Şimdi Ara

Voltran lpg sistemi hakkında yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba 99 model Honda Civic 1.6ies marka aracıma voltran marka lpg sistemi taktırmayı düşünüyorum 990ytl/10 olarak bi fiyat aldım.fiyat aklıma yattı fakat bu sistem nasıldır? hiç bir fikrim yok kullanan arkadaşlar görüşlerini paylaşırlarsa sevinirim.

    yardımlar için şimdiden teşekkürler



  • cevap verip vermemek arasında gerçekten çok kararsız kaldım.

    Çok iyi niyetli bir firma ama maalesef bir çok arabada uyum sağlayamadılar.

    2008 itibarıyle bayiliğimi iptal ettim ve 18 montajımı demontaj ettim.

    Daha fazla birşey söylemek istemiyorum, sadece eğer gerçekten taktiracaksanız sizin aracınızdan olan biriyle görüştürsünler, belki o nadir uyum sağlayanlar arasındadır.

    Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

    ufak bir google ve sikayetvar.com u gezmek yeterli galiba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Berlin_ -- 21 Temmuz 2008; 22:23:32 >
  • aracın üzerinden taktıracağın dönüşüm firmasından referans iste bir kaçı ile tlf ile görüş sanırım bu seni rahatlatır veya caydırır bu markadan..
  • aracımda voltran lpg kiti var sıralı sanırım söktürcem benzinle aynı yakıyor
  • voltran bazı araçlarda uyum sorunu yaşıyormuş ve halen daha düzeltememişler diye duyumlar almıştım ben şahsen imzamdaki araca atiker taktırdım performans kaybı yaşamadım ama birkaç küçük sorunumda yok değil ama çözülmeyecek sorunlar değil sanırım.
  • AMAN HAA VOLTRAN VOGAS AYNI MARKA UZAK DURUN BU MARKADAN ŞİKAYET VAR SİTESİNE GİRSENİZ NELER VAR NELER.BEN DE MAĞDURLARDANIM NE YAZIK.BAŞIMA GELENLERİ YAZSAM ROMAN OLUR.
    inceleyin lütfen hepsi ibretlik http://www.sikayetvar.com/index.php?ara=voltran&s22.x=0&s22.y=0&loc=ara
  • @avsallar

    Geçmişolsun

    Bugüne kadar boşuna konuşmamışız bunun ıspatını yakalamışsınız tebrikler :)
  • bu gün ww.boradan söktüm yerine brc taktım yol testinde araç sahibi bana dünya varmış ustacığım ben bu aracı sırtımda taşıyormuşum dedi edirne bölgesindeki voltran bayisine defalarca gitmesine rağmen sistemi düzeltememişler ve bayi geride sökmemiş aman marka bolluğu olan ülkemizde hangi araca ne taktırıcağınıza çok dikkat edin 990 lar bence hikaye başınıza bela almayın KALİTEYİ ZAMAN BELİRLEDİĞİ GİBİ TECRÜBEDE ZAMANLA OLUŞUR.
  • eski bir konu ama yazmak istedim. voltran kendini yenilemişki ben aracıma taktıralı yaklaşık 10000 km oldu ve hiç bir sorun yaşamadım. aracım 1998 model hyundai accent 1.5 gls enjeksiyonlu. sıralı sistem takılı ve vogaz. 15.06.2010 yılında taktırdım şu an tam 2 ay oldu ben iki ayda 10000 km yapan biriyim araçla. istanbulda 190 kuruş şehirler arası da 140 kuruş yakıt tüketiyor aracımı ama tabi 100 ortalaması ile gittiğim zaman. 800 tl ye taktırdım voltran sıralı sistem lpg yi. ben de bu eksi yönlerini okumuştum internette, beni voltranın fabrikasında çalışan hala oğlum ikna etti taktırmaya. enjektörleride 3 ay önce yenilenmiş arkadaşlar haberininz olsun o eski problemler enjektörlerdenmiş öyle diyorlar ahlletmişler. dediğim gibi arabamda ne titreme ne devir düşüklüğü, ne boğulma benzinde neyse gazda da aynı gidiyorum.
  • kesinlikle diyorum bende ucuz diye taktırdım yakıtı benzinden fazla yakıyo 3. ayda 5000 km bile yapmadan iki defa arıza verdi kimse tamirini bile yapmayı bilmiyo gziantepte götürdüğüm yer kalmadı voltran deyince sök at diyolar ayrıca arabayada çok zaraı var en sonunda söktürüp yerine lovato taktırdım ,aradaki farka inanamadım 5 ay boşuboşuna rezsillğiğini çektim bi markayı bu kadar kötülemek istemem ama malzeme kalitesiz ben az söylüyeyim siz çok anlayın
  • Konu hortlamis ama hala burada olan varmi acaba.voltranla ilgili benimde sorunlarim var suan.ilgilenebilecek biri olsun lutfen...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.