Şimdi Ara

Volvo'nun yakışıklı delikanlısı; C30 / C30 R Design... (109. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
23
Favori
213.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NevNiyaz


    quote:

    Orijinalden alıntı: YEY

    http://www.ebay.com/itm/New-Style-Black-Seat-Belt-Cover-Shoulder-Pads-in-2pcs-Volvo-White-Words-/251300328499?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3a82aab433&vxp=mtr

    :)

    bunun alcanatara olanlarindan kullandim.

    anammm yey bu süpermiş :) istesem gelşr mi ki :)


    kargo dahil 12 dolara gelir tabiki. arabayi satarken almak aklima gelseydi foruma hibe ederdim:)

    http://www.ebay.com/itm/BLACK-LEATHER-SEATBELT-HARNESS-PADS-AUDI-BMW-FORD-MERCEDES-SAAB-SEAT-VOLVO-VW-/390629743632?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5af358dc10

    sadece siyah deri..

    yalniz alcantarasi cok fena kaliteli oluyor.ebayde bulamadim simdi 2 sene falan oldu alali..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEY -- 24 Temmuz 2013; 5:09:51 >




  • bacak uzunluğundan dolayı ben de diz ile direksiyon kullanma da bayağı bir uzmanlaştım aslında =). bir gün ile yolunda deneme yaptım 10-15 dk rahat gitti eller kafada. çok ta dez avantajlı bir şey değil direksiyonun büyük olması.

    kemer konusu gerçekten garip benim boğazıma denk geliyor arabayı yatar pozisyonda kullandığım için keşke onunda bir manuel ayarı olabilseydi.


  • Bendeki ürün bu, fakat 6 aydır falan kullanmıyorum. Kız kardeşimin aracına taktım. Yazları sıkıntı, bir de kemer toplanırken elle düzeltmek gerekiyor bi kısmını. Eksileri artılarını götürünce vazgeçtim, şu güvenlik akan araçta kaza anında boğazımın kesilmesini istiyorum.

    Boyum fazla uzun değil ama koltuk kısmen yatık ve geride kullandığımdan sanırım bu sıkıntıyı çekiyorum. (hepsiburada'dan almıştım, made in france olup yanında wrc sticker la gelmişti.)

    Yey, sahiden alcantara'yı nası buldun şaşırtıcı Aslında iç dizayncılara çok rahat yaptırılabilir. Hatta direk logo yazan dikiş makinaları var. Alcantara üzerine bir de c30 logosu oldu mu





  • valla bendekini romanyada bir tekstil firmasi ozel uretiyodu.direk volvo yaziyodu.yumusacik oldugu icin boynuda kesmiyodu.

    artcar var yildiz mackada. oraya ugranirsa 5-10 dakkada yaparlar aslinda.logosuz olmasi aslinda daha bile iyi olabilir dikkat cekmez.
  • Arkadaşlar bu arabayı almak için aracımı satlığa çıkardım. 35-40 bin bütçem olacak sonucunda hangi versiyonları en mantıklıdır bu bütçeye bir de benzinli modeli tavsiye eder misiniz daha bir uygun fiyat olarak alırsam da lpg'li kullanmak zorundayım memur maaşıyla anca motorları ford motoru imiş lpg'ye uyum sorunu olmayacaktır herhalde. Bütçeme göre en uygun yüksek donanımlı ve yaşı genç dizel/benzinli hangi modeli tavsiye edersiniz bana?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tavernac1

    Arkadaşlar bu arabayı almak için aracımı satlığa çıkardım. 35-40 bin bütçem olacak sonucunda hangi versiyonları en mantıklıdır bu bütçeye bir de benzinli modeli tavsiye eder misiniz daha bir uygun fiyat olarak alırsam da lpg'li kullanmak zorundayım memur maaşıyla anca motorları ford motoru imiş lpg'ye uyum sorunu olmayacaktır herhalde. Bütçeme göre en uygun yüksek donanımlı ve yaşı genç dizel/benzinli hangi modeli tavsiye edersiniz bana?

    dogrudur benzinlisi ford zetec motor 1.6 100 hp fakat butce 40 liraya cikiyorsa temiz dizelde bulunabilir. Tavsiyem kesinlikle dizelden yana..2010 ustu bulabilirseniz iyi olur ama 40 liraya hem temiz hem 2010 ustu dizel ancak donanimdan feragat edilirse bulunabilir gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEY -- 25 Temmuz 2013; 4:24:37 >
  • yey kaç gündür sabaha karşı yazıyorsun :) sahurdan sonra uyku tutmuyor galiba :))

    bu arada direksiyon simidinin büyüklüğü dizle kontrol etmede uzun yolda acayip işime yarıyor benim de
    boyum 1,70 olmasına rağmen hem de :) bu diz meselesiyle ilgili yorumlarınız okuyunca gülümsedim baya bi demek benim gibiler varmış diye

    bu arada bayram izni için, pazartesi öğleden sonra gibi -allahtan mani gelmezse, inşallah- memlekete yola çıkmayı planlıyorum, 680 km

    benim gibi c30 u ile uzun yola çıkacak var mı bayram izni için vs belki yollarda karşılaşırız
  • kullanılmış araba satın alma rehberi: volvo c30 (2006 - 2012)

    http://www.autocar.co.uk/car-news/used-car-buying-guides/used-car-buying-guide-volvo-c30-2006-2012

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet beyler boyasiz bir Audi S3 2.0 TFSI Quattro ile araniza dondum :)

    Allah tum C30 culara bu deneyimi yasatsin diyorum sadece
  • Valla bayram sonrası ben de yoldayım, aksilik olmazsa 11'i gibi Trabzon'a gidicem. Git gel oralarda dur kafadan 3.000 km.

    Geçenlerde ilgili sitede bi ilan gördüm, kullanıcının teki değişik bi çözüm uygulamış gps konusunda. Bu yetkili servisin sunduğu bi aksesuar değil diye biliyorum. Gps ekranı ufak olmasa aslında güzel bi çözüm. (birde benim gibi simetri hastalığı olanlara uymayan bi seçenek) Kışın kalorifer kapağını kapatarak muhtemelen sıcaklığı engelleyebilir kullanıcı. Bu şekli hiç gören, kullanan oldu mu aramızda merak ediyorum.


    @yey

    Hayırlı olsun, awd tip çekişe geçmiş oldun. Önceden günlük aracın olarak tecrüben varmıydı quatro vb sistemlere ?

    extra meraktan gelen sorular
    -vites tipi
    -km
    -renk, jant , sunroof vs
    -c30 u kullandığın dinamikte yakıt durumu
    Vee fiyatını söyleyebilir misin ? Çok merak ettim




  • -Vites tabiki manuel :) 120 binde full yetkili servis bakimli. Donanim olarak baya dolu bir arac, full deri koltuk isitmadan, hill holdera, navigation plustan, bose muzik sistemine kadar tam dolu bir s3 diyebilirim.

    Abt chip mevcut aracta, bunu disinda tamamen stock. 310 hp 450 nm torka sahip. Acikcasi yuruyus olarak baska bir dunya. C30 a seri diyen bazi arkadaslar vardi, muhtemelen kalp krizi gecirirler s3 ile :) Yakit C30 la 5 litre yaktigim full emekli surus tipiyle bunla 9 litre falan yakiyorum. Tam 2 kati gibi bisey. Gazlayinca zaten yaktiginin hesabinini yapamam, gittigi bir olmadigi icin malum

    Onceligi yakit olanin Quattro tercih etmemesi gerektigi zaten asikar. Daha oncedende sportif arac kullanan biri olarakta cok yaktigini dusunmuyorum. Cunku 102 hp A3 otomatik araclar 10-12 litreden asagi inmezken 2.0 Tfsi Quattro 310 hp aracin 9-10 litre yakmasi cok komik :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEY -- 4 Ağustos 2013; 4:07:36 >




  • @yey hayırlı olsun yeni araban hakkında hiç bir fikrim yok ama canavar gibi anlaşılan kazasız sürüşler dilerim :)

    @crashmania resimden pek bir şey anlamadım nereye bakmam gerekiyor gps göremedim ben

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıt cidden iyiymiş. 12 üzeri bekliyodum. Nadir de olsa bazı s3 lerde otomatik olduğundan sordum. Bana sorsan aynı fiyata bile olsalar manuel tercih ederim
    Senin araca ekleteceğin şeyler var mı ?

    @ nev

    Bahsettiğim gps orta panelin üzerindeki klima ızgarasının içinde. (direksiyon bi kısmını kapattığından dikkatten kaçabiliyor, orta paneldeki sol ızgara da yer alıyor.)
  • @crash

    evet şimdi fark ettim nasıl gözümden kaçmış hayret :)
    kendi fikrim, orjinal tasarıma pek dokunmamak
    pek içime sinmedi gps in orada yer alması yani

    arabamı alırken etiler arkasa sormuştum, dynaudio ses sisteminin woofer kısmının üstüne garmin nuvi 220 yerleştiriliyordu
    baktım bir esprisi yok hatta üstüne üstlük delik açılacak o kısımda hemen vazgeçtim hem piyasada daha da uygun fiyata aynı gps aleti zaten satılıyordu, "dışardan alın kullanın daha hesaplı olur" denilmişti zaten bana da



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 5 Ağustos 2013; 1:34:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ilana bakarken yanlış mı görüyorum diye bi kaç kez baktım. Bende denenmesi taraftarı değilim ama merak ettim açıkçası. Nereden besleniyor, sesli komutları hoparlörlerden mi veriyor, hiç ısınmaktan kafayı yemiyor mu vs.

    Orijinal tasarıma dokunmamak mottosu bence de çok önemli bişi. Ben de elimden geldiğince sadık duruyorum bu düşünceye. Ama bu kablolu gps lerin de ben orijinallik bozduğunu düşünüyorum. Dışarıdan kullanılması hesaplı olabilir evet, fakat kesinlikle estetik değil. O ünitenin fiyatını sormak bile sormuyorum korkudan
  • Bu saatten sonra external gps cihazi kullanmak oldukca yorucu ve cihaz/kablo kalabaligi olusturan bir sey..

    Acikcasi daha gecen ay Samsung Note 2 ve IGO programi ile tum Kanadayi bastan asagi gezdim 4500 km civari.. En ucra yerlerdeki pizzacilardan tut, otellere guzergahtaki trafik aninda alternatif yollar sunmasindan tut guzergahi anlik olarak benzinci veya restoranlara gore modifiye edebilmesine kadar cok memnun kaldim.. Hatta bi garminde vardi ufak ekran nolur nolmaz diye almistik hem yazilim ilkel kalmis hemde ekrani ufacik parlakligi dusuk idi..
  • @yey

    Ya android üzerine aslında bende deliler gibi yazılım arıyorum. Bende de sony xperia z mevcut. Yolumu bulma adına parası ne ise verip kullanmak istiyorum ama hangi programa yöneleceğimi bulamadım (5" 1080p destekli olması lazım)

    Sendeki igo'yu merak ettim, bilhassa Türkiye performansını. Geçen İzmirde google map 600 mb gibi bi meblaya yollarımı buldurdu zar zor. İstanbul'da çok nadir karmaşık yollara yolum düşüyor, ama el altında bulunması şart. İgo güncellemeleri sık bi program mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crashmania

    @yey

    Ya android üzerine aslında bende deliler gibi yazılım arıyorum. Bende de sony xperia z mevcut. Yolumu bulma adına parası ne ise verip kullanmak istiyorum ama hangi programa yöneleceğimi bulamadım (5" 1080p destekli olması lazım)

    Sendeki igo'yu merak ettim, bilhassa Türkiye performansını. Geçen İzmirde google map 600 mb gibi bi meblaya yollarımı buldurdu zar zor. İstanbul'da çok nadir karmaşık yollara yolum düşüyor, ama el altında bulunması şart. İgo güncellemeleri sık bi program mı ?

    Bende de xperia z var modele özel cam tutacağı aldım araba uygulaması çok kullanışlı ve şahanedir. Co pilot gps isimli ücretli uygulamayı aldım çok kullanışlı bir program tavsiye ederim araba uygulaması açılıp kullanılınca harika oluyor bir de araçta bluetooth varsa mükemmeli aramaya gerek yok.
    Bu arada arkadaşlar arabamı bugün sattım uygun temiz bir araba bulunca aranıza katılıyorum inşallah.




  • herkese selamlar arkadaşlar öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun.
    ön silecekleri değiştirdim fakat arka silecekte rezil durumda ön silecekleri değiştirdiğim yer de arka silecekten yoktu. arka silecek bulabileceğim bir yer biliyor musunuz.?

    şöyle bir şey buldum uyumlu olur mu arkadaşlar.

    http://www.yedekparcatuning.com/?urun-1289-swf-visioflex-arka-silecek-400mm

    c30 (11/06>) yazıyor açıklamalarda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan850 -- 12 Ağustos 2013; 9:50:27 >
  • Arkadaşlar merhaba.
    C30 d2 40000 km oldu ve bakıma gideceğim. Volcardan 880 tl fiyat verdiler. İstanbul anadolu yakasında önereceğiniz özel servis var mı? Ayrıca 40k bakımda ekstra olarak fren hidroliği değişeceğini söylediler. Normal bakım 450 civarında iken sadece fren hidroliği için bu fark çok anlamsız değil mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.