Şimdi Ara

Konuşurken Kesilmeler Oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
19.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefon görüşmelerimde her zaman kesilmeler oluyor(sesin bi kısmı duyuluyor bi kısmı yok). Belki hattan olabilir diye düşünerek 1 defa değiştirdim hattımı ve yine devam ediyor. Dışarıda iken pek olmuyor ama evde iken veya herhangi beton olan bir yerde garanti oluyor kesilmeler. 1 defa daha hattımı değiştiricem bu sefer 128kb lik alıcam daha da devam ederse telefondan diye düşünüyorum, yorumlarınıza ihtiyacım var..

    Not: Telefon Desire s, Şuan ki hattım 64kb
    Not2: Vodafone kampanya ile aldım telefonu.



  • Maalesef ki bu durumun çözümü yok ve sorun sende değil arkadaşım. 1 senedir taahhüt vermem sebebiyle vodafone kullanıyorum ve bu problemi çözemedim/çözemediler. Bundan önce kontratı biten hattım için teklif vermeye aradıklarında konuşamadığımı, sürekli ses kesilmesi yaşadığımı, daha önce de defalarca sorunu bildirdiğimi söyledim; Aaa, olur mu öyle şey, neredesiniz, hangi bölge vs sözlerinin ardından ne arayan var, ne soran. Ne de bi düzeltme...

    Telefon sürekli tam olarak çekiyor görünmesine rağmen telefonu 10 cm oynatamıyorum, ses sürekli gidip geliyor. Masanın üstünde telefon yatay ise görüşemiyorum, 10 cm oynattığımda ses gelmeye başlıyor. vs vs.

    Bulunduğun bölge ile alakalı olduğunu düşünüyorum, çünkü benim çevremde kim vodafone kullanıyorsa aynı sorundan şikayetçi, fakat farklı bölgelerde hiç sıkıntısız kullandığını söyleyen arkadaşlar var.

    Benim son 1 ayım kaldı ve şimdiden kendime tarife bakıyorum, çünkü kontratımın bittiği gün vedalaşacağım vodafone ile...




  • Ayarlardan 3G'yi kapatıp 2G ile kullanmayı deneyin.
  • farkli telefonla denediniz mi?
  • @greentooth Aynen bende öyle yapıcam gibi hocam daha da dayanamazsam kontratı bozup kapattırıcam. Bazen çok önemli olduğu oluyor bir bakmışsınız arama açık fakat ses kesik tekrar ettiriyosunuz karşı tarafa ayıp oluyor siz utanıyorsunuz. Aradım vodafone u ve oturduğum yere baz istasyonuyla ilgili bişiler söylediler fakat geri dönen olmadı aynen size olduğu gibi.

    @DemirKipi Denedim hocam denedim faydası olmadı onunda..

    @scoopi Farklı telefon ile de denedim sonuç aynı hocam. Telefonuma farklı hat taktım sorun düzeldi. Çekim kalitesi kötü dediğimiz avea kullanıyodum ve tek bir kesilme olmamıştı 3 yıl boyunca. Son çare bu hafta gidip 128kb lik hat alıcam daha da devam ederse, tüketici haklarımı öğrenicem.




  • 128 lik kart bulabilirsen şanslısın .. hatta istanbul da bulursan buradan adresi verirsen iyi olur hemen gidip alırım bende çünkü mümkün değil hiç bir yerde yok altından mı yapılmış nedir anlamıyorum adamlar saklıyor resmen nereye sorsam yok diyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLastViking

    128 lik kart bulabilirsen şanslısın .. hatta istanbul da bulursan buradan adresi verirsen iyi olur hemen gidip alırım bende çünkü mümkün değil hiç bir yerde yok altından mı yapılmış nedir anlamıyorum adamlar saklıyor resmen nereye sorsam yok diyor

    Bir arkadaşıma vf ikiz sim kart dahi bulamıyoruz İstanbul'da.
    Bulan veya elinde olan bayi PM bekliyoruz.
    vf bulunmaz ingiliz kumaşıymış diyeceğimde susuyorum EKİM SONUNA KADAR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 8 Ocak 2012; 20:57:50 >
  • @PєntaxiaN
    Hocam ne demek istediğini çok ama çok iyi anlıyorum, aynı sıkıntıları yaşıyorum. Oldukça yoğun görüşmelerim oluyor gün içinde telefonda müşterilerim ile. Bazen oldukça önemli konuşmalar kesiliyor, söyleneni anlayamıyorum ve tekrar ettirmek zorunda kalıyorum, hakikaten çok sıkıntı oluyor.

    Hali hazırda çift telefon, çift hat taşıyorum zaten. Turkcell hattım da sürekli açık, sadece aranmak ve mobil imza için kullanıyorum, bir tek numara çevirmiyorum bu hattımdan. Turkcell'de hiç bir sıkıntı yaşamıyorum, görüşmenin başında bağlantı bir kez kuruldu mu? tamam, kesilmiyor. Ha bağlantı kurulamadığı da oluyor elbette, o kadarı da normal.

    Bundan önce bu hattım Avea'da idi, sıkıntı yaşamamıştım. Yine Avea'ya geçeyim diyorum ama benim ihtiyaçlarımı karışlayacak paketinin olmayışı, bunun yanında 444'lü numaraları ayrıca ücretlendiren tek operatör olması beni Turkcell gold plus'a doğru itiyor.

    14 şubat günü Vodafone'da kontratım bitiyor, o güne kadar Avea güzel bir tarife çıkarmazsa hattımı Turkcell'e taşıyacağım...




  • telefonda ses kesilmesinin 3 sebebi var
    1-telefon cekmiyordur (sorunlu şebekeninadını gsm şirketine eposta ile gönderin cözebilirler belki)
    2-sim kart yerine tam oturmuyordur(gecen gün başıma geldi sim kart yuvasına kağıt koydum düzelmişti)
    3-telefonunuzda arıza vardır(icine su kacırmışsanız yapabilir mesela)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurbe_844 -- 9 Ocak 2012; 17:26:54 >
  • @TheLastViking ve @Bico Ankaradayım malesef.. Gördüğüm kadarıyla heryerde 128kb lik hatlar mevcut, sorduğumda 128 veya 64 var demişlerdi.(2-3 vf bayiine sordum)

    @greentooth Hocam 128kb lik hattı denicem bakalım sorun devam ederse eğer vf yi arıcam olmaz ise sizide bilgilendiririm. Bu arada 444 lü müşteri hizmetleri vf de de ücretli.. vf bayii bana her aramanın 40kr olduğunu söylemişti. Önceki hattım benim de avea idi kesilme falan olmamıştı hiç. vf nin böyle yapması şaşırttı açıkcası..
  • Hocam sadece müşteri hizmeti için değil, tüm 444'lü numaralar için söylemiştim

    444'lü numara aramalarını; Vodafone şu an sabit hatlarla görüşme hakkı varsa oradan düşüyor, Turkcell her yöne dakikalardan düşüyor, Avea ise görüşme başı 40 kuruş olarak ücretlendiriyor.

    Tüm operatörler müşteri hizmetleri numarasını "kendi hatlarından" arayınca ayrıca belli bir ücret alıyor. Fakat misal Turkcell müşteri hizmetlerini Vodafone hattımdan ararsam ve sabit hatlarla ücretsiz görüşme sürem varsa, hiç ücret ödememiş oluyorum

    Gelişme olursa paylaşırsan sevinirim, umarım 128 kb sim çözüm olur...




  • Anladım hocam o kadar ayrıntılı bilgim yoktu Teşekkürler. 1 Hafta içinde edinicem 128kb lik hattı bakalım onda sonuç nasıl olucak..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: greentooth

    Hocam sadece müşteri hizmeti için değil, tüm 444'lü numaralar için söylemiştim

    444'lü numara aramalarını; Vodafone şu an sabit hatlarla görüşme hakkı varsa oradan düşüyor, Turkcell her yöne dakikalardan düşüyor, Avea ise görüşme başı 40 kuruş olarak ücretlendiriyor.

    Tüm operatörler müşteri hizmetleri numarasını "kendi hatlarından" arayınca ayrıca belli bir ücret alıyor. Fakat misal Turkcell müşteri hizmetlerini Vodafone hattımdan ararsam ve sabit hatlarla ücretsiz görüşme sürem varsa, hiç ücret ödememiş oluyorum

    Gelişme olursa paylaşırsan sevinirim, umarım 128 kb sim çözüm olur...

    Hocam heryerde bulunan sim kart şuanda hiç bir yerde yok toplatılmış Ankara da. Hay şansımı nedir bu vodafone derdi..




  • aradan geçen seneler sonrası ne yaptınız? kesilmeler devam ediyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.