Şimdi Ara

VOLVO XC 60 (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.782
Cevap
45
Favori
236.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saylam06


    quote:

    Orijinalden alıntı: Godvater

    Arkadaslar herkese selamlar, konuda uzun suredir mesaj donmuyor ben de hafif konu canlansin ve ailemizin yeni bir uyesini kutlayalim istedim :D 4 Senedir XC60 kullaniyoruz zaten buraya da uzun suredir yaziyorum sik sik yazamasam da. Hikayeyi ozetleyeyim:

    Bundan birkac ay once XC90 siparisi vermistik. Fakat bir ay once araci gordukten sonra vazgectik. Arac gercekten mukemmel diyebilecegim nadir araclardan fakat turkiyedeki vergilendirme saolsun malesef parasini etmiyor. Bir araca o kadar para verip akil almaz paralari vergiye gommek mantikli gelmediginden biz de ailemize ikinci bir XC60 katmaya karar verdik.

    Arac(D4) benim pek de tercih etmedigim bir renk, siyah. Ama ellerinde kalan araci almak durumunda oldugumuzdan yapacak pek bir sey yoktu. Siyah dis bej ic mekan oldugunu duyunca hemen jantlari sordum, Malum koyu renk altina kucuk jantla cok cirkin oluyor. Aracta 19" Fenrirlerl takiliymis, internette baktim gayet guzel duruyordu. Bizimkinde (D3)Zephyr 18" beyaz renk siyah ic mekan kombinasyonu gercekten cok hosuma gidiyordu. Bu seferkini secebilseydim Volvo'nun guzel grilerinden birini istiyordum ama olsun.

    Bu yazinin amaci aractan ne kadar memnun oldugumu gostermek aslinda. Araci almaya dusunen kararsiz kalan arkadaslar varsa eger aradan kac sene gecmis olmasina ragmen yine ayni araci almamizdan anlarlar diye umuyorum.

    Kısa bir cevap yazayım. Kesinlikle size katılıyorum. Xc90 kusursuz bir araç ama hic bir sekilde 400bin uzerini hak etmiyor. Özellikle 300bin seviyelerinde giriş yapacak söylemlerinden sonra.

    Yalniz arac zaten 305 bin TL Momentum donanimla . Bayilerin ilk siparis verdikleri modeller donanimi yuksek modeller oldugundan fiyat artiyor. Bizim alacak oldugumuz arac neredeyse full donanimliydi mesela. Ikinci partide daha uygun fiyatli modeller gelecektir ama bildigim kadariyla Volvo Turkiye son Euro degisimini fiyatlara yansitmadi yakinda o da yansiyinca 330'dan baslar gibi geliyor.




  • Godvater kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle oldu. Yeni fiyatlar acıklandı. İki ay önce aldığım arac donanımlarıyla birlikte 270 bin liranın üstüne rahat çıkmış. Acayip zam yapılmıs. Bu arada aracınız hayırlı olsun. Kazasın güzel günlerde kullanın.


     VOLVO XC 60
  • Merhabalar, xc60 bakiyorum da ilgimi cekti son zamanlarda bu arac ile ilgili bilgisiz oldugum icin bilgili arkadaslarda yardi almak istedim. Bu xc60 hangisi alinir ikinci el almayi dusunuyorum makyajsiz olan mi makyajli olan mi ve makyajsiz olan ise hangisi. 2.0 dizel almak istiyorum. Arac ile alakali da ic konsol ses almayi olayi nasildir. Bende su anda mercedes c var yeni kasa ve rizgar sesi var ve bu sebebten dolayi memnun degilim aractan. Bu arac ile ilgili bilmem gereken ne var ise yardimlarinizi beklerim. Tesekkurler simdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben XC90'nın değerini hak etmediğine kesinlikle kaıtlmıyorum. Sayın Tolbert'in de belirttiği gibi fiyatların uçtuğu bu dönemde yapılacak her türlü karşılaştırmada XC90 galip çıkacaktır.

    4 çeker, 2.0 dizel, 8 kademeli otomatik ve üst segment bir SUV XC90; Rakipleri X5, GLE ve Q7'den çok daha uygun ve yoğun da talep görüyor. Üretimi üç vardiyaya çıkan araç nasıl Dünya'da ilgi görmez ve satılmaz denebilir. XC90, Volvo'nun ve bence pazarın en iyi modellerinden.

    XC60 ise artık eskiyen bir araç olmasına karşın hala segmentinin en alınası modeli. Ancak 350 bin TL bütçem olsa XC90 konusunda tereddüt bile etmem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goganemre

    Merhabalar, xc60 bakiyorum da ilgimi cekti son zamanlarda bu arac ile ilgili bilgisiz oldugum icin bilgili arkadaslarda yardi almak istedim. Bu xc60 hangisi alinir ikinci el almayi dusunuyorum makyajsiz olan mi makyajli olan mi ve makyajsiz olan ise hangisi. 2.0 dizel almak istiyorum. Arac ile alakali da ic konsol ses almayi olayi nasildir. Bende su anda mercedes c var yeni kasa ve rizgar sesi var ve bu sebebten dolayi memnun degilim aractan. Bu arac ile ilgili bilmem gereken ne var ise yardimlarinizi beklerim. Tesekkurler simdiden.

    Sayın goganemre

    Makyajsız XC60 bence hem fiyat olarak daha makul hem de donanım olarak daha zengin. Tabi araca göre değişir ancak ben alsam 2012 - 2013 XC60 D3 veya D4 zaten her ikisi de aynı Advance paket alırım. Opsiyonu bol olan ön- arka kamera gibi araçları tercih ederim. Km olarak ise 30 ile 50 bin bandını geçmemeniz bakım masrafları açısından yerinde olacaktır.

    Sahibinden deki ilanları incelerseniz uygun araçlar bulacaksınız.




  • Geçen hafta yazlıktaydım. Babamın 2014 ocak teslim, 70.000km'de sürekli arazi, tepe gezmiş, uzun yol yapmış aracının bej deri koltukları çok kirli olduğu için sabahtan temizlemeye koyuldum. Sonax falan ne kadar temizleme ürünü varsa hepsini denedim koltuklarda, resmen kolum koptu fakat lekeler büyük oranda çıkmadı. Sonra annem sağ olsun bir kovaya çok az deterjan, kalıp sabun ve bolca su doldurup getirdi. Onunla hiç zorlanmadan rahat rahat çıktı lekeler. Şok oldum resmen.

    Tabi bu ürünler deriye zarar vereceği için silip iyice kuruladıktan sonra hemen Sonax'ın deri koruyucusunu bolca sürdüm tüm deri bölümlere. Ertesi gün kiri neredeyse tamamen çıkmış ve çatlakları eskisi kadar belli olmayan yumuşacık koltuklar karşıladı beni . Tabi özellikle sürücü koltuğunda çatlaklar yine göze çarpıyor ama önceki haline göre fark inanılmaz desem yeridir. Keşke ilk halini fotoğraf çekseydim diye pişman da oldum sonradan...

    Belki faydalanan olur diye buraya da yazayım istedim...




  • İkinci el bir xc60 almayı planlıyorum. Anadolu yakasında expertiz yapacak nereyi onerirsiniz. Daha once bir toyota almıştım, expertizi ortaköy toyotadan yaptırdım ama bana klimanın çalışmadığıni söylemediler , ben de kontr etmemisim. Böyle sorunlar yaşamayacağım güvenilir bir expertiz Yapacak servis arıyorum.

    Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saylam06

    Geçen hafta yazlıktaydım. Babamın 2014 ocak teslim, 70.000km'de sürekli arazi, tepe gezmiş, uzun yol yapmış aracının bej deri koltukları çok kirli olduğu için sabahtan temizlemeye koyuldum. Sonax falan ne kadar temizleme ürünü varsa hepsini denedim koltuklarda, resmen kolum koptu fakat lekeler büyük oranda çıkmadı. Sonra annem sağ olsun bir kovaya çok az deterjan, kalıp sabun ve bolca su doldurup getirdi. Onunla hiç zorlanmadan rahat rahat çıktı lekeler. Şok oldum resmen.

    Tabi bu ürünler deriye zarar vereceği için silip iyice kuruladıktan sonra hemen Sonax'ın deri koruyucusunu bolca sürdüm tüm deri bölümlere. Ertesi gün kiri neredeyse tamamen çıkmış ve çatlakları eskisi kadar belli olmayan yumuşacık koltuklar karşıladı beni . Tabi özellikle sürücü koltuğunda çatlaklar yine göze çarpıyor ama önceki haline göre fark inanılmaz desem yeridir. Keşke ilk halini fotoğraf çekseydim diye pişman da oldum sonradan...

    Belki faydalanan olur diye buraya da yazayım istedim...

    Evet aslında önemli bir detayı paylaşmısınız. Ancak Volvo'nun orjinal temizleme ve deri koruması da bence başarılı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: okanari

    İkinci el bir xc60 almayı planlıyorum. Anadolu yakasında expertiz yapacak nereyi onerirsiniz. Daha once bir toyota almıştım, expertizi ortaköy toyotadan yaptırdım ama bana klimanın çalışmadığıni söylemediler , ben de kontr etmemisim. Böyle sorunlar yaşamayacağım güvenilir bir expertiz Yapacak servis arıyorum.

    Tesekkurler

    Merhaba;

    http://autotam.com.tr/

    Pendikte bir makina mühensi Can bey işletiyor. Çok başarılı işler yapıyor.
  • Teşekkürler bilgilendirme için.



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Arkadaşlar XC60 ların fotolarından iç mekana baktığımda orta kol dayama küçük ve biraz geride kalmış gibi görünüyor. Bu konuda sıkıntı yaşayan var mı? Veya kol dayama ileri doğru uzayabiliyor mu?
  • vc over there V kullanıcısına yanıt
    Malesef ileri dogru uazamiyor ama benim icin rahatsiz edici bir durum olusturdugunu soyleyemeyecegim. Belki Xc60 aldiktan sonra edindigim bir aliskanliktir ama eger tek el direksiyonda kullanacaksam sol kolumu dinlendirdigimi ve sag elim ile kullandigimi fark ettim. Kol dayama yerinin pek de kol dayama yeri olarak gorev yaptigi soylenemez XC60'da :D

    Benim icin hicbir zaman problem olmadi. Siz de bir bayiye gidip deneyebilirsiniz.
  • Godvater kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sağolun.
  • Herkese merhaba,

    Dün itibariyle 2010 model xc60 d5 aracımı ikinci el olarak satın aldım. Yaklaşık 1000 km yol yaptıktan sonra ilk deneyim gayet başarılı. Aracın yakıt tüketimi gerçekten ideal, performans yeterli. En önemlisi de güven hissini gerçekten hissettiriyor.
    Farklı deneyimler oldukça yazmaya çalışacağım. Önceki aracım Touareg 3.0 TDI 2007 model idi.

    İyi günler.
  • arakadaşlar 2011 xc60 aracımın ön cam üst şoför tarafından döşemeyle camın birleştiği yerden su alıyor.bu şiddetli yağmurlarda özellikle yokuş aşağı inerken frene bastığmda damla damla akıyor.neyin nesidir acaba bilen varmı.yani düz yolda ve yokuş yukarı olmuyor.çok şiddetli yağmurlarda eve kadar hiç bir şey yok.eve yakın yokuş inerken frenede bastımı pıt pıt damlamaya başlıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 06erdem

    arakadaşlar 2011 xc60 aracımın ön cam üst şoför tarafından döşemeyle camın birleştiği yerden su alıyor.bu şiddetli yağmurlarda özellikle yokuş aşağı inerken frene bastığmda damla damla akıyor.neyin nesidir acaba bilen varmı.yani düz yolda ve yokuş yukarı olmuyor.çok şiddetli yağmurlarda eve kadar hiç bir şey yok.eve yakın yokuş inerken frenede bastımı pıt pıt damlamaya başlıyor.

    Merhaba,

    Aracın ön camı hiç değişti mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolbert T kullanıcısına yanıt
    ön cam hiçdeğişmedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolbert


    quote:

    Orijinalden alıntı: 06erdem

    arakadaşlar 2011 xc60 aracımın ön cam üst şoför tarafından döşemeyle camın birleştiği yerden su alıyor.bu şiddetli yağmurlarda özellikle yokuş aşağı inerken frene bastığmda damla damla akıyor.neyin nesidir acaba bilen varmı.yani düz yolda ve yokuş yukarı olmuyor.çok şiddetli yağmurlarda eve kadar hiç bir şey yok.eve yakın yokuş inerken frenede bastımı pıt pıt damlamaya başlıyor.

    Merhaba,

    Aracın ön camı hiç değişti mi?

    Araçta sunroof varsa tahliyeleri tıkanmış olabilir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, bir süredir xc60' ı takip ediyorum. Dizellerle benzinliler arasında çok ciddi fiyat farkı olduğundan 2011 benzinli bir xc60 almayı düşünüyorum. Aracı kullananlar Yakıt, performans, teknik sorun vs. araçla ilgili bilgi verebilir mi?
    Ya da benzinli yanlış tercih mi olur, dizel mi almalıyım? (Yılda yaklaşık 12.000 km yapıyorum)
  • Arkadaşlar bende 2011 model xc60 almayı düşünüyorum benzinli yada dizel arasında kaldım uzun zaman binmek istiyorumsizce bu araçmı yoksa başka bir araçmı uzun zaman için düşündüğüm için fikirlerinizi almak istiyorum teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.