Şimdi Ara

VPN Şart Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ahali, son gelişmelerden sonra VPN kullanmak istiyorum. Biraz araştırma yaptım, yurtdışında çokça kullanılan purevpn hizmetine geçmeyi planlıyorum. Kullanan, bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
    Şimdilik ücretsiz deneme kaydı yaptırıyorum. O sırada yorumlar gelirse bakacağım.



  • hocam benim kullandigim birtanevar kayit mayit istemiyor otomatik baglanti ayarida var bir kotu tarafi ukrayna uzerinden veriyorhttps://disk.yandex.ru/public/?hash=w2Ix8Zbog22uVBEq0PsImiaVr/ASONB02Yw9v9uASbo%3D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla öncelikle ücretsiz servisler denize düşüp yılana sarılmak gibi. Hani kota filan oları demiyorum ama her şey sınırsız ve ücretsizlerin %99'ı reklam için kullanıcı loglarını satarak para kazanıyor. VPN dediğin şey gerçekten maliyetli çünkü. Ben uzun süredir purevpni kullanıyorum. Zamanında steam de rus keylerini kullanmak için satın almıştım. Baya da kar sağlamıştım. Sonra baktım netflix için de işime yaramıştı. Aylık fiyatı biraz yüksek ama yıllık ödeyince çok göze batmıyor. İşte bi yaklaşık iki senedir duruyor. O dönem ara ara kullanıyordum ama bu son olaylardan sonra torrent olsun cart curt, her şeyde kullanmaya başladım. En son Türkiye'ye özel bir kampanya yapmışlardı. İlk defa da Türkçe içerik girmişler, artık yazılımlarını da Türkçe'ye çevirirlerse iyi olacak, o kadar ekmek yediler biraz da bize kıyak geçsinler.

    http://www.purevpn.com/vpn-service/twitter-in-turkey.php link bu, hani denemek filan isterseniz buradan alabilirsiniz. Gerçi şimdi size verirken baktım ödeme sayfasında ödeme yöntemini soruyorum ama direk next diyin, bilgi filan girmiyorsunuz.




  • SnoX kullanıcısına yanıt
    Google Chrome' a bu eklentiyi yükle, ardından ülke olarak Almanya'yı seç , ücretsiz olarak sansürsüz internetin tadını çıkar.


    https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-for-google-chrome/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme


    Not : Ülke seçebilmen için email girmen gerek Google Chrome'un sayfasında sağ üst köşedeki Zenmate ikonunu tıklayıp....

    İyi eğlenceler
  • internetisfreedom.com

    cyberghost vpn kampanya bitmeden alın
  • karasoy kullanıcısına yanıt
    Yalnız çok farkşı şeylerden bahsediyoruz. Ben PureVPN ile 35 ülkeye erişebiliyorum şu an, kaldı ki dosya indirmeye kalktığımda Zenmate pek de işime yaramıyor. Öte yandan olay sadece Chrome değil, ben bütün bilgisayarımın güvende olmasını istiyorum. Belki paranoyak dersiniz bilmiyorum ama komple bir VPN çözümü hem daha güvenli, hem de istediğim ülkeden istediğim içeriğe ulaşmama yardım ediyor. @karasoy
  • İşte bilinçli bir kullanıcı tebrik ederim sizi
    Ben mesela 2 firmadan aldom çünkü biri işde banlu
    Ama o evdebiyi. Firma ismi vermek istemwm
    Sizde vermeyin isteyen ö.m atsın
    Özellikle paralı olanlar
  • Arkadaşlar, CyberGhost'u yükledim ben. Yani iyi, güzel, bedava, hoş da... verdikleri 1 senelik ücretsiz üyelik sınırlı hizmet veriyor. Sadece bir kaç server'a bağlanabiliyorsunuz. Ve bu serverların çoğu Amerika'da. Esasında Youtube içinse problem yok ama benim gibi online oyun oynayan, streaming yapan ve internet üzerinden çalışan birisi için çok zayıf bir hizmet. Bedava olduğu için kızamıyorum da.

    Ben PureVPN'i de indirdim şimdi, 3 günlük bedava hizmet olayına üye oldum. Gerçekten çok iyi başladı, hız falan çok çarpıcı ve rahat. LoL'de 40 ms görüyorum, Youtube videoları TTnet'ten çok daha hızlı :) 3 gün sonrasında yine düşüncelerimi paylaşırım. Beğenirsem satın almayı düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mulli_55

    internetisfreedom.com

    cyberghost vpn kampanya bitmeden alın

    Servır seçilse iyidi sonuçta torentçi değilim ama bedava olunca böyle oluyor en azında reklam yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tekno moomce

    quote:

    Orijinalden alıntı: mulli_55

    internetisfreedom.com

    cyberghost vpn kampanya bitmeden alın

    Servır seçilse iyidi sonuçta torentçi değilim ama bedava olunca böyle oluyor en azında reklam yok

    seçiliyor zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mulli_55

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tekno moomce

    quote:

    Orijinalden alıntı: mulli_55

    internetisfreedom.com

    cyberghost vpn kampanya bitmeden alın

    Servır seçilse iyidi sonuçta torentçi değilim ama bedava olunca böyle oluyor en azında reklam yok

    seçiliyor zaten.

    Free daha doğrusu tekno seyir vasıtasıyla kurdum aktive de attim fakat istedğim şehri seçmeyi beceremedim
  • http://ozancaglargil.com/5-dolara-ozel-vpn/

    Verdiğim linkteki yönergeleri izleyerek 10 dakikada kendi adınıza bir sunucu kiralayabilir, üzerine VPN sunucusu kurup kullanmaya başlayabilirsiniz.

    Bunun diğer ücretli VPN servislerine göre avantajı sunucunun sadece size ait olması. Böylelikle VPN kullanırken bağlantı hızınız düşmüyor ve kişiye özel olduğu için hiçbir şekilde engellenmesi mümkün değil.
  • Server seçemiyorsun Cyberghost'ta ya. 5 tane ücretsiz server var, 3 tanesi Amerika'da zaten. Bir de yoğunluk sıkıntısı olmasın diye sen kendin seçmemelisin zaten, en uygun serverı o buluyor vs.
    PureVPN'i deneyeceğim ben sanırım yahu, resmen Youtube'suz müzik dinleyemiyorum :) Ücretsiz süresinde bir deneyelim de, bakalım.
  • tristam kusura bakma bi turkun kurdugu vpn e asla guvenmem.
  • Benim en büyük çekincem güvenlik. Bir de yalnızca tarayıcılar veya Twitter, Youtube gibi siteler için değil genel olarak tüm bağlantı kısıtlamalarını kaldırabilecek bir şeyler arıyorum haliyle.

    @Paratoy senin söylediğini bir deneyeceğim. Sıkıntı çıkardı mı hiç son zamanlarda?

    Halimize bakın, nereye bakacağımızı şaşırdık. :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dramine

    Benim en büyük çekincem güvenlik. Bir de yalnızca tarayıcılar veya Twitter, Youtube gibi siteler için değil genel olarak tüm bağlantı kısıtlamalarını kaldırabilecek bir şeyler arıyorum haliyle.

    @Paratoy senin söylediğini bir deneyeceğim. Sıkıntı çıkardı mı hiç son zamanlarda?

    Halimize bakın, nereye bakacağımızı şaşırdık. :D

    Yarına kadar bedava hizmetim devam ediyor. Şimdilik çok çok iyi, hiç sıkıntıyla karşılaşmadım. Biraz arabirimi zayıf ama alışıyorsun açıkcası. Türkçesi olaydı daha da güzel olacaktı hatta.

    Speedtest yapıyorum, hızda hiç sıkıntı yok. Sitelerde cayır cayır geziyorum. Bağlantımı şifreleyip internet bankacılığı kullanıyorum, mail'lerime bakıyorum. Ben bu PureVPN üyeliğini yarın satın alırım gibi geliyor:)




  • Bugün PureVPN'i satın aldım sabah. Dayanamadım :) Çok memnunum.
    Dün gece streaming'de yaptım, hiç bir sıkıntı olmadı. Genelde hız yavaşlığından ve güvensiz olmasından yakınıyor insanlar. Bu programda göremiyorum o sıkıntıları, çok çok iyi gidiyor şu an.
  • Arkadaşlar Purevpn'de log tutma olayı var mı? Yani kişisel bilgilerimizi ve trafiğimizi 3. kişilere ya da istemesi durumunda Resmi mercilere vermesi gibi bi durum var mı?(dolandiricilik,hacking,cocuk pornosu vs herhangi aşırı illegal bi durum dışında torrentle yada diğer yollarla film müzik vs indirme)
  • bi yerde okudum purevpn de torrent sorun yaratabilir. Yabancı forumlarda torrent yuzunden uyeligi block e olan cok adam var
    bilginize
  • quote:

    Orijinalden alıntı: worldwidewild

    bi yerde okudum purevpn de torrent sorun yaratabilir. Yabancı forumlarda torrent yuzunden uyeligi block e olan cok adam var
    bilginize

    Sen söyleyince bizzat merak edip gidip sordum çünkü ben de kullanıyorum var mı aslı astarı diye aldığım cevap aynen şöyle;

    "For torrents, we allow file sharing on selective servers on our network which are in jurisdictions where file Sharing is still allowed e.g Sweden, Romania, Luxembourg, Netherlands and Russian servers. To avoid any trouble,e PureVPN ****es it’s users to respect local laws and do not get involved in file sharing activities on servers where it’s prohibited e.g USA, UK, Canada etc."

    Özetle diyor ki dosya paylaşıma izil verilmeyen ülkelerde mesela; ABD, İngiltere ve Canada gibi, torrent kullanmayın ama İsveç, Romanya, Hollanda v.s gibi izin verilen ülkelerde dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz diyor. Aslında mantıklı da yani sonuçta onlar da yasalara karşı sorumlu ama en azından gidip de senin kullanıcı bilgilerini adamla paylaşmıyor değil mi? :)




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.