Şimdi Ara

Vodafone'dan Superbox'a rakip geldi: Vodafone Redbox (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
7
Favori
18.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vodafone'nun 4.5 G hızları kötü. Benim telefonda 15 mbps gibi download çıkıyor. Turkcell 3G'nin 42 mbps hızının %85'ini verirken (38 mbps download) gidip Vodafone kullanmam, en azından bulunduğum bölgede.

  • Turkcell simetrik vermiyor mu hizmeti? 15-5 vodafone tercih edilesi görünmüyor ama daha uygun fiyatlı tabi o da bir etken.

  • İstanbul'da en merkezi yerlerde dahi 4.5 si rezalet olan Vodafone ha.

    Hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenanclk

    Beğenmeyen Turkcell'den alsın daha avantajlı fiyata daha hızlı paket vermiş yine eleştiriyoruz, rekabetle belki Turkcell de fiyatlarını indirecek.

    Turkcell bildiğim kadarıyla Superbox olayından pişman durumda. Kullanım seviyelerinin bu kadar yüksek olacağını hesaplamamışlar. O nedenle kapasite sorunu ve normal cep telefonu görüşmelerini olumsuz etkileme gibi durumlar ortaya çıkıyormuş. Son zamanlarda Turkcell hatlarda konuşurken hattın aniden düşmesi, arama yapıldığında arama sesinin bile gelmemesi gibi garip sorunların nedeni buymuş. İnsanların acil ihtiyaç olmadan Superbox kullanmalarını önlemek için fiyatı aşırı yükselterek talebin azalmasını sağlamaya çalışıyorlarmış. En azından Superbox tarafını 5G'ye taşımak için baz istasyonlarında yükseltmeler yapıyorlarmış.





  • Vodafone benim bölgemde de kötü ama bazı bölgelerde gayet iyi çekiyor alım yapan arkadaşlara tavsiyem Vodafone kendi bölgelerinde çekiyorsa alsın.(Zannetmiyorum alan olacağını ama)

    Bu süperboxlar neden bu kadar pahalı,ben öğrenciyim uzaktan eğitim olursa internet bağlatıcam fakat en düşük sözleşme 24 ay bu tür süperboxlar keşke uygun fiyatlı olsa onlar ile 24 aylık sözleşme imzalasak.

  • 15 megabit nedir Allah aşkına ya? Yani nedir yüksek hız verince İnterneti mi bitiyor operatörün, sistem mi çöküyor ne oluyor. Ayrıca turkcell in kapsama alanına ve hızına mümkün değil yetişemez.

    Ama haber mutlu etti, bunun yaygınlaşması lazım ve rekabet her zaman iyidir. Umarım fiyatlar da aşağı iner.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeepestSea

    100Mbit 500Gb net, 2 tv ve telefon'a 120TL ödüyorum.15Mbit hem de vodafone'un dandirik internetine bu kadar parayı hayatta ödemem

    Nedir bu paket ve cihaz süper box mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafoneun iyi çektiği yerde bence gayet güzel arkadaşlar benim bölgemde baz istasyonları var 50/15 hız alıyorum prime time 14/10 lara düşsede gayet iyi kötüleyip durmuş herkes. superbox 10/2 olan sınırsız paketi 200 lira yapmışken tertemiz bence ben 200gb kotalı 4.5g hızındaolan paketi aldım gamer passte aldım yanına 25 liraya twitch ve youtube kotadan yemiyor. yukarda bir arkadaşın dediği doğru turkcellin internet hızlarını bitiren superbox oldu vodafone da bu doğrultuda giderse tekrar kaldırmaları yakındır. keşke sadece gerçekten ihtiyacı olan kişilere verseler aboneliği. benim evimde hiçbir altyapı yok hiçbiride yatırım yapmıyor sağolsunlar

  • rekabet iyidir iyi oldu vodafonun böyle bir adım atması

  • denile kullanıcısına yanıt

    4.5g işte bildiğimiz. Turkcell'in superboxundan daha kötü ping değeri verir muhtemelen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek tavsiye etmiyorum bu superbox/redbox işini hicbir altyapı yok ise amenna.Vodafone bölgenizde iyi degilse denemeyin,bu box muhabbetinin yaygınlaşması dahada kaliteyi düşürecektir.Mobil tarafına da büyük darbe vuracak bunlar,fazla kazanayım kafasındalar kalite umurlarında değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi haber. Çok sevdiğim yakınımın oturduğu yerde hiç alt yapı yok. Kimse internet hizmeti sunmuyor. Mobil şebeke olarak da ailecek vodafone kullanıyorlar çünkü sadece vodafone çekiyor. Hem rekabet, hemde seçenek sunması bakımından güzel haber.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cok para,verilmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltrg -- 26 Ağustos 2020; 13:7:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 aydır Süperbox kullanıyorum sözleşmem 3 ay sonra bitecek, Kırsal bölgede yaşadıgımz için altyapı yok ve süperbox benim için bulunmaz bir nimet. Bölgemde türkcell 90mbps/35 mbps hızında ping 35 oldukça memnunum ama fiyatların artması ile yeni arayşıa girmiştim ve vodafonun bu adımı atması çok iyi oldu.

    Yaşadıgım yerde vodafone 70/30 mbps hızında açıkcası çok sevindim :)


    Türkcell son olarak sabit internet altyapısı olan yerlere süperbox vermeyi bırakmıştı şebekedeki yoğunlugu azaltmak amacı ile zaten artan fiyatlarından dolayı yeni abone alımı çok azalmıştır.

  • Sınırsız paket diye satılıyor.500 GB limit koymuşlar.Vodafone Hem upload hem download dahil 500 GB geçerseniz sorgusuz kapatabilirmiş.Bu oran turkcell de 1 tb download 500 GB upload.
    Ayrıca tek konumda kullanabiliyorsunuz.Başka yere taşıyamıyorsunuz.Ben başvurdum ama bunu görünce iptal istedim.

    Ayrıca ilk 12 ay 183 lira vergileri varmış.Sonraki 12 ay 169 tl.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem414 -- 26 Ağustos 2020; 13:11:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her paketde upload hızı limiti 5 megabit diyor şaka herhalde
    İndirme hizindan da çok bir şey beklemeyin tt bile daha iyi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Upload hızı limiti 5 megabit yazıyor sayfasında

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper23

    Vodafone'nun 4.5 G hızları kötü. Benim telefonda 15 mbps gibi download çıkıyor. Turkcell 3G'nin 42 mbps hızının %85'ini verirken (38 mbps download) gidip Vodafone kullanmam, en azından bulunduğum bölgede.

    Kesinlikle Vodafone hızları çok kötü. 4,5G'yi bırakın 3G hızlarını bile zor alıyorsunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet turkiyede cok pahalı ve Kalitesiz vod zaten so ile bir alt yapı paslaşıyorlar ne beklersin hepsi aynı tas aynı hamam.

  • 3 operatörü karşılaştırınca Vodafone epey avantajlı.

    Yalnız Türk Telekom box tarzı modem vermiyor. Ufak şarjlı cihazları var.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.