bir iki arkadaş doğru cevabı vermiş. Yumruk yemekten kavga etmekten korkmuyorsan girersin normal birisi olarakta kazanırsın, sen birde bb yapmışsın fiziksel gücünde var, adama yapışmaya çalış yapışınca da madem o kadar kas gücü var kaldır herifi fırlat yere, hiçbirşey yapmana kalmaz asfalt ona gerekli cevabı verir zaten :)
  • Cesaret işi bitirir ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ipliks

    3 senedir vücut geliştirme sporu yapıyorum bu süre boyunca herhangi bir kavgaya girmedim ama gerekirse diye soruyorum bu spor kavgada ne kadar etkili olabilir?kendi kilomun ağırlığında bench press yapabiliyorum, barfiks çekebililiyorum ama hala dayak yiyicekmiş bi his oluyo bende.Bu sporu yapıp öncesi ile ilgili bi fark gören oldumu hiç?

    quote:

    kendi kilomun ağırlığında bench press yapabiliyorum





    oldu ozaman biz kalkalım 3 senede fossun ozaman benim 12 ay oldu 100 kiloda 6 tekrar bileklerin güçlüyseki değilmiş çok sağlam darbeler vereblrsn rakibine ama ahlaksızın teki olursun bu spor ahlak sporu




  • Yine herkes sallamis ya bb nin nereye faydasi olmaz?siz uri boykanin,gsp nin yAda en kotu kimbonun antremanlarinda yaptigi vg antremanlari gordunuz mu?

    Eger konuyu acan elaman en kotu yumruk atmasini bile bilse sokakdaki cogu kisiyi tek yumrukla indirir.ki zaten ondaki hacim karsindaki direk korkutacakdir.






    Tamam sakinim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.