Şimdi Ara

vodafone faturalıda en uygun konuşmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar,sizlere vodafone faturalı hat ile tarife ne olursa olsun en ucuz konuşma yöntemini açıklayacam

    geçen yıl 0546 lı olan hattımı kontörlüye çevirmek için başvuruda bulundum sonradan müş.hizmetlerinden beni aradılar ve bana özel seçeceğim 5 numara ile 1 yıl boyunca dk 1.8 ykr konuşabileceğimi söylediler bende kabul ettim fakat tarife ise ceptocep oldu. Seçtiğim numarala ile çok ucuz görüşmeye rağmen diğer numtaralar ile kdv dahi 46 ykr den konuma durumu vardı,2 gün önce benim sürem doldu ve tekrar kntörlüye geçmek isteğimde bu indirimli hakkımın sadece 1 kereye verildiğini söylediler bende elimde hiç kullanmadığım 0541 8xx xx xx (x rakamlar aynı) cepaile hattımı kontörlüye geçiş başvurunda bulundum dün yine aradılar ve bana yine cep aile tarifesi üzerinden 5 kişi ile yine 1.8 ykr den konuşacağımı söylediler normalde cepaile de bu uygulama var sadece seçeceğin numara cepaile olması gerekir.bu defada istediğim 5 tane vodafone numarası ile indirimli görüşme aldım. sizinde faturalınız varsa benim yaptığımı yapın karlı çıkacaksınız...







  • Vay be bitane Vodafone kullanan müşteri varmış.

    Hayırlı olsun hocam 5 tane Vodafone numarası ekleyebildiniz umarım listenize.
  • Benim rehberimde 2 tane Vodafone kullanıcısı var. Ben bunu alsam ne dicem arkadaşlara Arkadaşlar Vodafone bana indirim yaptı Vodafone alın da ucuz konuşalım mı diyeyim

    Vodafone Türkiye'den gitsin yerine daha güzel bir operatör geleceğine eminim. Bu kazıkları atmaz ona da eminim. Yılların operatörü Turkcell bize o kadar kazık attı dedik ama şimdi neler yaptı. Şuanda en ucuz ve en kaliteli hizmeti bize Turkcell veriyor.

    Vodafone adam olmaz


  • ben 6 aydır turkcell hazır kartım ile dakikası 0 ykrş. tan konuşuyorum. hediyeler bana yetiyor. yüklediğim kontörleri başkalarına satıyorum.

    önerin için teşekkür ederim. sen vodafone faturalıya devam et. herkes ben gibi beleş konuşursa devlet nerden para kazanacak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bilalalkan



    ben 6 aydır turkcell hazır kartım ile dakikası 0 ykrş. tan konuşuyorum. hediyeler bana yetiyor. yüklediğim kontörleri başkalarına satıyorum.

    önerin için teşekkür ederim. sen vodafone faturalıya devam et. herkes ben gibi beleş konuşursa devlet nerden para kazanacak.






  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.