Şimdi Ara

volvo s40 1.6 d dynamique mi- ford focus 1.6 tdci titanium mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
12.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 53000 verip , volvo almaya değer mi, yoksa ford tdci titanyum +esp paketi alıp keyfine bakmakmı lazım?



  • İkisi aynı grup aracı, motoru da aynı. Fakat şahsen FORD FOCUS TDCI TITANIUM + ESP PAKETİ tercih ederim. Bunda FORD'un ülkemizde daha yaygın olması, geleneksel olarak daha yerleşik bir marka olması ve FORD markasının maddi değerinin kanaatimce daha yüksek olması etkendir. Şüphesiz VOLVO da kaliteli araçlar üretiyor, ona sözüm yok, fakat olay parayı masaya koymaya ve satış sözleşmesini imzalamaya geldiğinde ben FORD derim. Ama en full FORD tabi, 4 disk fren, Titanium'un en dolu olan modeli.

    Keyfine bak...
  • Taner Bey noktayı koymus, kısa ve öz olarak konuyu cok guzel acıklamıs. 2. elde daha kolay ve daha az deger kaybı ıle satabılırsınız. Hem bu donemde arac alırken fıyat performans egrısını daha ıyı ıncelemekte fayda var . Bu egrıye gore bakarsakta iki aracta aynı grup tarafından uretılıyor. Daha yaygın servis agına sahip aracı almakta artı bir etken olacaktır. O yuzden tercih etmeyi dusundugunuz araclar acısından bakıldıgında Ford.

    Saygılarımla,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relicks -- 24 Mart 2009; 10:38:46 >
  • Ford tabi ki daha yüksek bir f/p oranına sahip. Volvo ise çok daha şık ve tarz bir araba.

    Bence bu kararı verecek olan kişi sizsiniz. Aradaki fiyat farkı sıkıntı yaratmayacaksa tabi ki S40 alırdım. Ama kimisi de der ki, motor ve şasi aynı iken bu kadar fark verilmez, -bu da mantıklı bir düşüncedir, saygı duyarım- Focus alırım.
  • focus titanium+esp+metalik 41500


    11500'e

    volvo olması, kalitesi, sürüş özellikleri dışında

    17 inç jant
    6 lı cd çalar
    elektrikli hafıza koltuk
    arka koltuklara entegre çocuk koltuğu
    koltuk ısıtma
    elektrikli katlanabilir ayna
    bi xenon farlar
    bluetooth araç kiti
    4x40 watt high performance sound system
    whıps boyun koruma sistemi
    IDIS
    arka park sensörü
    15inç fren diskleri (focusta ön 12, arka 11)
    alıyorsunuz.


    kiralamak vasıtasıyla 700 km boyunca, otoban (180-190 kmlere kadar çıktım) dağ yolu, şehir içi her türlü yolda focus kullanmak fırsatı yakaladım.

    Bana göre sürüş dinamikleri, kullanım kolaylığı, denge, konfor vs olarak mükemmel bir otomobil, sınıfında ki a3, astra gibi başa oynayan modellerden açık şekilde iyi olduğunu düşünüyorum,

    ama s40 ile izolasyon, iç mekan kalitesi, bozuk zemin konforu, işçilik, uzun yol konforu, kaporta vs gibi konularda mukayese edilebilecek bir otomobil değil.

    son olarak eğer ford seçerseniz dizel değil 115 hplik benzinli modeli seçin, çünkü benzinli hem daha güçlü, hem benzinli motora göre tüketim olarak başarılı bir motor, hem de 5300tl ucuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 24 Mart 2009; 12:14:01 >




  • ford focus titanium-x paket alırdım yerinde olsam. foucs titanium test etmek nasip oldu . gerçekten focus herşeyiyle güzeldi konfor olrak güvenlik olrak performans olarak güzel araç yapmış ford....
  • focus her yerde var sıradan bir araç oldu artık. eğer maddi gücünüz varsa kesinlikle s40 alın hem şekil hem karizma ayrıca güvenlikde volvo bir numaradır.
  • Bu iki aracın motoru ve platformu aynı olduğundan kardeş sayılırlar. Ayrıca Ford ülkemizde daha yaygın bir servis ağına sahiptir. Benim Tercihim Focus TDCİ 109PS olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.