Şimdi Ara

VPN ile Internet güvenliğini korumak için nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çoğumuz güçlü bir parola oluşturma hakkında düşünürler , bir güvenlik duvarı veya virüsten koruma yazılımı yükleyin . Bunlar yeterli değil , hepimizin online veri şifreli almalısınız . Sanal özel ağ ( VPN ) online güvenlik ve sayısız diğer uygulamalar içinen güvenilir özellikler sunuyoryeni teknolojidir .



    VPN verisanal dünyada seyahat gibi olası tüm tehditlere karşı koruyan, güvenli bir tünel için ağ verileri yönlendirme çalışır . Bu teknoloji aynı zamanda veri tehlikeye olmadığını garantiiyi şifreleme güvenlik protokollerini kullanmaktadır . Kenara verigüvenliği tartışılmaz , ayrıca anonim web tarama gerçekleştirebilirsiniz . Bu kendi web geçmişi çevrimiçi açmış olmasını istemeyen kişiler için özellikle yararlıdır .



    Ayrıca , bir zamanlar VPN ile bağlandığında , aynı zamanda sıkı bir ülke kısıtlama ve sansür yoluyla geçmiş olsun sağlayan bir alternatif IP adresi verilir . VPN istediğiniz her türlü video klibi izleyebilirsiniz böyleceağ trafiğiyerel filtreleme sistemleri geçmesine izin verir . VPN ile Peki , size güvenli istediğiniz web sitelerini ziyaret edebilirsiniz .




    Bucklor VPN arkadaşım bana tavsiye harika bir ücretsiz VPN yazılımı. Bu hack olmaktan bizi korumak ve bize yerleri kısıtlamasını atlamasına yardımcı olabilir.







  • bu vpn neden ücretsiz diye sormak istiyorum arkadaşa. ücretsiz vpnleri kullanırken hep 2.kez bir düşünün, acaba neden ücretsiz diye. vpnin gidip ttnetten internet almaktan farkı yoktur. eğer birisi size, "aa bak bu çok güzel hem de ücretsiz" diyorsa mutlaka bir şey vardır o işin içinde. ben size önermem ücretsiz almanızı.

    ücretliler de genelde çok pahalı oluyor. ayda 100$a her türlü vpni alabilirsin. ama onavo ve purevpn gibi hem ucuz hem kaliteli olanlar da var. ben şuan purevpn kullanıyorum. arayüzü çok hoşuma gitti ve internet hızı inanılmaz iyi. oyunlarda vpnsiz adamdan daha az pingim oluyor öyle düşünün :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aramen

    bu vpn neden ücretsiz diye sormak istiyorum arkadaşa. ücretsiz vpnleri kullanırken hep 2.kez bir düşünün, acaba neden ücretsiz diye. vpnin gidip ttnetten internet almaktan farkı yoktur. eğer birisi size, "aa bak bu çok güzel hem de ücretsiz" diyorsa mutlaka bir şey vardır o işin içinde. ben size önermem ücretsiz almanızı.

    ücretliler de genelde çok pahalı oluyor. ayda 100$a her türlü vpni alabilirsin. ama onavo ve purevpn gibi hem ucuz hem kaliteli olanlar da var. ben şuan purevpn kullanıyorum. arayüzü çok hoşuma gitti ve internet hızı inanılmaz iyi. oyunlarda vpnsiz adamdan daha az pingim oluyor öyle düşünün :D

    Bkz. Bir ürüne para ödemiyorsanız, ürün sizsinizdir.

    Gayet uygun fiyatlı ve güvenilir vpn çözümleri mevcut. Onlara yönelebilirsiniz. Ayrıca Onavo, Facebook'a ait diye biliyorum. Kesinlikle tavsiye etmem yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steven Paul Jobs -- 30 Mayıs 2014; 10:44:00 >




  • Bu yazımda ücretli ve ucretsiz vpn karsilastirmam var: Vpn ve Güvenlik

    "Aktivitelerinizi kayıt altında tutabilirler, ve gezinme davranışlarınıza göre özel reklamlarla canınızı sıkabilirler.
    Kullanım alışkanlıklaırınızı belirleyip, ilerisi için size gösterecekleri potansiyel reklamları belirleyebilirler.
    Daha az sayıda sunucuları olmaktadır ve gizliliğe, paralı olanlar kadar önem vermezler.
    Çok iyi hizmet verenler vardır ancak gezintilerinizin kayıt altına alınması yani loglama ve gizlilik sizin için önemliyse ücretsizlerden sakınmanız gerekir.
    "

    Kimler vpn kullanir ve nasil secilir yazıma da buradan ulasabilirsin: Kimler vpn kullanir, En iyi vpn'i nasıl seçerim?

    Profosyonel destek, yüksek hız, sıfır log politikalı ayrıca sorunlarına Turkce yardımcı alabilecegin bir vpn ariyorsan ipvanish öneririm. TR partnerleri saklansana.com uzerinden alacagin paketlerde turkce destek ve Online Guvenlik ile ilgili yardım alabilir sorular sorabilirsin.

    Özellikler:
    Sıfır Log Politikası bulunur. (vpn baglantisi yaparken ki loglariniz dahi tutulmaz)
    DNS sızıntısı olmaz.
    Senelik alirsaniz ayda 6.4 dolara gelir.
    7 gun deneme suresi var. Ucretli alip 7 gun deneyip begenmezseniz sorgusuz sualsiz ucret iade ediliyor.
    Tüm diziler, maclar kesintisiz hd kalitesinde oldukca hizli izleyebilirsiniz. Blog'ta hız testleri de mevcut.
    VPN, veri güvenliği, Kişisel gizliliğin sağlanması ile ilgili her tur sorunuzu sorabilirsiniz.
    Ozelden iletisime gecerseniz indirim kuponu verebilirim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.