Şimdi Ara

VOLTA VSM Elektrikli bisiklet a101 4.999 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.404
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu paralara sıfır Spacy 110 (Bütün kuryelerin kullandığı motor) satılıyordu, yakıt kokladığı için ve çook uzun ömürlü olduğu için düşünmüştüm almayı son anda mt07 e yöneldim, şimdi elektriklerin bu fiyata satıldıklarını görünce ihtiyacım olsa da alamıyorum artık psikolojik oldu

  • mi pro2 bile 7k olmuş vay be.. 3kya geliyordu bi ara

  • İlk sayfada arkadaşta yazmış geçen sene 2K fiyatı olup dandik dediğimiz ürüne ben 5K verip almam.İsterse benzin lit.50 TL olsun.

    Yarı fiyatına güzel 2.el bisiklet alırım ne bunun arızasıyla ne de aküsüyle derdiyle uğraşırım.Yokuş çekmez, belli bir kiloya göre anca düz yolda gidiyor bunları saymıyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 11 Mart 2022; 7:14:58 >
  • Arkadaşlar motorunun nominal gücü 220watt ve sadece düz yolda işe yarar. Fakat ufak bir yokuşta bayılacaktır. Pedal o yokuşu çıkmanızı sağlar fakat sarıyer, kağıthane gibi bol yokuşlu semtlerden nominal 1000watt altında motor gücü olan elektrikli araçlardan performans beklemeyin. Her yokuşta inmeniz gerekicektir. 2yıldır Aktif olarak e-scooter süren birisiyim, şuanda 500wx2 lik bir model kullanıyor. Ne çok güçlü ne de yolda bırakıyor.
    Not :Değerler 1.85boy 75 kg birisi için yazılmıştır. Gerçi 500x2 lik scooterla 105 kilo olan arkadaşımda dik rampaları çıkmıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmenvirüs -- 11 Mart 2022; 8:3:55 >
  • Herkes atıp tutmuş ama 2 hafta önce işe gidip gelmek için aldım.Hergün günlük 18 km yapıyorum. Motor 300km ye yaklaştı sadece ön fren kolu kırıldı acayip dandik yapmışlar.başka bir şikayetim de yok.Şimdilik memnunum
    Güzergahımda dik sayılabilecek yokuş var gayet rahat çıkıyorum. Zaten bu motorlarda yazılımsal olarak vites var dik yokuşlarda çok ağır değilseniz çeker diye düşünüyorum. (ben 70 kiloyum beni çekiyor) Çok dağlık dik bir yerdeyseniz almayın tabi. Hız 25km ile sabitlendirilmiş ama yazılım atabilirse 35 e çıkartılabilir. pedallarını takmadım gerekte duymuyorum.
    Bu modelde olan eksileri söyliyeyim

    ön far kontağı açtığınızda gece gündüz açık kalıyor. (aslında bu bir artı gündüz de farkediliyorum dar yollarda arabalar kenara kayıyor)
    -frenleri ve fren kolları çok zayıf ön fren kolu düşmediğim halde kendiliğinden kırıldı.

    -Servis olarak ilk kayıt ücreti 50 tl sonra periyodik bakımlarda 80 tl alıyorlarmışlar ben garanti yaptırmadım çünkü elimde bisikletin her yerini sökebilecek aletim var. garanti yaptırırsanız 2 yılda 800 tl paranızın gideceğini söylüyorlar facebook gruplarında.

    -arka amortisör gıcırdıyor (wd 40 la halledilebilir)

    artıları
    +led far
    +çok ekonomik
    +asansöre sığıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hann- -- 11 Mart 2022; 18:46:58 >




  • Günlük 10 km yol gidiyorum ne dersiniz alınır mı ?

  • Arkadaşta var bundan ikinci el aldı 15 gündür kullanıyor çok az yokuşlarda bile yavaşlıyor (çekmiyor) diyor yani yokuş performansından memnun değil yolda kalmış geçen gün, kullandığı bisikletin aküsü falan zayıftır bir sorunu vardır onu bilemem..
  • Konuyu görünce yazamadan edemedim.

    Bunlardan alıp bir süre sonra telefon satış ilanlarına takas olur mu diyenler olmuştu geldi aklıma :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.