Şimdi Ara

VOLVO C30 / 2011 Model

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Forumda yeniyim bir hatam olursa baştan uyarırsanız sevinirim..

    Bir genç olarak araba sevdasındayım ailemde bunu destekliyor ve hep beraber ortak kararımız olarak VOLVO C30 almaya karar verdik bütçemiz 50B TL civarı olduğu için bir tanıdığımızdan 2011 Model 50B KM civarında C30 satın alacağız.Bu araç dayımda vardı o zaman kullanmak nasip olmuştu o arabanın 3.Vitesten 4.Vitese atarken seni bi anda koltuğa yapıştırması ve o virajları alışı beni çok etkilemişti bu yüzden Volvo etkisinde kalmıştık.Şimdi piyasa o kadar karıştı ki Ford Focus ve Scirocco'lar çok piayasada dolanyor,bi yandan Volvo C30 kullanıcı yorumları okuyorum çoğu aracı tavsiye etmiyor ve kafamda soru işaretleri bırakıyor..

    Volvo C30 Kullanan var mı? Benim kullandığım araç 2008 modeldi fakat 2 sene önce tam anlayamıyorduk bunlar ile yetindim sadece o viraj alışı,vites atışından.

    Şu an bu aracı kullanan ya da uzun yıllar kullanmış olan birisi bize yardımcı olabilir mi? Aracın iyi/kötü yanlarını belirtirseniz çok memnun olacağım..

    Yorumlarınızı bekliyorum,iyi forumlar dilerim.







  • Poart P kullanıcısına yanıt
    2008 yılında 1.6d c30 aldım ve 2015 yılına kadar 236000 km yol yaptım araba oturaklı güvenilir bir araba . yürür aksamı ve motoru focus ile aynı ;buda sana dışarıda bakım yaptıracaksan çok büyük bir avantaj olarak geri dönüyor. üst yapı volvo arıza yaparsa parçaları pahalı ama 236000 km yol yaparken üst yapıda hiçbir arıza yaşamadım. arabanın tek kötü yönü ikinci el piyasası araba al-sat değil al-kullan arabası nitekim ben öyle yaptım. şimdiden hayırlı olsun.
  • Merhaba,
    aşağıdaki konu size yardımcı olabilir geç kalmadıysam tabi :)

    Volvo C30, S40 İkinci El Araç Seçimi Yardım
  • 217,000 KM lik bir dinazorda benim..

    Volvo kısımlarında hiç bir problem çıkmıyor. Focus kısımlarınında ucuz parça avantajı ile keyfe geliyorsun.

    Scirocco değil.. Ama unutma bu model ondan önce çıktı. Tasaraım babası C30 dur. Dünyada VW Volvo Dan daha çok satar. O yüzden o markanın modllerinin piasası daha çoktur.

    Ama alırken ucuza alırsın satarkende ucuza satarsın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.