Şimdi Ara

VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU- (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.196
Cevap
116
Favori
540.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O zaman Vodafone iyi mi şimdi fiberde? :D

    Geçeyim mi sizce?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: positroN

    evet. iptal faksı çekeceğim gün hiç kopmadı. o sırada aradılar. ben de tamam biraz daha denemek istiyorum dedim. şu an sıkıntı yok. fazladan 10 megabit için de uğraşmam. zaten vodafone'da bu konuda herkesin dediği gibi 40-50 megabit stabil verseler fazlasıyla yeterdi. baktım olmuyor taahhüt yok zaten.

    çilesini biz çektik artık bundan sonra abone olacaklar sefasını sürsün. kendi router'ınızı da takabiliyorsunuz. böyle çok cazip hale geldi.

    Adınıza sevindim.Umarım herhangi bir sorun yaşamadan bu şekilde devam edersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hknerdr

    O zaman Vodafone iyi mi şimdi fiberde? :D

    Geçeyim mi sizce?

    Biz size ne desek inanın boş.Ben ve burada ki bir çok kişi neredeyse 2 Ay'a yakın uğraşıp durduk.Evet bugün sorun yok ama yarın ne olacağı da belli değil.Problem yaşadığımızda da muhatap olacağınız kişi kayıt açmaktan hatta benim başıma geldiği gibi dalga geçer gibi içten içe gülmekten kendisini alamıyor.Şimdi geçin desek yarın geçtiğiniz de aynı bizim çektiklerimizi çekip,çekmeyeceğinizi bilemeyiz.Karar sizin ama ben şuan imkanım olsa fibermax almayı düşünmezdim.Gider ttnet'den vdsl alır keyfime bakardım.
  • Arkadaşlar selam, ben fibermaxx kullanıcısym fakat başka bir adrese taşınmayı planlıyorum. Altyapı sorgulama sayfasını bulamadım. Birde eğer destek vermiyorsa benim Tahakkukum ne olacak bilen var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlfredBorden

    Arkadaşlar selam, ben fibermaxx kullanıcısym fakat başka bir adrese taşınmayı planlıyorum. Altyapı sorgulama sayfasını bulamadım. Birde eğer destek vermiyorsa benim Tahakkukum ne olacak bilen var mı

    En kolayı telefon açıp sorun.Sözleşmeniz de taşındığınız adreste fiber alt yapısı yok ise,adsl olarak aboneliğinize devam edeceğinizi sözleşmeye attığınız imza ile kabul etmiş durumdasınız.
  • herkeste keyifler yerinde heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de superonline taahhüt önümüzdeki ay bitiyor. AKK düzenlemesinden sonra yaptıkları paketler milletle dalga geçer gibi. Bu yüzden başka bir sağlayıcıya geçmeyi düşünüyorum. Turk Telekomdan hiç haz etmem. Turknet veya Vodafone düşünüyorum. Ne dersiniz? Önerileriniz nelerdir? Vodafone'a taşımak mantıklı mı?
  • naexist N kullanıcısına yanıt
    Mantklı, siz bu sepeble superonline ı iptal ederken size daha uygun teklifler sunuyorlar, 25mbps aknli tarifeler gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DivingDeep

    herkeste keyifler yerinde heralde

    Aman nazar deymesin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ocularis


    quote:

    Orijinalden alıntı: AlfredBorden

    Arkadaşlar selam, ben fibermaxx kullanıcısym fakat başka bir adrese taşınmayı planlıyorum. Altyapı sorgulama sayfasını bulamadım. Birde eğer destek vermiyorsa benim Tahakkukum ne olacak bilen var mı

    En kolayı telefon açıp sorun.Sözleşmeniz de taşındığınız adreste fiber alt yapısı yok ise,adsl olarak aboneliğinize devam edeceğinizi sözleşmeye attığınız imza ile kabul etmiş durumdasınız.

    Aynen görüştüm bunu tavsiye ettiler şimdi 50 tl ye 8 megabit hız




  • turktelekom 35mbit kullanıyordum, taahhütüm bitti 86tl olarak devam edebilirsiniz dediler. 50mbit vodafone a gecsem mi ne dersiniz ? Bir de siteden sorgulama yaptıgımda bina cıkmıyor altyapıda, turk telekom altyapısıyla mı gelicek internet gecersem vodafone a?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thuthq -- 8 Ağustos 2017; 11:14:34 >
  • thuthq T kullanıcısına yanıt
    Siteden nereden sorgulama yapılıyor, baktım ama göremedim
  • Hızları düzelen arkadaşlara hayırlı olsun

    Ama benim durumumda bir değişiklik yok. Hala aynı hızlar maksimum aldığım 25-30 mbit. Tarifem 100 Mbit/100 GB.
    Tekrar şikayet oluşturdum. Bu sefer de olmazsa speedtest kayıtlarıyla tüketici heyetine başvuracağım. Hatta eğer öyle bir şey oluyorsa, tüketici heyetindekiler gelip olay yerinde günlük hız ölçümü yapıp tutanak tutma gibi bir durum mümkünse o şekilde yaptırmayı düşünüyorum.
    Darısı başımıza artık.  VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU-




  • emre_bekman E kullanıcısına yanıt
    tüketici hakem heyetinden kaybederseniz tüketici mahkemesine gidersiniz burada da bilirkişi raporu gerekir
    ayrıca başka düşük hızda kullanan var mı? benim evimde hiper internetle 50 mbit alabiliyorum turknet mi alsam vodafone fibermax mı kararsızım o yüzden sorunları takip ediyorum 2 sene taahhüt verip düşük hızda kullanmayalım
  • Arkadaşlar Türkiye'deki en gerizekalı müteahhitin yaptığı bir apartmanda oturuyorum; şöyle ki apartmanın alt katında kaçak varmış; duvarları kırdılar ve küçülttüler binanın alt katını; duvar öyle duruyor şimdi; üstüne sıva atılmış; boyasız şekilde. Ayrıca binanın duvarlarını yıkarlarken bina ismini de söktüler; bu sebeple fiber altyapı geldiği sırada SoL ekipleri listeye binayı eklememiş. Şu an binada fiber var ancak altyapı gözükmüyor; diğer bütün apartmanlarda gözüküyor. Kapıya da görgüsüzlük yapıp kartlarını bırakmış SoL ekibi. Vodafone kullanıyorum 75 MBit AKK'siz paket ancak FiberMax'a geçiş yapmak istedim; binada fiber altyapı gözükmüyor veremeyiz dediler; şubeden başvuru yaptığımda da mevcut müşterisiniz o yüzden Müşteri Hizmetlerini aramanız gerekiyor dediler; aradım tekrardan altyapınız yok dediler. SoL'u aradım; bina ismi gözükmüyor olabilir; ayrıca biz daha o bölgede altyapımızı Vodafone'a açmadık dediler. Böyle bir şey mümkün mü? Ayrıca yaklaşık 6-7 senedir SoL fiber olan diğer bir evimde (ki şu an kullanıyorum); aradım Müşteri Hizmetlerini; bu apartmanda da FiberMax veremiyoruz dediler; altyapı yokmuş. Süperonline altyapısı olan her yerde yok mu bu FiberMax yahu?

    Nereye küfrediyoruz? Nereye bacı karıştırıp küfrediyoruz?




  • Vodafone'nun kota bilgileri doğru yansıtıyor mu ? Bu ay 155 GB download yapmışım görünüyor ama imkanı yok.En fazla 60-70 gb kullanmışımdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TNTB

    Vodafone'nun kota bilgileri doğru yansıtıyor mu ? Bu ay 155 GB download yapmışım görünüyor ama imkanı yok.En fazla 60-70 gb kullanmışımdır.

    upload da kotadan sayılıyor onuda ekleyin
  • turexx kullanıcısına yanıt
    uploadım 14 GB,downloadım 155 GB .155 gb downlaod yapmadığıma eminim.Modeme bağlanan yabancı mac adresleride yok.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.