Şimdi Ara

Vosvos..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Öncelikle şunu belirteyim benim sunacağım konu hakkında hiç bir bilgim yok diyecek kadar az bu yüzden yardımcı olmanızı istiyorum.
    Konu şu; Ben bir öğrenciyim ve bir vosvos ( vw 1303 olabilir) almak istiyorum. Fakat hangi model hangi kasa tipi iyidir yada kullanışlıdır bir fikrim yok. Aldıktan sonra biraz üzerinde oynamayı planlıyorum bu yapıcaklarım için hangi vosvos aracı uygundur acaba ?



  • Bahsettiginiz arac insan suyu sikacagidir. Guvenlik 0 in altindadir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol ya çok yardımcı oldunuz. fikir değişikliği değil yardım istiyorum
  • Facebook aracılığıyla oradaki gruplara sorun daha kaliteli bilgi edinirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Birsevdadır

    Sağol ya çok yardımcı oldunuz. fikir değişikliği değil yardım istiyorum

    merhaba arkadaşım. genelde fikir istersiniz ama çoğu insan komik önerilerde bulunur yardım etmediği gibi. misal arabanın çok eski olduğunu söyler ,masraf açaçağını söyler,güvenliksiz olduğunu söyler ama sana milyon tane 90 model altı araç tavsiye eder veya öğrenciyim dersin, gider suziki alto,serçe,doğan slx vs vs der
    ha birde muhakkak burda herkes istisnasız vosvos sahibi olmuştur,amcasını vosvosu vardır zamanında veya yakjın zamanın da muhakkak bir tanıdığı vosvos ile çok kötü anlar geçrimiştir . çünkü diğer tüm araçları allah gözkten zembille indirmiştir,ne hikmetse bu vosvosu lanetli bir özelliği vardır! hep o bozulur,hep o güvenliksizdir.

    sevgili arkadaşım vosvos hem pahalı bir oyuncaktır ,hemde çok ucuz bir araçtır. sadece ne istediğine bağlıdır. vos piyasası son 4-5 yıldır çok yüksektir,fiyatlar gerçekten abartı seviyesindedir. araç ahkkında bilgin olup olmaması çok öenmli değil. zaten vos camiasına girince bir şekilde sürekli öğrneceksin. düzgün araç için ilk bakacağın yer daima kaporta ve boya durumu olacaktır. en son motor ve yürür aksamına bak çünkü tamamemn mekanik olduğundan bakımı,tamiri çok kısa ve daha az masrafsız olur.
    yalnız dip not olarak vosvosun motor kısmında yatak sarmamış olmasına çok dikkat edilmesi gerekir. motor yatak sarmış ise komple rektefiye ye girmesi gerek.




  • 1303s ler uygun galiba. 1302lerde bakilabilir. Duz cam diye gecerler. Orjinal alman oluyor 1302ler sanirim. İyi bakilmis temiz birsey alip ayni ozenle kullanirsaniz zirt pirt problem cikartan bir arac degildir. Ama temiz degilse acacagi masraflari karsilamak zor olur. Derli toplu bir vosvosta 10dan asagi degildir. Eger butce kisitliysa bulasmamak lazim. Her an surprizler cikarabilir. İyi yani ise; ona yapacaginiz hicbir masraf caninizi sikmaz. Cunku onla sizin aranizda bir bag olusur. Vosvos gercektende bir arabadan cok, yasam tarzidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hayallerinin peşinden git, 5000'e alacağın arabaya azıcık masrafla adam edersin. kimseyi dinleme. özelliklede bu forumda 2009 aşağısı öneri istiyosan.
    konuya gelince, vosvoslarda hava soğutmalı motor var, sıcak havalarda zorlarsan seni üzebilir, dinelene dinlene gitmen doğru olur. ama ilginçtir o hava soğutmalı motor çoğu su soğtmalılardan daha iyidir. sen vosvosu üzersen o da seni üzer, sakin ve kibar kullanman gerek sonuçta 20-30 yaşında arabalardan bahsediyoruz eski teknoloji, piyasası internette 6000 civarı ama kışın düşer diye tahmin ediyorum. zaten internette pahalı olur, bizzat etraftan bakarsan daha ucuza bulabilirsin.
    bence vazgeçme, ileride keşke dememek için.
  • Çok sağolun valla beyler
  • Hocam siz gidin alın hayallerinizi gerçekleştirin.

    Bu forumda VW dediğin zaman alacağın cevaplar bellidir. Vazgeç bu sevdadan felan diye uğraşmaya değmez.
  • vosvos keyif aracıdır kardeşim, ileride alamazsın bu tarz araçları genelde. Ucuza al, biraz bakım yap, şöyle şekilli bir boya, şerit falan çektir, içini falan yaptır, 10 bine en kıral hatunların bile dönüm baktığı bir aracın olur. Akıllı uslu kullanırsan, zorlamazsan, iyi bakarsan işini görür.
  • Bombeli camları daha iyiydi diye hatırlıyorum, yıllar önce vardı bizde, özellikle bombe aramıştık. Alıp almamak senin kararın, tek amaç ulaşım ise seçenekler var ancak işin içine hobi, keyif girince vosvosun alternatifi yoktur, alma diyenlere kulak asma. Bir de hobi olduğundan biraz daha fazla bakım gerektirdiğini bil. Baktıktan sonra da o fiyatlara en keyifli araçtır
  • bombeli olanlarınn modelleri nedır acaba
  • 73,74,75 modelleri bombe camdır. ama her 74 bombe cam değildir. bazı 74 ler standart 1200 motor lu düz camdır. eskikden bombe camlar daha pahalıydı ama artık düzcamlar daha pahalı. zaten pre modeller el yakar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.