Şimdi Ara

VT30'a tav olayım mı ? oldum hayırlı olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.KPSS sınavından sonra kendime hediye olarak tv a alayım dedim.. 1 ayımı model beğenmek için harcadım üstüne film izleyerek geçirmeyi planladığım tatilimi de harcamaya başladım.İstanbul bilişimden bakıyordum.Gerçi onlar da stoksuz çalışıyor anladığım kadarıyla.Tam alacaktım beğendiğim vt30 üretim bandından kalktığı için satışını durdurmuşlar( sahip olduğum karta 18 ay makul bedele taksit yapıyorlardı da :D )şimi de alamadım kararsız kalıyorum ,beğeniyorum tam alayım diyorum satıcılar fikrimi değiştirttiriyorlar.. afallıyorum sonuçta.2.500 tlcivarı görüntü kalitesinden dolayı plazma alayım diyorum.Plazma almışken buna gönül vermiş ehli insanlar olan panasoniklerin tvsini alayım diye düşünüyorum.Vt30 iyi gibi geliyor bana.Ama mağazadaki satıcılar panasoniğin hala çok elektrik yaktığını aynı kaliteyi daha ucuza Lg gibi (özellikle 6800 diye diretti-elinde geleceğinden bahsetti) markaları da alabileceğimi dile getirdi.İnt.den bakarken de Lg50 pz850 ve 50pm 6900 aklıma yatar gibi oldu.Ama teknosada da şimdi krallar gibi 50 vt30 2600 tlye beni bekliyor gibime geliyor.Çok araştırdım genel üstünlük panasonic gibi ama büyüklerim ne der bu konuda ? az daha bekleyip gelecek yeni modellerle 50vt50ye mi gideyim yoksa vt30 ile nikahı kıyayım mı ? Yoksa lg ye mi kaçayım ?
    aradığım özellikler:kaliteli görüntü,3d,int. hepsi bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibu42 -- 15 Temmuz 2012; 22:58:17 >







  • O aradıklarının hepsi VT30 da var zaten :) VT50 ye gidebiliyorsan git gidemiyorsan VT30 la nikahı kıy bence :) boşver LG falan
  • Teknosa'daki tüm 50vt30'lar teşhir ürünü, ben bu yüzden vazgeçtim.
  • derv dediklerini şimdi öğrendim.ben onları kapalı ambalajında sıfır ürün zannediyordum.Hepsinin öyle olduğuna emin misin yoksa birka.ç şube ile sınırlı olmasın o teşhir ürünleri?
  • stoğunda 1 den fazla ürün olan tüm mağazalar ile görüştüm, hepsi teşhir ürünü. stoğunda 1 adet olanları denemedim bile, zaten teşhirdir diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: malibu42

    ...Ama teknosada da şimdi krallar gibi 50 vt30 2600 tlye beni bekliyor gibime geliyor...





    Bunu neye göre söylediniz bilmiyorum da, Teknosalarda 50VT30 2600 TL değil, 3900 TL.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazzaro

    quote:

    Orijinalden alıntı: malibu42

    ...Ama teknosada da şimdi krallar gibi 50 vt30 2600 tlye beni bekliyor gibime geliyor...





    Bunu neye göre söylediniz bilmiyorum da, Teknosalarda 50VT30 2600 TL değil, 3900 TL.

    http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/plazma_tv/854/110011828/panasonic_50vt30_fhd_3d_plazma_tv
    yeni üyeyim link ne kadar doğru olur bilmiyorum ama.. st vt ve gt leri takip ediyordum.Stoksuz çalışan siteler üretimi bittiği için satışı durdurdular, elinde bulunduran sitelerde fiyat düşürdüler.Dediğiniz doğru ama üretimi bitince 2 hafta içinde fiyatı düştü.




  • "Teşhir ürünü mutlaka çürüktür" diye bir şey yok. Ben Teknosa'dan teşhir ürünü bir VT30 aldım. Gayet de memnunum.

    2600 TL bu ürün için çok iyi fiyat. Ben 2 ay önce 3900'e almıştım
  • Eve yeni girdim durmadım hemen yazmak istedim.cuma sabahı apar topar ani bir kararla Konya'dan Antalya'ya gezmeye gittim.Konya' da teknosaya yoğunluktan gidip bakamamıştım ama aklımda yer etti ya evden çıkmadan Antalya' da nerede var diye bakmıştım.Tesadüf beni gezdiren arkadaşın da kepez özdilek avmde işi varmış.Fırsat bu fırsat bi bakayım dedim.Evet ellerindeki tüm kutular açıkmış, hepsi teşhir ürünü ve Türkiye genelinde kapalı kutu yok.İçlerinde gözlük de yok hepsi eksik.Ve bu arada Konya'da ki mağazada da kalmamış( gerçekten kalmamış elemanlar benim için depoya indiklerinde telefon açtım müşteri hizmetleri Konya'da kalmadı dedi.9000,3000 ve 1000 saat kullanılmışlardı bende 1000 saat kullanılmış olanı aldım artık.Hayırlı olsun ne diyelim.Kutudan çıkarttım baktım.Ekranda 1kaç çizik vardı ama korumasında.Piksellerde birşey yok gibiydi.kaç dakika izledim.Cuma akşamı aldım yarın gün içi de evde olacak bakalım hayırlısı ile.

    Öneride ve tavsiyede bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.

    Bu arada mümkünse VT30 kullanan arkadaşlar ilave tavsiyelerde bulunurlarsa sevinirim.Bu tarz konularda servislere pek güvenmem de.Ekran ya da başka gerekli ayarlar ve kullanım ömrü açısından.

    tek 3D gözlüğe 170 dediler 250den inmiş.işin içinde hanım da olunca 2 tane gerektiğinden almadım ama içime oturdu.Kullanmayan satmayı düşünen arkadaşlar olursa haberim olsun irtibata geçelim wireles da lazım ayrıca :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibu42 -- 15 Temmuz 2012; 23:12:53 >




  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

    Benim iki ay önce 3900'e aldığım VT30'da iki adet gözlük + wireless dongle da vardı. Onları düşersek sizin fiyata biraz yaklaşıyor, ama yine de 2600 bu ürün için çok iyi fiyat.

    Onun dışında ilave tavsiye olarak şunları söyleyebilirim:
    1. "Panasonicliler" başlıklı konunun ilk mesajını mutlaka okuyun. Yazının altlarına doğru 2011 modeller ile ilgili bölüm var.
    2. Rodaj konusunu çok fazla kafaya takmayın; sizinki zaten 1000 kilometreye gelmiş.
    3. Görüntü ayarları için bir sürü farklı kaynaktan bir sürü farklı öneri okuyacaksınız. Ben de çeşitli kalibrasyonları denedim, ama sonuçta yine en içime sinen televizyonun kendi "Normal" ayarı oldu. Elbette zevk meselesidir, kişiden kişiye değişir, benim için "Normal" ideal ayar.
    4. Görüntüde bazen arka planda yazılar ya da bir kanalın logosu yapışıp kalırsa, hemen "arızalı ürün aldım" diye paniğe kapılmayın. O yapışan yazılar bir süre sonra kendiliğinden kayboluyor. LCD'den plazmaya geçenler bu küçük şoku yaşıyorlar.




  • Sayın lazzaro teşekkür ederim.bugün sabah 11de kargom geldi saat 4 de kuruldu.Memnun gibiyim daha nasıl kullanacağımı bilmiyorum tabi.ekranda çizikler var az da olsa ama bilerek aldık.Sonuçta açıkken belli olmuyor.Kapalıyken de benim için sorun değil ama vireless ile gözlükler beni üzdü.Piyasadan da bulmam zor gibi servis satışı olmadığını kendilerine gelmediğini söyledi.Vatan gibi yerleri tavisye etti.Dediğiniz yeri dün gece Antalya'dan döner dönmez uyku karışık -panaonikcileri-okudum, tekrar üzerinden geçeceğim.Aynen de 1000 saati devirdiği için ilk saatlere takılmıyorum.LEDlerle kıyaslamıyorum bile.Yalnız kurum sırasında servis söyledi,panasonic türkiye plazmadan çekilip ledlere ağırlık verecekmiş ve türkiyede plazma satışı azalacakmış( şu anda plazma az satıldığı içinmiş).Biz Türkler korelileri daha çok zengin edecek gibiyiz anlaşılan.
    Bu site iyi ki var ve iyi ki karşıma çıktı.her tavsiye ve tecrübe burada altın niteliğinde.
    Bu siteyi izlemeye devam yani.
    Her şey için teşekkür ederim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.