Şimdi Ara

Vodafone Yalancı Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Yaklaşık olarak 2 ay önce Vodafone müşteri hizmetlerini arayarak tarifemi yeniledim.

    Tarife olarak 24 ay sabit fiyat garantili Redli 18 GB paketini uygun gördüm ve bunu seçmiştim. Görüştüğüm müşteri temsilcisine daha önceden yararlandığım her ay yenilenen hediye 2 gb paketini tekrar tanımlar mısınız diye sorduğumda bunu uygun gördü ve tanımladı. Paketin içinde sınırsız whatsapp vardı buna ek olarak sınırsız sosyal medya paketi de tanımlanacağını söyledi. Ben de onaylayarak 270₺/ay karşılığında anlaştığımı zannetmiştim.

    Aradan geçen 2 aydan sonra yanımda uygulamasına detaylı olarak baktığımda bunların hiçbirini göremedim. 542 üzerinden şikayet kaydı oluşturdum ve 9 gün süre verdiler daha önceki ses kaydı incelenip geri dönüş yapılacağı belirtildi.

    Vodafone yine geri dönüş sağlamadı ve 542’i aradığımda ses kaydını incelediklerini, söylenenlerin hepsinin doğru olduğunu belirttiler ardından daha önce görüşme sağladığım müşteri temsilcisine de yazılı uyarı verdiklerini eklediler. Bana taahhüt edilen hakları sorduğumda ise; taahhüt süresi 1 yıl, ilave olarak sosyal medya ve her ay yenilenen 2gb paketi tanımlamayacaklarını ifade ettiler.

    Ben ise böyle yalan bir beyanın beni ilgilendirmediğini düşünüyorum. Aynı zamanda kendimi böyle enayi yerine koydurmayıp, hakkımı arayıp bu hakları almak istiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var.







  • Geçmiş olsun hakkınızı arayın.
    Ben hala bizim köy ve çevre köylerde şebekeniz yok diyorum ona bile inanmıyorlar.
  • https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi


    https://forum.donanimhaber.com/btk-tuketici-sikayet-sistemi-nasil-kullanilir-rehber--152027365

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.