Şimdi Ara

Vodafone internet yavasşlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş herkese öncelikle iyi geceler..
    Bu çarşamba gunu vodafoneden yenı hat aldım faturalı. Aldıgımdan berı ınternet hızım acayıp derece az. yanı söyle dıyeyım 0,50 megabit falan. vodafoneye magazasına gittim bız bısey yapamıyoruz dedıler. müşteri hizmetlerinden aradımyenı ayar aldım hala böyle hiç birsey yapamıyorum ne yapmalıyım? Yardımlarınızı beklıyorum..

    Şimdiden teşekkürler



  • Bolgenizdeki baz istasyonu ile alakali bir şey. Yapacak bir sey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama şu an şehir merkezindeyim böyle bir sey mümkün mü?
  • bilanyaverr kullanıcısına yanıt
    Bölgenizdeki baz istasyonunda yoğunluk olabilir. Ama yine de hattı bir başka telefona takın veya bir başka Vodafone abonesinin bölgedeki hızına bakın derim, yoğunluktan başka konfigürasyon sorunu da olabilir. Eğe yoğunluktan ise geceleri hızın iyileşmesi ve gündüz ve akşam saatlerinde düşmesi gerek...
  • kullandığınız paketin de etkisi olabilir
  • bilanyaverr kullanıcısına yanıt
    eğer sorun düzelmezse müşteri hizmetleriyle görüşün. Belki iyileştirme çalışması yapabilirler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BAZ istasyonuyla alakalı değil. Genelde 13 filan hız aldığım yerde dün 0.05 hız aldım. Bugün 1 mbps civarında.

    Önceki hızım:
     Vodafone internet yavasşlığı


    Dünkü hızım:
     Vodafone internet yavasşlığı


    Bugünki hızım:
     Vodafone internet yavasşlığı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altaymobil -- 22 Şubat 2015; 13:33:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  •  Vodafone internet yavasşlığı

    Vodafon'da belli limit sonrası hız düşüyor galiba..
    Bendeki hız
     Vodafone internet yavasşlığı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 22 Şubat 2015; 13:52:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • altaymobil kullanıcısına yanıt
    Baz istasyonunun kullanıcı yoğunluğu ile alakalı olabilir böyle şeyler. Gündüz hızın düşüp, gece yükselmesi vs. ya da bölgenin yoğun olduğu günlerde hızın düşük olması vs. şeyler. Tabi şebekenin diğer kısımlarındaki yoğunlukla da ilgili olabilir ama, yavaş yavaş 3G şebekelerinin yüklerinin arttığı, kapasitelerinin arttırılması ya da yavaştan 4G'ye geçme vaktinin geldiği sinyalleri de olabilir bunlar.
  • Anlayamıyorum beyler vodafoneyi arıyorum musterı temsılcısıyle yarım saat konustum hıc bır sorun yok dıyor bölgede bı arıza yok dıyor. Bende emınım telefonumdada sıkıntı yok baska hattada denedım. Müşteri temsılcısınde en son teknolojı bırımıne aktardılar oradanda adam guncelledı falan dedı en sonunda 1-2 gun bu sekılde kullanın tekrar olmassa yıne bızı arayınız. Bu sizce yeterli bir açıklama mıdır? ben internet hakkımı bu şekilde kullanmaya mecbur değilim.
  • Evet şu anda internet hızımda bu
     Vodafone internet yavasşlığı
  • Bu arada bu bugunkü en hızlı ölçümüm.

    Kusura bakmayın gündüz mesaj yazamadım.
  • Telefonun markası ne bilmiyorum fakat internet ayarlarını sıfırlayıp o şekilde denermisin?Bende aynı sorun var ayarları sıfırlamassam 1 mbt geçmiyor hız.Bende i phone 5s var ve bu sorunu yaşıyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sudafed

    Telefonun markası ne bilmiyorum fakat internet ayarlarını sıfırlayıp o şekilde denermisin?Bende aynı sorun var ayarları sıfırlamassam 1 mbt geçmiyor hız.Bende i phone 5s var ve bu sorunu yaşıyorum..

    Telefonum 4s benımde bugun musterı temsılcısı onuda sıfırlattı ayarlardan:( Ağ ayarlarını sıfırlama işleminden bahsediyorsak.
  • Vodafone da hız kısıtlaması yok tarifelere bir ara kullandım çünkü çeken yerde ve yoğunluk yoksa 25 mbit gibi hızları gördüm ama ayni yerde yoğunluk olan saatlerde nerdeyse 1 mbit bile hız çıktı. Bence istasyonda sorun yok tamamen yoğunlukla alakalı kapasite yetmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gefe16

    Vodafone da hız kısıtlaması yok tarifelere bir ara kullandım çünkü çeken yerde ve yoğunluk yoksa 25 mbit gibi hızları gördüm ama ayni yerde yoğunluk olan saatlerde nerdeyse 1 mbit bile hız çıktı. Bence istasyonda sorun yok tamamen yoğunlukla alakalı kapasite yetmiyor.

    Bende oyle hissediyorum galiba yogunlukla alakali gece biraz daha rahatliyor sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepimizde birden aynı anda olduysa sorun vodafone dan kaynaklıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de böyle bir konu açmayı düşünüyordum. Böyle birşey olamaz ya. 4 gündür vodafone dayım. Yıllardır avea-vodafone arası taşıyıp duruyordum hattımı. En son 6 aydır turkcell deydim bu 25tl ye 2gb, 500dk lık paket. Turkcell e geçme sebebim ise avea nın 3g sinyali evimin bazı bölümlerinde kayboluyordu. Daha önce vodafone kullandığım zamanları biliyorum, internet hızı bakımından avea dan bariz daha iyiydi.

    4 gündür vodafoneda şok yaşıyorum desem yeridir. Telefonum note3. Rom daki ufak bir eklenti sayesinde anlık hızları görebiliyorum bağlantı esnasında kaç kbps ile bağlandığımı. Hiç abartmadan söylüyorum, 30-31 kbps ile bağlanıyorum her yere.

    Evde de çok denedim, işyerimde de çok kez dikkat ettim. Sayfalara bağlanırken 29,30-31 kbps sabir hızla bağlanmaya çalışıyor. bir gmail i açana kadar bekle bekle bekle. yapikredi yi aç, bekle bekle gelsin. Ben avea da bile böyle birşey görmemiştim şimdiye dek.
    Cidden çok şaşırttı beni bu operatör. Neyseki taahhüt falan vermedim. 1 ay dolmadan avea ya geçerim ben. Evim kartal da. işyeri dudullu da. sabah da giriyorum aynı, gece 12 de de giriyorum aynı hız. Vodafone rezil etmiş internet hızını. Kimseye tavsiye etmem bu saatten sonra. İNŞALLAH avea da böyle olmamıştır son zamanlarında.

    Telefon ayarlarında problem olduğunu düşünmesin kimse. Android in kılını tüyünü bilen biriyim. telefonum 4g destekli ama bırakın 3g yi, 2g(edge) hızında bağlanıyorum internete. Harikasın vodafone.




  • mustafa982 kullanıcısına yanıt
    Son derece iyi anlatmıssınız hocam. Bu kadar olamaz whatsapptan snapchatten fotograf bile atıp alamıyorum yani. Bide benı hayal kırıklıgına ugratan en buyuk nokta musterı temsılcısınde teknolojı servısındekı beyin bana 1-2 gun daha boyle kullanın demesı olsu bu ne demek ya nıye sız oradasınız?
  • :) bugün whatsapp dan 4-5 tane fotoğrafı gönderene dek akla karayı seçtim. tekrar dene-tekrar dene gitmiyor bir türlü. Yuh dedim yani. 2g mi 3g mi fark edemezsin. Böyle birşey yok ya, biri söylese inanmazdım he. Gerçekten.

    Edit: Bu arada 3g sinyalinin 5 kademe çektiğini söylemeyi unutmuşum. Bu detay önemli çünkü. Sanki tek kademe çekiyormuş gibi sürünerek bağlanıyor sitelere.
    Her zaman kullandığım browser dan bile şüphe ettim. Başka browser dan da denedim sonuç aynı. 5 tane browser yüklü telefonumda :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa982 -- 23 Şubat 2015; 21:43:26 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.