Şimdi Ara

volvo s40 mı? citroen c5 mi? 2009 model (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
33.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Eski bir citroen kullanıcısı olarak Kesinlikle Volvo diyorum.. iki marka arasında kalite ve işçilik farkını dikkate alın derim..Eski bir citroen kullanıcısı olarak citroen , hem marka hemde servis agıyla gerçekten berbat bir araçtır..Ayrıca Avrupadaki fabrikalardan çıkan araçları degil ÇİN fabrikalarından getirttigi araçları ülkemize sokmaktalar..Citroen alırken 1 veya 2 kere degil 20 kere düşünün derim..Hele okadar para verip 2. elde yarı fiyatlara kadar düştügünü gördügünüzde benim ne demek istedigimi bir kere daha anlamış olursunuz..Citroen mi yanına bile yaklaşmayın. !!!!
  • Arkadaşlar 2009 yılında volvo s40 dinamik paket dizel araç aldım. Aynı anda bir abimiz citroen C5 dizel aldı. Benim aracımla ilgili en ufak bir sorunum olmadı. Abimiz inanın servisten çıkmıyor, 2 kez lastik basınç sensörü, 1 kez ayna kapanma bozuldu ve 2 kezde debraj baskı balata değiştirdi araç şu an 30000km'de, diyeceksinizki şans. Kayınbiraderide ikna ettim oda 2010 model S40 aldı ama beni km olarak ikiye katladı şu an 38000'de hiç sıkıntısı olmadı. Citroen C5'ide kullandım. Açıkcası iki araçta 1. ve 2. viteslerde zorlanıyor, ama bu C5'de çok bariz, zira baskı balatadan anlayacağınız gibi. C5 150 kilo daha ağır, o aracın hakkı 2000 motor, alan pişman.
  • c5 çok sorunlu, s40 derim.
  • atılan son mesajlarda amaç ne anlayamadım.c5 kullanıcılarında bu sıkıntıları göremiyoruz.çok sorunlu yazan arkadaş neye dayanarak bunu söylüyor açıklarsa sevinirim.aldığımız zamandan şu yana hiç bir sorunla karşılaşmadık.bana kalırsa s40 ile karşılaştırılması bile saçma.varsa rakibi s60 dır.segmentinin en konforlu araçlarından biri.c5 f/p oranı çok yüksek bir araç...
  • ya işin zaten komik tarafı şu... kullananların hiçbirisi olumsuz yazmıyo, araca 1 kez bile oturmamış olanlar bu araç alınmaz diyo :))) eeee Aziz Nesin i anmamak ayıp olur...
  • geçenlerde bi mekanda konuşuyoruz, bi arkadaş citroen almayı planlıyo... etrafta olumsuz konuşan 3-4 kişi oldu, neyse muhabbet bitti ne düşünüyosun dedim... baksana millet kötü diyo dedi... peki dedim olumsuz konuşanlara sordum ne zaman aldınız citroenlerinizi dedim ? ne citroeni biz alırmıyız onu dediler... peki ne zaman test sürüşü yaptınız dedim ? yok kullanmadık hiç dediler... :))) arkadaşa döndüm doğru söylüyosun sen alma citro dedim... :)))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: albawarden

    geçenlerde bi mekanda konuşuyoruz, bi arkadaş citroen almayı planlıyo... etrafta olumsuz konuşan 3-4 kişi oldu, neyse muhabbet bitti ne düşünüyosun dedim... baksana millet kötü diyo dedi... peki dedim olumsuz konuşanlara sordum ne zaman aldınız citroenlerinizi dedim ? ne citroeni biz alırmıyız onu dediler... peki ne zaman test sürüşü yaptınız dedim ? yok kullanmadık hiç dediler... :))) arkadaşa döndüm doğru söylüyosun sen alma citro dedim... :)))



    Gibi
  • selam bende 2 gün önce C5 eHDI aldım kaporayı verdim ama aracı teslim almadım daha citroen hakkında genelde olumsuz bir görüş var malesef ama kullanıcıları ise hayran. kullanmayanların genelde dediği kardeşim o kadar para fransıza verilirmi şeklinde sanki almana öptürünce bişi olacak. almanda kaliteli tamamda verdiğinden fazlasını alıyor cebimizden . bi çok kullanıcıya sordum konforundan çok memnunlar bi arızayla karşılaşmadık diyorlar kullanmayanlar işe ahkam kesmekde pek bi iddialı oluyor ınun için herkesin dediğine kulak tıkayıp bilenin dediğini yapmak lazım. ayrıca 1,6 motor dizel otomatik seçeneği şu an piyasada sadece C5, 508 ve octaviada var. buda kararımı vermekde bayağı etkili oldu
  • bir arkadaşımız c5 in çinde üretiltiğini söylemiş.belirtmeliyimki bu yanlış..üretim yeri Rennes Fransa..Soruya gelince ( gerçi bayağı geç kaldık) C5..C5 en büyük eksiği kanımca da aracın konsol kısmı..oldukça zayıf görünümlü..en önemli artısı ise döneminin en yakışıklı aracı..kesinlikle eskimez sanırım
  • şimdi seninki de sorumu? biri volvo biri citroen... sen biraz daha araştırma yap bence C5 üzerinde... bana sorucak olursan hiç düşünmem.. VOLVO
  • s40 ile c5 aynı segmentin arabsı degil

    c5 bir gömlek üstündür

    c5 in iç tasarımı volvodan bir hayli daha guzel

    abim 2009 da arabayı alırken volvo ile citroen arasında kalmıstı aynı fiyattı bu araçlar ama citroen daha guzel ve daha iyi oldugu için onu aldı.

    kronik sorunu oldugunu sanmyorum bizim araçta ses mes gelen bi yeri yok.
  • 3 gündür kiraladığım 15k kilometrede C5 kullanıyorum.Benzer sınıftaki arabalara da bindiğim için karşılaştırdığımda birkaç eksiğini hissettim.
    ilk olarak kasaya göre zayıf motoru kalkışta biraz yavaş kalabiliyor.Ancak uzun yolda yokuş yukarı dahi iyi hızlanışı var,sadece kalkışı problemli.
    konsolu çok kullanışsız,korna ortada değil,radyo butonu gibi küçücük.Tek elle aracı kullanan herkes için sorun.
    Rüzgarlı havada bu konseptteki arabalarda beklenmeyecek derecede sarsılıyor.Ayrıca yol tutuşuda hayal kırıklığına uğrattı.
    Bu yorumlarım kiralık bir araç için 1200 km'lik sürüşte edindiğim izlenimlerdir.Passat ve Honda'ya göre zayıf buldum genel olarak.(Tabiki aynı sınıftaki)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.