Şimdi Ara

Volkswagen Polo Trance için Ses Sistemi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce Vw polo 1.2 tdi almış bulunuyorum. Araçta orjinal ses sistemi mevcut. Trance müzik dinliyorum. Uplifting ağırlıklı. Sert ve seri baslar içeren parçalar sizin anlayacağınız. 140 bpm de çalan bir parçayı bozmayacak ve kaliteyide üst seviye verebilecek düzeyde bir ses sistemi yaptırmayı düşünüyorum. Forumda bir çok paylaşım gördüm ancak yapılan tavsiyeler trance müzik için yeterli olurmu fikir sahibi olamadım. Aşağıda 2 adet müzik paylaşıyorum. Bunun üstesinden gelebilecek düzeyde ses sistemi tavsiyelerini değerlendirmeye alacağım. Konuyla ilgili tecrübeleri olan arkadaşlardan kıymetli öneriler bekliyorum. Teşekkürler.

    Roman Messer feat. Christina Novelli - Frozen (Alex M.O.R.P.H. Remix)

    Pinkque - Reborn (Original Mix)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniperson -- 27 Mart 2016; 11:43:58 >







  • Yeni kasa poloların orjinal hoparlörleri bayağı başarılı çalıyor. Rastgele takılan hoparlörlerle eskisinden daha kötü sonuç da alabilirsiniz..

    Benim tavsiyem tizleri değişip az güçte ama temiz çaldıran bir amfi bağlayıp tonlu bir subwoofer bağlayın..

    Bütçe nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vermıs oldugun youtube lınkındekı parcaları dınledım tepkıler kıck bence portsuz bır kutuyla ıstemıs oldugun alt frekans ve tepkılerı en dogru sekılde Alırsın mıdler ıcın ıse tarzına gore audıson apk165 kullanmanı tavsıye ederım

    barıs arkadasımızında dedıgı uzere butce bu ıslerde alıcagın kalıteyı belırlemekte en kılıt nokta ıse tabıkı montajcının bılgısı

    ıyı forumlar
  • Bende önceden uplifting trance tutkunuydum yaş itibarı ile artık elektronik müzik olarak progressive trance, deep house dinleyebiliyorum. Arada canım çekmiyor da değil. Uplifting yüksek bpmli olduğu için seri ve sert baslar verecek. O yüzden yukarıda da dendiği gibi mutlaka portsuz tonlu bir bas seçilmeli. Sert karakterli mid ve parlak denebilecek tweeter da kullanılabilir syntleri ve hi hatleri sıkı dinleyebilmek için.
  • Gerekli tavsiyeyi arkadaşlar vermişler zaten. Şarkılar sağlam bu arada. Armin önceden çok yer veriyordu setlerinde bu tür şarkılara.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.