Şimdi Ara

Vodafone'a gönderdiğim mesaj.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • adam inanarak yazmis. :D
  • Haklı bir eleştri maili yollamışsın, ciddiyetsiz ergen tayfası çoğaldı, olayı geyiğe çekmek isteseler de ben müşterilerin çoğunun bu şekilde bir mail ile reaksiyon verirseler etkili olabileceğini düşünüyorum..
    Bu ''koskoca'' şirketleri koskoca yapan da bizleriz
  • Birkaç şey soylemek istiyorum.

    Arkadaşımızın yazdığı mail oldukça güzel ve başarılı. Ama fakat velakin yanlış kişiye yollamışsın. O maili okuyan kişi büyük ıhtımalle şeyine bıle takmayacaktır. Cunku senın vodafonedan ayrılman onun ıcın hıcbırsey ıfade etmez. Turk mılletı çok saf çok temiz oldugu için şikayet etmeyi bilmez . (Buradaki saf'ı yanlış anlamayın) buna ben de dahil. Bu aşamada yapacak 2 şey var. 1.si şikayet mailini direkt olarak CEO ' ya veya genel mudure atılacak cunku onlar sıkayet maılını herkesten daha cok dıkkate alır ve olaya yuzde yuz mudahale etme gucu vardır. 2. Olarak da , benım yapacagım gıbı , baska operatore gecmektır. Sıkayetımızı bu sekılde de rahat anlarlar. Bıraz gec olur ama temız olur.
  • Hattim da kayıtlı cepnet var fakat aveanin tarifesine geçip geçmemekte kararsızım vodafone acaba sınırsız internet paketi yapar mı diye dusunuyorum siz ne onerirsiniz ?
  • Bu koskoca sirketleri koskoca yapan bizleriz ama misal bizleri umursamadan kredi karti aidati almaya devam ediyorlar. Kurumlar vergisi rekortmeni ilk 10 sirketten 6-7'si banka ama bu firmalar calisanlarina inanilmaz dusuk maas veriyorlar. Adamlar ne musterisini takiyor, ne calisanini... Bos laf konusmanin kimseye yarari yok...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: man utd

    Haklı bir eleştri maili yollamışsın, ciddiyetsiz ergen tayfası çoğaldı, olayı geyiğe çekmek isteseler de ben müşterilerin çoğunun bu şekilde bir mail ile reaksiyon verirseler etkili olabileceğini düşünüyorum..
    Bu ''koskoca'' şirketleri koskoca yapan da bizleriz

    sizin ve yukarıda yazdıklarıma gelen tüm olumlu tepkilere teşekkür ederim..

    Dediğiniz ergen tayfaya ve "biz neyi değiştirebiliriz ki? biz kimiz ki koca koca şirketler bizi niye sallasınki" türünden klasik ezik koyun psikolojisinden kurtulamayan ve birşeyleri değiştirmekten ümitsiz insanlara da bari başlığı kirletip moral bozmayın demekten başka bir cevabım olmayacak..

    Ayrıca aynı maili CEO'ya da gönderdim (merak edenler için) :)

    Tepkimi veririm, (neden hattımı taşıyorum)
    Aksiyona geçiririm (hattımı taşıdım)

    gerisi sallamayanlarla sallanmanın ne demek olduğunu hiç hissetmeyenlerin sorunu..


    saygılar..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yeasen


    quote:

    Orijinalden alıntı: vetivet

    çok üzülmüşlerdir

    + 1

    Vodafone batar simdi

    +1
  • Adamların elinde zaten mevcut abone var takarlar mı ki ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.