Şimdi Ara

'VOLVO S60 (2011 ve sonrası): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar' (889. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.615
Cevap
154
Favori
1.406.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 887888889890891
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ,
    2011 Volvo S60 1.6 T4 ile yeni araniza katildim fakat bir talihsizlik yasiyorum araci aldiktan sonra 2 problem gundeme gelfi ilk olarak araca benzin aldigimda arac tek marsta calismiyor ikici kez denedigimde cok zor calisiyor ikinci olarak arac tam sicakligina kavustugunda ve yuksek hozda surersem yada dur kalk trafikten sonra eger stop edersem ve hemen 1-2 dakika icerisinde calistirmam gerekirse arac calismiyor 10 dk sonra denedigimde ise tek marsta aliyor arac sabahlari 4-5 derece dis sicaklikta tek marsta saniyesinde calisirken isininca calismiyor aracta aku,atesleme bobini,yakit filtresi,benzin pompasi,bujiler,sicaklik musuru,turbo,turbo kontrol valfleri,aracin yakit ve komple ecu yazilim volvodan guncel surumu alindi ve yuklendi, aracta hic lpg takilmamis servis bu konuda cozum bulamadi boyle bir olay basina gelen var midir yardimci olabilirseniz cok mutlu olurum herkese iyi aksamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  'VOLVO S60 (2011 ve sonrası): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar'

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi akşamlar, araç içi kamera kullanan var mı ? Viofo A129 cok övülmüş ama emin olamadım. Birde bu kameranın kablolamasını (usb'ye götürürken gizlemek için) yaparken zorluk çeken oldu mu acaba?
  • hasanyonuk H kullanıcısına yanıt
    mrb araciniz hayirli olsun. kazasiz belasiz insallah
    motor sogukken bujilerin sokulup uzerlerinde yag vb temas varmi bakilmasi gerekiyor bence. hazir bujiler sokulmusken kompresyon testi de yaptirin t4 ler blok catlagindan gizli conta yanigina kadar motor kaynakli kronik sorunlara gebe. fordun mirasi ne yazikki. ayrica servis mutlaka ariza kodlarina bakmistir. herhangi bisey bulamadimi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabiniz icin tesekkur ediyorum araci ozel birvolvo servisinden satin aldim 10 yildir tanidigim insanlar oncek volvo c30 uma da onlar bakardi 10 gun tum testleri yaptilar ama arac ariza kodu cikarmiyor onlarda cok mahcup oldular ucretsiz bir ton ekipman degistirdiler ama sonuc degismedi bu arada arac komple serviste rektefe olmus km yuksek 235000 de zaten fakat yolda en ufak bir performans dusuklugu tekleme vs yapmiyor sadece sicakken ve benzin aldigimda tek seferde mars yapamiyoru.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakit tuketimi bilgisayarda 10.1 gosteriyor sicaklik sensoru degisti arac sicakken egzozdan renkli bir duman cikmiyor sabah calistiginda soguktan cikan buhar haricinde bir sey yok bende hem motor sogukken hemde sicakke egzozsa elimi tutup cig benzin kokusu var mi ona baktim ama oda cok enteresan bir durum volvo servisi volvo turkiyeye konuyu yazdiklarini ama onlarinda anlam veremedigini ilettiler bakalim umarim cozebilirim :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2012 premium powershift s60 la aranıza katıldım.Bir sorum olacaktı,city safe nasıl çalıştırılıyor?My car bölümünde city safe yazısında tik var ama bir iki denememde çalıştıramadım.Başka bir ayarı daha mı var acaba?Teşekkürler.
  • hasanyonuk H kullanıcısına yanıt
    Benzin geri dönüş valfi (benzin basınç regülatörü de diyor bazıları) var mı o araçta emin değilim. Ama eğer varsa aklıma gelen ilk şüpheli bu olurdu.
  • Bende tam bilmemekle birlikte bugun arizayi servisteki ustalar sanirim sorunu yakaladi benzin basinc degerlerinde ilk calistirma sirasinda bir dusus yasaniyor ve sistem kendini korumaya aliyor sonrasinda marsa bastigimizda normale donuyor araci biraktim bir kac test yapacaklar pazartesi gunune kadar sonrasinda sorun cozulur ise bilgi verecegim tesekkur ederim yorumlariniz icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.LE SAGE M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun aracınız.

    City safety deneyerek çalıştırılabilecek bir sistem değil. yani çalıştırmak için öndeki araç durduğunda, gazdan ayağınızı hiç çekmeden, hiç tereddüt yaşamadan aynı hızla öndeki araca doğru gitmeniz gerekir. sistem sizin öndeki aracı görmediğinizi varsayarak son anda frene aşırı güç uygular. bu sistemi denemek için boş bir arazide boş karton kolileri yan yana üst üste dizip, bunlara doğru dediğim gibi yaklaşırsanız sistemin nasıl çalıştığını anlarsınız.
  • tosi T kullanıcısına yanıt
    Açıklamanız için teşekkür ederim.

    Aslında aşırı rahatsızlık duymuyorum. Fakat, mantıklı olanı yani yağ değişimini yaptıracağım. Yetkili servisin yoluna düşeceğim müsait olduğumda.
    Siz MOTUL kullandım diyorsunuz. Volvo bu yağı kullandığı için mi yoksa kendiniz mi araştırıp buldunuz bu yağı.
    Birde Yağ konusunda ikileme düşmek istemiyorum açıkçası.

    Birde yüzeysel göz atarken, yapın tamamının değişemediğini bir kısmının değiştiğini okudum, bu konuda bilginiz var mı?

    Önereceğiniz özel servis Ankara da ise İsim alabilirim.


    (sanırım en kesin çözüm benim için, D4 kullanıcısı ile araçları aramızda test ederek olacak) :)
  • Arkadaşlar merhaba 2013 dizel otomatik s60 118 bin km'de aracım var.Yokuş kalkarken hafif titremesi olduğu için şanzıman yağı ve filtresini degistirdim sonrasında titreme yok denecek kadar azaldı ama ekrana şanzıman arıza uyarısı gelmeye başladı.Yetkili servis bikac hafta bekleyin sönmezse kavraması değişmesi gerek dedi.Masraf etmek istemiyorum aracın bu halinden memnunum bu şekilde binersem ilerleyen süreçte sorun olur mu? Ve kavramasını değiştirmeden dışarıda bi ustaya tamir ettirebilir miyim? Tek isteğim aracın şanzıman uyarısı vermemesi bunun haricinde hicbir rahatsızlığım yok.Cevaplarinizi bekliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musabdogann

    Arkadaşlar merhaba 2013 dizel otomatik s60 118 bin km'de aracım var.Yokuş kalkarken hafif titremesi olduğu için şanzıman yağı ve filtresini degistirdim sonrasında titreme yok denecek kadar azaldı ama ekrana şanzıman arıza uyarısı gelmeye başladı.Yetkili servis bikac hafta bekleyin sönmezse kavraması değişmesi gerek dedi.Masraf etmek istemiyorum aracın bu halinden memnunum bu şekilde binersem ilerleyen süreçte sorun olur mu? Ve kavramasını değiştirmeden dışarıda bi ustaya tamir ettirebilir miyim? Tek isteğim aracın şanzıman uyarısı vermemesi bunun haricinde hicbir rahatsızlığım yok.Cevaplarinizi bekliyorum
    Yağ seviyesini kontrol edin yağ eksik olunca aynı uyarıyı veriyor. Daha önce yaşadım. Kesin yağ demiyorum ama yağ değişimi sonrası oldu deyince aklıma o geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fsnn F kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta degistirdim yağını ama yine de bi gostereyim teşekkür ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Daha önce yazmıştım. Serviste garantiden kısa bir süre değişen arka tampon üzerindeki bagaj kilit dilinin plastik yaylı kapağı yine kırılmış. Galiba bunu çözememiş Volvo. Tekrarlayan bir sorun.

     'VOLVO S60 (2011 ve sonrası): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar'

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Aynısı bende de var bununla yaşamaya alıştık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GameChanger

    Aynısı bende de var bununla yaşamaya alıştık
    Hiç koymasalar daha iyiymiş o kapağı. Makyajda sallamamış adamlar bu detayı demek ki. Devam eden kronik bir sorun olduğuna göre.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bazen ters şekilde duruyor mekanizmaya zarar vermez ama yakışmıyor volvoya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Benim araçtada yaklaşık 2 yıldır böyle. Aracın garantisi bittiği için fiyat sormadım.
    Görüntüsü haricinde bir sıkıntı yaşamadım.
  • Merhabalar. Aracın polen filtresini kendim değiştirmek istiyorum. Daha önce forumdaki bazı arkadaşlar değişim videosu ile biraz da el beceriniz varsa yapabileceğimi söylemişlerdi.

    1) Bosch Polen Filtre Kodu : 1 987 432 205 olarak önerilmişti sanırım, 2016 model S60 T3 için aşağıdaki ürün doğru mudur?

    https://www.aloparca.com/yedek-parca/BOSCH/Filtre-kabin-havasi/1987432205/80041971

    2) Polen filtresini yetkili servis dışında değiştirmek garantiyi bozmaz diye biliyorum, doğru mudur?

    3) Bir de ön cam sileceklerini değiştirmek istiyorum ama önümüz yaz olduğu için ve şimdilik idare ettiğinden acaba sonbaharda değiştirmek daha mı mantıklı olur (yazın sıcakta silecek plastiğinin yapısı bozulacağından)?

    Yine 2016 model S60 T3 için orijinal ön cam sileceği marka ve modelini öğrenebilir miyim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.




  • 
Sayfa: önceki 887888889890891
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.