Şimdi Ara

Vodafone, İstanbulkart ile ödeme sistemini başlattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone, İstanbulkart ile ödeme sistemini başlattı
    Vodafone, İstanbulkart ile ilk harcama entegrasyonunu hayata geçirdi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone faturasız müşteriler, 'Vodafone Yanımda'dan yapacakları 'Kolay Paket' işlemlerinde ödeme seçeneği olarak İstanbulkart'ı kullanabilecek.



    Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, Vodafone olarak ürün hizmetlerini geliştirirken her zaman inovatif bakış açısıyla hareket ettiklerini belirterek, 'Telekomünikasyon ve fintek sektörlerinin güçlü yanlarını bir potada eriterek müşterilerimize değer katmaya devam ediyoruz.' ifadelerini kullandı.



    Ayrıca Bkz.AB’den Apple, Google ve Meta’ya ilk DMA soruşturması açıldı



    Yakında TL de yüklenebilecek



    Vodafone'nu Türkiye'nin en hızlı büyüyen yeni nesil bağlantı ve dijital servisler şirketi olma hedefi doğrultusunda çalışmalarını ivmelendirdiklerini aktaran Şahin, şunları kaydetti:



    'Bu çerçevede, sektörümüzde İstanbulkart ile ilk harcama entegrasyonunu hayata geçirdik. Faturasız müşterilerimiz 'Vodafone Yanımda'dan yapacakları 'Kolay Paket' işlemlerinde ödeme seçeneği olarak İstanbulkart'ı da kullanabilecek. Yakın zamanda İstanbulkart ile 'Kolay Paket' satın almanın yanı sıra faturasız hatlara lira yükleme de yapılabilecek. Vodafone olarak, mobil finansal hizmetler alanında müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan dijital iş ortağı olma hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.'



    İstanbulkart ile 'Vodafone Kolay Paket' satın alabilmek için cihazların 'NFC' özelliğine sahip olması gerekiyor.



     




    Kaynak:https://www.aa.com.tr/tr/sirkethaberleri/sirketler/vodafone-istanbul-kart-ile-odeme-sistemini-baslatti/686533#







  • Asli görevinden başka her işe girişiyor Vodafone. Oysaki bizim ondan tek isteğimiz hızını arttırmak, çekim gücünü artırmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone uygulaması çöplüğüne dönüşmüş durumda. Saçma sapan e-ticaret ürünlerine yönlendirip duruyor. İşlemin tam ortasında ekranı kaplayan banner çıkıyor. Spam çöplüğü oluverdi.

  • ALLAH VODAFONE BAŞINA RESİMİZİ GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH VODAFONE REİSİMİZ İLE DAHA GÜZEL ÇEKİM OLACAKTIR İNSAŞŞAH

  • Yazık Vodafone artık kötünün de kötüsü durumda, insan bir noktadan sonra para ne ise vereyim diyor ama Vodafone alt yapısı bitik, dakikalarca destek ile görüştüm yakın zamanda çizgilerini bozacaklarını hiç sanmıyorum..

  • Vodafone asla ve asla tavsiye etmiyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.