Şimdi Ara

volvo s4o 1.6d'e en uygun oto paspası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar volvo s40 1.6d aldım. halı paspas açık gri renkte. üstüne gri renkli lastik pas pas almak istiyorum. hangisi en çok uyar acaba?



  • Sıfırmı aldınız kaça mal oldu?2.else öğrenebilirmiyim?
  • Dostum, gri paspas guzel ancak yagmurlar bitince yaz doneminde kullan. Bir de daha en basta, scotchbright gibi kalici kir tutmasin diye bir sprey sikip kullanabilirsin. Kis donemi ise kaucuk paspaslar uygun diye dusunuyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: arikanmd

    Dostum, gri paspas guzel ancak yagmurlar bitince yaz doneminde kullan. Bir de daha en basta, scotchbright gibi kalici kir tutmasin diye bir sprey sikip kullanabilirsin. Kis donemi ise kaucuk paspaslar uygun diye dusunuyorum.


    bende hem kauçuk hem halı paspas var (2008 s40 1.6 d dyn.). halı paspası ilk bir kaç ay kullandıktan sonra çıkardım. şimdi sürekli kauçuk paspası kullanıyorum. kauçuk paspası o kadar güzel yapmışlar ki.. havuz özelliği olan kauçuk pas pas hiç bir şekilde kenarlarından ne su veya ne toprağı paspasın altına geçmesine izin veriyor. aracın içinin temizliğine son derce dikkat eden birisi olarak, sürekli olarak kauçuk paspası tavsiye ederim. farklı düşününenler olabilir saygı duyarım.
  • bana halı paspas vermilerdi yanında kahverengi ama ben kış için kauçuk paspas aldım gri renkte. ilk başta orjinal almanı öneririm. çünkü paspaslarda kilitmele yeri var. başka yerden alırsan kilitleyemezsin paspasları. kauçukları 140 tl ye almıştım ben
  • Hali paspas ve lastik paspas ust uste kalin oluyor, pedallarin sonuna kadar basilmasini engelliyor. En guzeli orijinal havuz paspas, cok da pahali degil. Yanlis hatirlamiyorsam Arkastan 80 TL civarinda almistim, 1 yil once.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.